Слънце грее, дъжд вали, месец май с две черти ще ни дари !~бебеправене 374~

• 27 390
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
Ivied, честито синичко Blue Heart и леко бременеене!
Аз да си призная като прочетох поста на Nicole не се сдържах и си поръчах тестове за О и Б на Wondfo, да изневеря малко на обичайните One Step, на които от време на време партидите страшно ме нервират. Сега трябва да ги чакам обаче до средата на юли сигурно, докато се наканят да ги изпратят китайците...
С висока тук при нас се водят всички с чувствителност 10 и гарантират уж верен резултат 3 дена преди закъснение, популярният в БГ Sure Check е с 25 ако не се лъжа.

# 586
На мен 11, ако не и 10 дни след ову ми показа Express test от най- чувствителните. И междодругото понеже съм виждала не малко отрицателни тестове от тази марка, хубавото е че нямат грам изпарителна черта или поне на мен не са ми давали, за разлика от Престо и Билийв, с който съм имала бледа розова черта и чхг 0 на същия ден.

Ivied огромно честито 💙

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 12:18 от ***Alessandra***

# 587
Ив, страхотно, важното е да сте живи и здрави и всичко да бъде наред 💙🤗🤰

# 588
Ели, Тикълс, какво се случва с вас?

# 589
Влизам да честитя на Ив момчето! Хубави новини са това! Да е здраво и да си стои на топло до термин! Понякога и от един пол да са децата са с различни интереси и пак не са си близки, така че това не е гаранция Simple Smile Важното е, ние родителите да дадем шанс на детето си да има близък човек /брат, сестра/, от там нататък всичко е в техните ръце, ние само ще побутваме доколкото можем близостта им.
Ние сме нагости при сестра ми и тук 24 часа мирише на почти двумесечно бебе!!! Мечта! 💜💜💜

# 590
Честито, Ив Simple Smile

# 591
Mного тихо днес в тая тема.Laughing

Аз конкретно съм тиха, защото няма какво да кажа и тия дни бях много изтощена от борба за ядене с малката, както и битовизми (счупена батерия в кухнята, стари и нестандартни ВиК части...). В този смисъл не успях да си направя тестовете за О както трябва и сега не знам дали я пропуснах, дали въобще съм имала или каквото там е станало. ММ иска да ме оправя постоянно, та съм се пуснала на течението и каквото е този месец, да става - не моа!

Искам само да пожелая на Алесандра и другите момичета, които видяха две черички много здраве и търпение и да знаят, че още един човек изпитва чиста радост за тях!
За кафето и кофеина имаше въпрос - както беше писала Филлме, много е индивидуално. Аз например също съм с много ниско кръвно, 90/50, 100/60. След кафе понякога успявам да го подигна леко до 110/60. Това са ми границите, много рядко е падало под 90, общо взето се водя стабилна и продължих да си пия по 1 чаша кафе с мляко сутрин до края на бременността. Имах късмета да поддържам кръвно като машина до края. Чайове не пих поради хилядите противоречиви мнения за билките и меда. При простуда се тъпчех с джинджифил, Господ да го поживи!

Ив последно писа за момченце - много се радвам! Като човек с брат, смятам, че е много полезно разнополови деца, за да свикват и общуват нормално с другия пол като големи Simple Smile

Тикълс и аз не съм я чувала отдавна, добре ли си? С Локо двете ми криете шапката от обрати. Дано всичко се подрежда положително!

Редакция: Пълнолуние, ти се бориш с подостър тиреоидит. Стискам палци и не се отчайвай! За теб исках да пиша първо, бе човек:
Скрит текст:
Преди време бях описала в пост как се случи и при мен така. Благодарение на посредствени лекари ендокринолози, болестта първо мина десния дял на ЩЖ, след половин година се повтори в левия. Една година ме бутаха с кортикостероиди. После 1 година с НСПВ за тендовагинит на ръцете. И това съм описвала. Та трябваше още година след това, за да ми хванат нормална овулация. Но всичко минава. Не си чак толкова напред с възрастта, така че спокойно работи върху ЩЖ с добър ендокринолог, защото е важно да е здрава и контролирана при Б след това. Успех и качествено оздравяване!

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 12:59 от Frekoko

# 592
  • София
Благодаря за отговорите, ще видя после в квартала какви има, че до работа големи опашки.

# 593
Ивче, честито синьо и добри новини.

За ниското кръвно - айрян със сол, ще го вдигне повече от кафе, пробвайте ако не сте.

И имам разни (къде стандартни, къде не) предложения за по-летни заглавия:
* Очакваните две чертички, юни носи ги на всички!
* Лято се задава вече, в мен закрепя се човече!
* Настъпва лятото - любовният сезон, бременните тук ще сме милион! Grinning

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 13:20 от Одри

# 594
  • София
Фре, липсваше ми. Heart
Дай боже всекиму такъв мъж, особено по време на бебеправене. Joy
Това постоянство ще даде
резултат скоро. Hands V
Одри, мерси ! Добре че си ти. Hug
Третото е топ ! Grinning

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 14:42 от rave

# 595
Ив, честит ти малък мъж! Да расте голям и силен, да се роди около термин и да носи много радост на цялото семейство!
Одри, както винаги заглавията ти са трепач Hug

# 596
Здравейте и от мен. Аз не пиша понеже няма нищо ново за казване...освен, че напослвдък изобщо не се трая, не знам мъжът ми как ме търпи. Аз си чакам или по скоро не чакам на 29.05.
Относно кафето, с предишната бременност го спрях веднага щом разбрах, че съм бременна. Никой не ми беше казвал, но така си мислех, че е правилно. Аз по принцип съм с много ниско кръвно, само някой да ми беше казал тогава, че мога да пия по едно кафенце на ден...щеше да ми идва добре!
Хубав ден и спорна седмица Simple Smile

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 14:12 от @*Ivence*

# 597
Здравейте дами! На тези, на които не съм честитила - честито и до край 🤰🤱! Една седмица бях детегледачка и съм се заредила на макс.. Аз от днес стартирам бебеправенето и мисля и този месец да се въздържа от тестовете за ову и да си действам с ежедневната тренировка в леглото 🤭 По календар фертилният период започва след около два дни, но ще си действам от днес всекидневно в продължение до уж следващия цикъл, та да видим какво ще стане 😁
Този месец нещо се случи с моята ментеуация, не стига че закъснея, ами и беше мноооооого оскъден, дори кръв не видях.. Не знам на какво се дължи, според мен е от тази вечерна иглика, която пия всеки ден, което май не е редно и реших с края на менструацията ми да я спра и да я започна с другата,която нямам намерение да я очаквам ✌🏻

# 598
Ив, честити здрави сини гащи 💙
Моята бръмбарка ще има избор 😁, ще ѝ вдигнем самочувствието.

Футболният отбор е почти готов.
Който иска отбор по синхронно плуване, да минава под моя прашец.Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 16:54 от Re-Born

# 599
Много хубави отбори сте наредили 😉 за всеки по нещо! Аз претенции за пол нямам никакви, в моя род децата са все момичета, а при ММ са все момчета.
Сега се чудя да купувам ли овулационни тестове, много са ми сложни нещо. Може да взема едни от скъпите със смайли (Clearblue), току виж по-лесно ги разбера. Прочерох малко в темата за тестовете, ама ми се струва като висша математика. Иначе изрових една спермограма на ММ от края на миналата година - морфология 3% не ми се видя много добре, а пишеше, че са му ок нещата. Контролфрийкът в мен работи на пълни обороти Joy

Общи условия

Активация на акаунт