Ах, тези 40-годишни

• 15 419
  • 244
  •   1
Отговори
# 30
Papasmurf, знаете ли, мислех си, че романтичните чувства не могат да предизвикат присмех, но съдейки повечето коментари тук и то не само по моята тема. Никой проблем не заслужава присмех!  Но явно повечето са забравили първите трепети

# 31
  • София
Нищо не разбирате от любов, ‘начи.
Никой не може да я спре, та някаква си съпруга ли..

# 32
Не отговори семеен ли е?

Щом от 3 години само си мечтае за него... Или е семеен, или е хомо.

# 33
Да преговорим въпросите, пък после ще броим пеперуди:
1. Семеен ли е?
2. Знае ли за съществуването ти?

И добавям:
3. Има ли дечица?
4. Преподавател ли ти е?

# 34
Не отговори семеен ли е?

А може би, сме в такива отношения, че не искам да му се натрапвам и не мога да му кажа директно. За Бога, дори не мога да говоря с него без официалности

# 35
Не отговори семеен ли е?

Това, че отбягва въпроса, ме кара да си мисля, че е семеен.

# 36
Да, преподавател е. Знае за съществуването ми. Има дете, разведен е

# 37
Алелуя!!! Стой далече от него.

# 38
А може би, сме в такива отношения, че не искам да му се натрапвам и не мога да му кажа директно. За Бога, дори не мога да говоря с него без официалности

Абе, момиче. Ти си млада. Животът ти трябва да е безгрижен и луд - почивки, разходки, ресторанти, купони, луди влюбвания и разлюбвания, образувание, спечелване и загуба на приятели...

Не си губи младостта по платоническа любов. Живей го този живот.

Ако толкова ти е важен чичото, не е нужно да овърташ - кажи му направо!

# 39
Впечатли го с интелект..научи си уроците..

# 40
Честно да ти кажа, май по-добре разведен с дете 40-сет годишен, отколкото ерген без дете 40-сет годишен.
Щом е разведен имаш шанс. Поне не правиш нищо лошо. Пробвай го един, два пъти и ако още е идеален, се позабавлявай година , две. После се надявам да си намериш момче на твоите години.

# 41

Помислих, че работи в "Старбъкс".

Като имаш изпит при него и влезеш да те препита, действай.

# 42
  • Страната на чудесата
Пффф, на 22 не ми е минавало през ум да се запознавам отблизо с ипотека, ниско либидо и издръжка на деца. Но ти си знаеш. Мисля, че това, че ти се струва недостижим подсилва тръпката. Ама от опит-едва ли си заслужава.

# 43
Ще си сложиш таралеж в гащите, но щом си решила, дерзай! Той как ти говори? Като за начало скъси дистанцията, малки имена, на ти. Поглед, лек флирт, почешай му егото, намери обща тема за разговор. И най-вече, даже и да ти се получи знай, че е твърде вероятно на даден етап да напръска пеперудите с мухозол.

# 44
Впечатли го с интелект..
Благодаря, един коментар с отговор на въпрос. Ами да, опитвам дори мисля, че успявам , но когато той прави незабележими опити да разчупи ледовете винаги се притеснявам и често не отговарям така, както бих желала

Общи условия

Активация на акаунт