Равносметка на изневярата

• 9 058
  • 172
  •   1
Отговори
# 90
Да си споделя с нас. Ние ще я четем и част ще я плюят.

Не знам дали си представа имаш представа за 5 години колко се е променил форума, когато за последно бях влизал.
Тогава авторката щяха да разчекнат с 4 коня, мъжът да го пратят в психиатрия, а детето в метох.
Сега дори укорителните коментари са някак по-ведри, обективни и на място.

# 91
Скрит текст:
Писах отдавна.. ще да е било преди 7-8 месеца. Тогава всичко започна с нещо което по думите на всички беше тривиална изневяра...

Запознах се с колега...харесахме се, беше лято, пеперуди, романтика... Уж всичко под контрол, уж за малко, уж докато ни мине...
И двамата женени, аз имам две малки деца.

От тогава вече мина почти година.
Жена му не разбра, но той се промени и тя не понесе промяната, не искаше да го чака да му мине и го остави.

За себе си... убедена, че моя любовник е просто приказка, която ни трябваше и на двамата в даден момент... И дори и да имахме възможност за останем заедно, едва ли щеше нещо да се получи... Но продължава да е там и въпреки че почти не се виждаме ( живеем в различни държави) ме ужасява мисълта  да изчезне от живота ми..

Но сега си мисля за мъжа ми...
С тази план Б връзка, открих какво ми липсва у него...
Скрит текст:
Сравненията са ужасни, но има ли алтернатива в такава сигуация..

Мъжа ми е невероятен човек, най-добрия който съм срещала... Но не успяхме да изградим истинки интимна врързка... Все още, след 15г, ни е трудно да говориме за чувства,за настроения, за секс, да плачем...

С план Б, това стана толкова бързо и естествено, все едно се познаваме от цял живот. Въпреки че инфантилният му и непостоянен характер, някои лунатични идеи, себелюбието и още куп неща, ме съмняват, че щахме да преодолеем при евентуална нормална врързка
Но сега чудя се имат ли шанс нещата м/у мен и мъжа ми? Защо стигнах до тук?

Скрит текст:
Винаги съм вярвала, че той е мъжа на живота ми, защо сега се чувствам толкова дълече от него? Ще ми мине ли? Ще всикна ли пак с това, което беше, приемайки това което няма да но бъде? Защото това което го няма, не го искам насила, поискано... То е в характера, в човека.

Понякога си мисля,ако всичко беше перфектно, щеше ли да стигнем до тази наша Б история...

И не, не забравям децата. Можеби както бях решила, каквото и да става, трябва да спася семейството си заради децата, но ако не се справя, ще мога ли да " се преструвам" цял живот...
Стигнала си до тук, защото нещо ти е липсвало...сама го пишеш.
Не виждам какъв шанс търсиш за брака си, след като в акъла ти е друг човек....
По-скоро, ще те дразнят все повече недостатъците му, че и нови ще му откриваш, докато тотално се намразите.
Бих казала само, горките ви дечица!

# 92
Да си споделя с нас. Ние ще я четем и част ще я плюят.

Не знам дали си представа имаш представа за 5 години колко се е променил форума, когато за последно бях влизал.
Тогава авторката щяха да разчекнат с 4 коня, мъжът да го пратят в психиатрия, а детето в метох.
Сега дори укорителните коментари са някак по-ведри, обективни и на място.

Много се радвам, ако наистина е така. Добре е хората да не съдят прекалено остро, защото и в библията е казано, не съди, за да не бъдеш съден.

# 93
-Айде сега, вие заради едно ебане, ще си разваляте семейството.
Само дето авторката орева, овайка и оплака света, че искала близост. Та не е едно ебане, ами много повече (уж).
Тя не си разваля семейството не за друго, а защото вижда, че любовникът не е от тесто за съпруг и баща. Иначе досега щеше да се хване за новото клонче. Тоя уж пън, за когото се е омъжила и й гледа децата, докато тя сваля гащи да споделя Бог знае къде (и най-вече какво), е удобен.

