За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 848
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 615
Злодеида, в този ред на мисли, на база личен опит,  бихте ли казали за първият ви мъж, ако беше скрил от вас многобройните си завоевания дали би било по-добре за вас? И ако е бил само с 2-3  дали бихте го приели по-добре ?
Не разбирам какво значи да скрие от мен нещо, което се е случило в миналото му??? То няма как човек да си разкаже цялото минало на половинката си, аз например много неща не помня. И защо е необходимо? Моето доверие към партньора ми започва от момента на нашата връзка, а не преди нея. Ако премълчи нещо случващо се в момента да бих се разсърдила, но каква сметка да държа за неща преди мен?
Естествено, че ако не знаех за авантюрите му щеше да ми е по-добре. Независимо дали са били 20 или 2, много  по-добре бих се чувствала ако не знаех подробности. За една жена не е важно да е първата, а последната все пак. Чувствах, че  непрестанно ме сравнява с предишните си, защото дефакто не съм питала, а ми се даваше непрестанна информация за подробности от лично естество. Сега с този си акъл от такъв мъж ще избягам с 200, ама тогава на 20 години мислех, че иска да е напълно честен с мен. По-късно разбрах, че половината неща са измислени и украсени с цел да се представлява на голям Дон Жуан, много харесван и търсен мъж и малко по-малко да ми стъпква  самочувствието. Човека си се оказа токсичен от всякъде.

# 616
  • Варна
Дава ли ви по-голямо самочувствие богатия сексуален опит - не и от значение ли е бройката партньори за една  следваща връзка? По-скоро да
А липсата на опит преди брака,означава ли че след 40 год,ще хукнете да запълвате липси (един вид живота минава аз какво съм видял ,дай сега да наваксам) не

Само с един съм била готова да говоря за опита си, той не пожела. Семейство сме 32 г.

# 617
11 май 2020 петък ли е било?😂

Нямам против богатия сексуален опит, но според мен бройката партньори не е мярка. По-скоро продължителни връзки в миналото на партньора ми звучат като плюс.
 Липсата на опит преди брака по-скоро би ме възпряла от авантюри на средна възраст, непознато и заплашително би ми звучало.

# 618
С мъжа ми никога не сме говорили на тази тема. Изобщо не ми е любопитно, честно казано. Гледам го какво прави, не го мисля какво е правил преди новата ера.

# 619
Връзката с даден човек, би могла да е пълноценна, заради това което правите и влагате един за друг СЕГА. И няма никакво значение, какво е било преди него.Да, на мнение съм че опитът, особено за един мъж е ценен, но и без него той може да е пълноценен и любящ партньор. Не смятам, че е необходимо всичко да се споделя с човека до теб, особено миналото в пълни подробности, особено ако знаеш че си с по- голям опит.

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 15:50 от happy doc

# 620
11 май 2020 петък ли е било?😂

Скрит текст:
Нямам против богатия сексуален опит, но според мен бройката партньори не е мярка. По-скоро продължителни връзки в миналото на партньора ми звучат като плюс.
 Липсата на опит преди брака по-скоро би ме възпряла от авантюри на средна възраст, непознато и заплашително би ми звучало.

Не мога да не се повторя Simple Smile

В леглото.
- О, Пешо, толкова беше хубаво !
- Чакай ма, аз не съм Пешо !
- Така ли? Днес не е ли петък?

# 621
 Рационална е жената. Пешо - петък, Чефо - четвъртък... как да ги запомни иначе.

# 622
  • София
Дава ли ви по-голямо самочувствие богатия сексуален опит и от значение ли е бройката партньори за една  следваща връзка?
А липсата на опит преди брака,означава ли че след 40 год,ще хукнете да запълвате липси (един вид живота минава аз какво съм видял ,дай сега да наваксам)

Предишният опит определено ми дава самочувствие. Все пак човек с опита се учи, а получавайки обратна връзка от различни хора, може да си свери часовника. Това може да се постигне и с някаква напълно нормална бройка обаче.

Иначе бройката за мен не е от значение. Нито смятам, че предишният опит трябва да се разяснява подробно на половинката. Била съм с мъже с голяма бройка, даже съм го приемала за плюс. Опитът си казва думата.

И липсата на опит, и прекалено големият са предпоставки за запълване на липси. Първите ще ги води любопитството, вторите знанието, че различните партньори предлагат различни неща. Човек не може да се застрахова избирайки по този начин.

# 623
Била съм с партньори с огромен опит и не съм стигала тези висини, които са с ММ и скромният му (според мен) опит..

# 624
  • Русе
Какъв е опита на партньорите ми съм разбирала от случайно подхвърлени реплики и то винаги след като отношенията ни са се задълбочили, а не в самото начало на връзката.

# 625
Дава ли ви по-голямо самочувствие богатия сексуален опит и от значение ли е бройката партньори за една  следваща връзка?
А липсата на опит преди брака,означава ли че след 40 год,ще хукнете да запълвате липси (един вид живота минава аз какво съм видял ,дай сега да наваксам)
О, не в никакъв случай!
Аз лично нямах никакъв опит преди брака си.
След брака съм имала връзка с други мъже, както партньорът ми с други жени само за секс, но бройката в никакъв случай не е умопомрачителна.Не сме запълвали липси. Просто да речем, че сме търсили разнообразие след една определена възраст.
Сегашният ми партньор ме нарече веднъж vilaine fille (на шега, разбира се)... Като че ли той е супер цвете за мирисане, ама както и да е..!

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 20:35 от Ravenna

# 626
Честит партньор, Равена!
Какво означава vilaine fille ?

# 627
Честит партньор, Равена!
Без да претендирам за достоверност, предполагам нещо като вилидж уоман, ейкей селска мома 😁

# 628
Която обаче не си губи времето.

# 629
Честит партньор, Равена!

https://www.allocine.fr/film/fichefilm_gen_cfilm=123751.html

Филм който си струва да гледате Simple Smile

Без да претендирам за достоверност, предполагам нещо като вилидж уоман, ейкей селска мома 😁

Хубаво е че поне не претендираш за достоверност, щото си мноо у лево Wink Значи проклета, ама и грозна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт