Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 692
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
Къде може да се гледа Project blue book?

# 451
  • София
Къде може да се гледа Project blue book?
Аз от замундите го теглих. Любим ми е и доколкото разбирам, първоначално след сезон 2 е спрян, но има и сигнали, че са възобновили работата по сезон 3, и ако има такъв, най-вероятно ще е през 2021. Да видим.

# 452
  • Sofia
Вечерница,  двата сезона ги има онлайн във Filmisub -
 https://filmisub.com/filmi/fantastika/41635-project-blue-book-se … sezon-1-2019.html

Последна редакция: пт, 18 сеп 2020, 19:57 от Lady Royal

# 453
  • София
Diavolo - благодаря ти много за Des - вчера го изгледах - хареса ми определено.

Наваксах с Raised by Wolves / https://www.imdb.com/title/tt9170108/
Намирам го за хубава фантастична утопия. Ще го следя с удоволствие.

# 454
  • Вестерос
От къде гледахте Трите дни с Джъд Лоу?

p.p. намерих само 1 епизод Третият ден било

Последна редакция: нд, 20 сеп 2020, 12:37 от Tiffany А

# 455
Няма да го гледам, но тук може да го гледаш с англ. суб.

# 456
  • София
в HBO.GO го гледах аз.
Третият ден, да. И Емили Уотсън играе също така.

# 457
От къде гледахте Трите дни с Джъд Лоу?
p.p. намерих само 1 епизод Третият ден било
премиера е.2 епизод на 22 09,трети епизод на 29 09. HBO GO

# 458
Изгледах първи епизод и аз,но не ме грабна особено:)

# 459
Пуснах си вчера Нетликса, да видя какво е излязло на последък и гледам, че пуснали втори сеон на Aatiye/The Gift. Сега тук ще ме емнат, е бил турски, но си е продукция на Нетфликс и няма общо със сериалите по телевизията. Става за разпускане, но нещо друго ми прави впечатление - изглежда поблазнени от успеха на Dark, и в двата турски фентъзи сериала има елементи от него - пътуване във времето, паралелни светове ...

# 460
Аз още не съм почнала Атийето, но според мен не подражават на определен сериал (Dark), а са гледали да приличат на типичните сериали, пускани в Нетфликс. Иначе Хаканчо ми напомняше за Iron Fist, който също беше много слаб супергерой.

# 461
Аз пък изгледах един по стар сериал. От 1999 г.- Roswell. И много ми хареса. Много приятен. Даже разбрах, че има и по нова версия. Може да си я пусна по нататък. Искаше ми се да си довърша и Santa Clarita Diet, обаче не мога да намеря втори или трети сезон със субтитри и май няма да я бъде. После изгледах последният сезон на The Fosters. Изобщо не ми хареса. Просто пълно разочарование. И днес изгледах първият сезон на Rick and Morty. Много забъркващ. Даже се чудя дали да го продължа. И сега може би ще започна Аферата или Devs. Давайте мнения, дали си заслужават.

# 462
Аферата беше много хубав първите сезони, после го развалиха, но пак бих го гледала. Всичко, което харесвах направи финал - Аферата, Полдарк, Рей Донован (говори се за финален филм), Империя.
Сега ще се опитвам да си харесам нови.

# 463
Devs едва изгледах първите два епизода и го зарязах.Сега съм ба The following заради Кевин Бейкън от City on a hill,по-точно му давам втори шанс заради актьора:)
С две ръце съм за любимия Рей Донован!

# 464
Дева беше един от добрите сериали тази година. В друга тема го коментирахме доста, когато излезе.

Общи условия

Активация на акаунт