За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 625
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз от поне 20 сет години си мечтая майка ми да си намери гадже и да ме остави на мира да си живея собствения живот, но не би. Анди, някои дъщери си мечтаем майките и лелите ни да си имат мъж. Мечтаем си, а не ни е срам. Мечтая си и децата ми да си имат жени и въобще всеки да си е щастлив по своя си начин. Твоето всички заедно до гроб и никой от членовете на семейството да не прави секс ме ужасява и кара да настръхна като в пиеса на Лорка...

А, не, Анадриел е по-скоро по Стриндберг Simple Smile
Ако бях женен за нея щях сега да пиша Изповедта на един луд Wink

# 1 126
  • Варна
Ravenna,сина ти, баща ти, бившия и т.н. биха се разтревожили да живееш със затворник. Пороците си имат различни нюанси. А за женската наивност си има достатъчно саги.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 23:39 от Viviana91

# 1 127
  • София
Вивка, тоз нов, чисто нов Laughing

# 1 128
  • София
Равена може да изпитва перверзно удоволствие да разказва във форума по най-колоритния и хумористичен начин похожденията си, но изключва ли това разум и акъл в действията й? Thinking

# 1 129
Равена може да изпитва перверзно удоволствие да разказва във форума по най-колоритния и хумористичен начин похожденията си, но изключва ли това разум и акъл в действията й? Thinking
Не разбира се. Аз не живея със затворник. Виж покрай Ковида може да се каже, че живея в затвор, но това е съвсем друга тема. Simple Smile

# 1 130
Не изключва разум и акъл в действията ѝ. Даже ги потвърждава.
Сподели нещо и като я захапаха опита да се защити, понеже е по-емоционална.
Но за разлика от съдещите я има задник да вземе това, което ѝ липсва. За разлика от тях. Те затова са възмутени.

# 1 131
Абе 50 годишна, самостоятелна жена критикувате, все едно е дъщеря ви. То човек тук да не сподели нещо.Всеки живее в своето си измерение, често несъвпадащо с мнението на околните.

# 1 132
  • София
И с дъщерите по- леко, нали....

# 1 133
  • Варна
Пропуснала съм развоя на събитията. Явно има нов принц. Не зная как да го квалифицирам- любовник, аморе гранде, секс терминатор или джентълмен...😄
Аз съм крайно консервативна към любовник без терен.

# 1 134
Кой да те чуе. Имаше една Галка, тя все се оплакваше, че не може да ги изгони.

# 1 135
Кой да те чуе. Имаше една Галка, тя все се оплакваше, че не може да ги изгони.
...щото все под нивото ѝ...
Вярно, къде е Кра..., Гал?

# 1 136
  • София
Не изключва разум и акъл в действията ѝ. Даже ги потвърждава.
Сподели нещо и като я захапаха опита да се защити, понеже е по-емоционална.
Но за разлика от съдещите я има задник да вземе това, което ѝ липсва. За разлика от тях. Те затова са възмутени.

А тъй де. Ама нещо разграничението липсва. Самите й истории не са особено скандални, но тя е надарен разказвач Wink А хората се хващат за колоритната героиня и не могат да го прозрат.

# 1 137
  • София
Важното е, че получава внимание. Фатална жена, какво да направи!

# 1 138
  • Варна
Нека да получава. Дано финала не я разочарова.
Дидо и аз си играя с огъня. Но слушах инструктора ми, който кара и със затворени очи.😉

# 1 139
  • София
Това е част от сценария. Давам месец максимум.
Иначе имах предвид форума.

Общи условия

Активация на акаунт