# 94
Напълно я разбирам авторката. И аз така се чувствам само дето нямам любовник. Но когато ти  е тежко , ти се иска да споделиш , а насреща и да има желание трудно се формулира емоционално подсрепящ отговор.

# 95
Само дето авторката орева, овайка и оплака света, че искала близост. Та не е едно ебане, ами много повече (уж).
Тя не си разваля семейството не за друго, а защото вижда, че любовникът не е от тесто за съпруг и баща. Иначе досега щеше да се хване за новото клонче. Тоя уж пън, за когото се е омъжила и й гледа децата, докато тя сваля гащи да споделя Бог знае къде (и най-вече какво), е удобен.

Е аз за това и казвам да си наляга парцалите и да си споделя с нас. То нали знаете приказката, че, като опознаеш принца и ти иде да вземеш коня.

# 96
Като е дребна работа това е*ане, защо изобщо го има с друг?  По мои наблюдения при жените е най-често защото не са разбрани от мъжете си, оказва се, че не са такива, каквито ги мислели или не им обръщат достатъчно внимание, т.е. много рядко е точно заради конкретното е*ане.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 15:39 от ornelam

# 97
Не те съдя авторке. Имате шанс с мъжа ти само ако забравиш за любовника. Аз на себе си това най-харесвам- късата памет.

# 98
Тази тема е  поредното доказателство, че тук човек не може да получи нормално отношение. То нападки, то епитети, чудо...Сгрешила е, не е коректно, не е честно, ама бива ли пък чак толкова крайно? Хора сме, правим грешки, важното е да ги осъзнаваме и да се опитаме да не ги повтаряме. Имам чувството, че СО се е превърнал в място, на което хората да си излеят злобата и агресията, а съм убедена, че и те самите имат мнооого грехове.

# 99
  • София
Кой изля злоба и агресия, защото аз не.

# 100
Айде моля ви се, да лъжеш човек, понеже не можеш да се контролираш, накрая се оказа, че тя просто авторката си мълчала, ама междувременно е поизневерявала. Аз лично такива грехове нямам. И намирам за откровено малоумна веригата без/действия не споделих с мъжа си, че ми е болно от кончината на татко - изневерих на мъжа си.
Преди месец изядохте Мамасита, щото ви каза как хората правели секс и деца в дни на скръб, сега изведнъж ще вземе да излезе права и действието нормално, а не животинско, а?

# 101
Нямам проблеми с ничее мнение, който каквото иска да каже Simple Smile

Интересен ми е коментара " аз такива грехове нямам"... Аз пък нямам други...
Аз не питам кой какви грехове има и моите ли са най-лошите, или кой разкаян и кой не..

Не съм дошла да искам прошка, дори не съм дошла да търся разбиране.

Пиша защото от вън нещата
са много по-прости, защото непознати не са пристрастни, защото имам да кажа с думи какво ми е за да подредя главата.
Прочетох мнения които споделям, хора които са минали по моя път в различните посоки.

Съжалявам че някой може да се разочарова, но на мен не ми е най-големия проблем греха, нито смятам много ще го човъркам за себе си от морална гледна точка. .. трябва да реша как ще е от сега нататък за доброто на всички в тази история.

# 102
  • София
Ми, супер си си, какво да кажа.
Какво точно питаше?

# 103
Аз бих рискувала, опитай, щото времето минава. Ако обичаше любовника си, обаче нямаше да казваш, че не ти се гради всичко отначало. Напротив, щеше да се радваш и това че ще си имате общо дете. В крайна сметка, ако не се получи, имаш си жилище, работа, ще се справиш и сама.

# 104
Като е дребна работа това е*ане, защо изобщо го има с друг?  По мои наблюдения при жените е най-често защото не са разбрани от мъжете си, оказва се, че не са такива, каквито ги мислели или не им обръщат достатъчно внимание, т.е. много рядко е точно заради конкретното е*ане.

Ами не, най често  в някакъв момент някой друг мъж им обръща внимание, напоследък е достатъчно и да им пише в нета,  и им връща забравеното усещане, че са адски желани, и точно в този момент обикновено се сещат че съпругът им не им дава нещо много важно емоционално и вече не ги кефи.

Общи условия

Активация на акаунт