Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 967
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Bristol
Трябва да предложиш нещо, което да харесват повече от килима. Не че тотално ще спре да си точи ноктите на килима, но ще е по-малко. В pets at home има много идеи за разни scratchers. Ние сме взели една Tower, хем се катери по нея и наблюдава от високо, хем е перфектна за точене на нокти. Имам една огромна подложка/папка за пъзели, в която ги редя. В момента в който я извадя, моята търчи да си наточи ноктите и да легне на нея, не знам какво толкова й харесва.

# 316
  • Leeds, UK
Забравих да ви кажа, че днес ме тестваха за Ковид.  Satisfied

# 317
  • След завоя в дясно
Аз имам рагдол. Почти не си точи ноктите, не проявява интерес към дивани и столове, тук там на килима има някое конче извадено, премахвам с ножичка.
Happy Bella и ние живот и здраве ще вземем един красавец (рагдол) другия месец, нямам търпение Simple Smile
Каква ножичка ползваш за ноктите?
Нашата къща почти цялата е в мокет, не ми се мисли какво ме чака Simple Smile Купих един scratcher, но дали ще му обърне внимание предстои да видим.

# 318
  • Пазарджик/Лондон
Момичета, много ви благодаря за съветите.

Взехме й подобно на това:

Харесва си го, точи си ноктите на него, ама не подминава мебелите и килимите:).

Най-новият номер е да си вади пясъка от котешката тоалетна и да си го подмята из цялата къща Rolling Eyes.

# 319
  • Leeds, UK
Аз имам рагдол. Почти не си точи ноктите, не проявява интерес към дивани и столове, тук там на килима има някое конче извадено, премахвам с ножичка.
Happy Bella и ние живот и здраве ще вземем един красавец (рагдол) другия месец, нямам търпение Simple Smile
Каква ножичка ползваш за ноктите?
Нашата къща почти цялата е в мокет, не ми се мисли какво ме чака Simple Smile Купих един scratcher, но дали ще му обърне внимание предстои да видим.
Ето тази. Много съм доволна.

# 320

Заради симптоми или защото си контактна?

# 321
  • Leeds, UK

Заради симптоми или защото си контактна?
Нищо от това! Борката каза всички Care homes да се тестват. Можеше по-рано да се направи. Все пак това е най-уязвимата група. Сума ти народ измря. В един от домовете на приятелка 20 от 25 починаха за 2 седмици, в другия 8, в другия 7.

# 322
Борката за всичко се сеща късно. После се извиняват, че мерките били закъснели и са можели да спасят доста човешки животи. И почти всеки ден има между 1000 и1500 нови заразени от доста време.

# 323
Някой каза, че бил фен на ъндър армър:

# 324
  • Варна / UK
Някой каза, че бил фен на ъндър армър...
Ко? Нее!! Smile Ще пропусна. Надявам се да не ми трябва такъв аксесоар, обаче ще пътувам другия месец и ако се наложи - ще си нарисувам логото върху някоя евтина маска Smile

Някой питаше дали има деца, тръгнали на училище. Моята дъщеря е Year 6, от две седмици ходи в понеделник и вторник на училище. Класът им е разделен на две - половината ходят в пон./вт., другата половина в четв./петък. Носят си обяд от вкъщи, седят през чин, имат много занимания на открито. Карат ги да си носят само обяда и нищо друго. Всички други материали се дават и остават в училище. Учителите са без маски.
На същия принцип ходят и reception, а от следващата седмица тръгват и Year 1. И дотам. Не планират до края на учебната година да пуснат и останалите класове в училище. За тях - всеки ден ще им правят Zoom - сесии по 30 минути на ден. Всичко от това, което описах, е пожелателно - родителите, които не искат да пуснат децата на училище, си ги държат вкъщи; който не иска да влиза в Zoom - не влиза...

# 325
  • Leeds, UK
Момичета, с позитивен тест съм за Ковид🙄. Нямам никакви симптоми. Има и още позитивни от стафа. Аз от две седмици съм в отпуска и отидох само за теста преди 2 дни. Направо съм в потрес. Вярно е, че дава отклонения тестът, ама по-скоро изкарва положителните отрицателни.

# 326
Happy Bella, резултатът не показва ли, че си просто носител и не е задължително да се разболееш? Предполагам ще си изолирана за 14 дни и после би трябвало всичко да е ОК. Кураж!

# 327
  • Leeds, UK
Ама аз това не мога да разбера как и откъде. Никъде не ходя, а където и да ходя все съм с маска и гелове и кърпички. Стоя не на 2 ами на 5 метра дистанция. Тестът показва, че в момента имам инфекция, тъй като засича генетичния материал на вируса. Вкъщи от семейството също никой не е проявил симптоми. 7 дни трябва да стоя вкъщи. Жал ми е за моите бабинки и деденца в дома.

# 328
Разбирам те, но за тях е по-добре да се върнеш след седмица. Нядявам се, че всички ще сте ОК.

# 329
  • София
Бела, всичко ще се оправи съвсем скоро, нали нямаш никакви симптоми. Възможно е да си носител, мисля и аз..
Стискаме ти палци!  Heart

Общи условия

Активация на акаунт