Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени бъдещите майки според дискусията?
Кои са основните теми в благотворителността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени бъдещите майки според дискусията?
-
Кои са основните теми в благотворителността?
-
Какви са преживяванията на бъдещите майки по отношение на медицинските изследвания и прегледи?
-
Какво е гадене по време на бременност и как можем да се справим с него?
Трябваше да постъпя в болница, тъй като организма ми се беше задръстил от кетони - които пък се получавали при постоянно повръщане, както беше при мен. Също така лекарят ми ми каза, че тъй като съм слабичка не мога да си позволя да губя още килограми, тъй като вече бях смъкнала 3 и нещо.Сложиха ми система и ми вляха 4 банки флуиди,а също ми биха някакви гадни инжекции,а отделно ми даваха хапчета. Още след първата вечер се почувствах много добре, но решиха да ме оставят за още някои друг ден. Иначе до сега никога не бях стъпвала в болница и ми беше малко като шок, но както казва милото " ще натрупам опит за после "
От самата болница нямам никакви оплаквания - беше супер чисто навсякъде, имах право да ползвам телевизор, интернет, телефон и радио - всичко това на монитор, които се смъкваше пред очите ми. Самото място, където аз лежах е една мнооого голяма болница в Cambridge, където само за бременни и родилки има не знам колко много отделения...Моето отделение не беше много голямо, но постоянно гледах как идват жени, които раждат и после си отиват и т.н. Тук в Англия те изписват от болницата няколко часа след като родиш или най-много да те задържат 1 нощ. Не мога да преценя дали това е добре или не, тъй като после пък лекарите са много коректни и идват постоянно на визитация вкъщи.
Докато бях в болницата ме гледаха на ехограф и видях бебчо за първи път, което много ме развълнува. Донесох на бъдещия татко снимка, но той я гледа, гледа и май нищо не можа да види, въпреки че аз му обясних
Изписаха ми хапчета против повръщане - Cyclizine (не знам дали ги има в Бг ) и сега се чувствам много добре - нямам никакви оплаквания. Иначе относно темата за секса...имам голямо желание за това,
(Шегичка... Да не се засегнеш нещо...)

Ама то като като не ни се случва, пък да не си и мечтаем ли 
Друг е въпроса, че от гадене и повръщане сега ми е най-малкото до това
По цял ден само за секс мисля и така докато не отидох да раждам, че даже и няколко дена след това. И като се пооправиха хормоните и после от гадните шевове не си помислих за секс цели 5 месеца, все ме болеше и не ставаше 
Пък и докитата си следят гестационните месеци
. 
. Другият вариант е по лунарни месеци - тогава са 9. Аз имам предвид точно лунарните месеци. Все пак като сметнеш, че влизаш в деветия месец 30 дни преди термина, би трябвало и по назад така да се смята.
...
. Щях да ревна, дори и аз го видях. Една малка бяла точица, която пулсираше
. Извадиха ми снимка и сега ходя и я вея под носовете на всички
.