Великобритания - тема 82 Лятна Малко Коронована

• 32 938
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • Манчестър
Здравейте! Обръщам се към всички майки - може ли да ми кажете дали бебешките дрешки в Праймарк са ОК? Понеже е евтин и знам, че в началото ще се носят по малко време и не ми се ще да давам много пари. Много ще съм ви благодарна ако ми препоръчайте някой магазин за бебешки дрехи, който да си струва. Също така и за останалите неща-количка, ванички, шишенца, козметика ...... Hug
 Благодаря!

Не знам Праймарк как се сега, но навремето купувах едни бодита от там за бебета - бяха 5 за 7 лири или 7 за 5 лири не помня. Невероятно качество и цена, рециклирах ги всичките в БГ, минимум още 3 деца се изгледаха с тях.

# 391
Аз вземам от Праймарк и Асда. Според мен няма съществена разлика в качеството, както и цените са сходни. Количката ми е ползвана.
Козметиката вземам от Асда. Памперси също от там. Ваничка не съм купувала защото малкия е доста едър и вече не се събира във ваничка. В Smyths има бебешки неща, легла, бейбифони и т.н. Предполагам има и в други магазини. Общо взето доста неща има в Асда, Теско и т.н.

# 392
На голямата количката я взех от toyrus преди време, беше комбинирана със стол за кола. На малкото я взех от маркетплейса. Купувам основно от Азда, рядко от другаде. Праймарк също съм взимала имат ок неща. Козметика взимам на мустела и поръчвам онлайн.

# 393
Аз този път с второто купувам bundles ог фб маркета, шпок или фб групи за определени марки. Направо размери за следващите месеци напред, не ми дреме че са втора ръка, те не са захабени. После ги препродавам Simple Smile

От праймарк купувам на голямата дрехи за градината, поне не ме е яд като ги съсипе. Бебешки не съм взимала от там.
Иначе купувам  от Asda/George, Sainsburys/Tu, H&M, Next, Matalan, тъй като имаме наблизо шопинг център. Супермаркетските марки напоследък много дръпнаха и като качество, но и като цена..определено покачиха цените.
Не се затрупвай с бебешки дрехи, правилно си установила, че бързо ги израстват.

# 394
Много благодаря на всички. Може ли да ми кажете по колко време се носят първите дрешки -1-2 месеца?

# 395
Много зависи какви кг ще се роди детето, но да, 1-3 месеца, после позабавят темпото на растеж Simple Smile

# 396
  • След завоя в дясно
Много благодаря на всички. Може ли да ми кажете по колко време се носят първите дрешки -1-2 месеца?
Купувай дрешки за от 1-3 месеца, вместо само за новородени, така ще ги носи по дълго. Навивай ръкавите ако са малко големи, те така бързо растат, че за нула време ще ги израсте.

# 397
  • Великобритания
дрешките за newborn се израстват супер бързо , изобщо няма смисъл от тях , направо взимай 0-3 месеца, следващите са 3-6 месеца
Аз лично много ги харесвам от Праймарк , особено "ританките" и бодитата им. Задължително пералня на висока температура и сушилня след това и си готова Simple Smile

# 398
  • Leeds, UK
Момичета, добре съм! Негативен резултат и никакви симптоми нямам. Може и да ми се размине. Връщам се на работа засега. По-нататък ще видим

# 399
Момичета, добре съм! Негативен резултат и никакви симптоми нямам. Може и да ми се размине. Връщам се на работа засега. По-нататък ще видим
Какво стана сега и с теб един положителен и един отрицателен тест?

# 400
Чудесна новина, Белла, много се радвам за теб!
Пази се много и внимавай!

# 401
Чудесна новина! Радвам се, че нещата са ОК, тестът е негативени нямаш симптоми.

# 402
  • Leeds, UK
Явно дефектната ми и анемична кръв се оказа полезна😁. Сега съм единствената оцеляла,  която може да дава лекарствата на старушките ми там.

# 403
Хепи Бела, радвам се, че нещата се развиват добре при теб. Кураж и се пази! Но защо толкова рано те връщат обратно на работа? Не е ли редно поне 14 дни да седиш у дома? Тези от самолетите по 14 дни ще правят карантини, а ти хем с позитивен тест и те връщат пак. И физически, но и психически да се откъснеш от този кошмар, който сте изживели в дома? Пази се, мила, бъди здрава! Hug

# 404
  • Leeds, UK
Пазя се колкото мога. Не могат да ми правят повече тестове. Смята се, че съм с отрицателен и щом съм без симптоми се връщам. Всички, които се оказаха позитивни имат по няколко от симптомите. При един са по-леки, при друг по-тежки. Няма кой друг да работи и да изпълнява тази функция да дава лекарствата. Само аз останах. Сега ходя всеки ден на работа до завръщането на някой, който може да я върши. Днес го дават ужасно горещо, ще си умра с тая маска и с тоя пластмасов визьор.

Общи условия

Активация на акаунт