Дванадесети клас - на финала ще бъдем най-силни! - тема 80

• 30 621
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Щерката се обади. Първите два модула били много лесни. Елин Пелин я изненадал, но писала

# 511
Моят още не се е обадил.

# 512
  • No Line On The Horizon
Излезна, доволна е като цяло. Писала е там. Първите модули не били трудни.

# 513
Доволен е, успокоил се е. Текнала му мисъл, изписал всички предоставени листове на беловата. Било много студено, след първата част не успял да иде да пикае, за втората част направо не можел да мисли от пълния си мехур, писал бързо и затворил плика, да тича до тоалетната. Съответно смята, че тезата му е скапана. Бил на последния чин и не виждал написания час на дъската, притеснявал се, че няма да му стигне време и за тоалетната и бързал още повече. На втората част смята, че е било най-зле, по комплексни причини. Втората част- за 25 мин. Намерил си е няколко грешки пост фактум, за поговорките определено е сбъркал според мен.
В стаята имало хора от някакви техникуми, те предали минути след започване на третата част.
Не звучи толкова зле, да видим какво ще е на края. Кога смятате, че ще се появят изпитните материали, та да ги видим?

# 514
  • Варна
Не знам, моята и сина на приятелката ми още не са си включили телефоните.

# 515
Зависи и кога са почнали в началото и всеки модул, а и сега обсъждат помежду си Simple Smile
Моята читанка ще разкаже въпросите после, но вярвам, че бързо ще ги качат Simple Smile

# 516
Не знам, моята и сина на приятелката ми още не са си включили телефоните.
явно не,  чух се със сина ми, сега е приключил. Зависи кога са започнали. Wink

# 517
  • София
И аз получих обаждане. Една грешка от  първите модули вече си откри.  Писала за Никодим, но си знае, че съчинението не и е силната страна 😁 Все пак се надяваше на разказите, но не е очаквала Елин Пелин. Едно момче си е излязло след първия модул. Дали ще му стигне за тройка?🤔

# 518
  • София
Кога смятате, че ще се появят изпитните материали, та да ги видим?
Мисля, че още днес следобед би трябвало да излезнат изпитните материали.
И моят се обади, не е във възторг. Писал там нещо.

# 519
И моята е излязла. Трети модул са го започнали много късно. Всички ходили до тоалетна и имало опашки. Даже каза, че сигурно аз съм разбрала темата преди нея. Двата модула били много лесни и по третия каза, че е писала доста, но какво, ще разберем от резултатите. Да са здрави, хубави оценки и да ги приемат в желаните университети им желая на всички.

# 520
  • София
Позволили ли са им да си свалят маските в стаята?

# 521
И моят човек е доволен. Само за втория модул едвам му е стигнало времето и не е могъл да провери, но с другото смята, че се е справил. На него му трябва поне 5.00 на тази матура. Другата, която ще е биология, е тегава, защото му искат 6.00. Пак ще стискаме палци.

# 522
Явно първите два модула са се сторили лесни на всички. И ние сме така. Доволен е и от Елин Пелин. Това сега,  ... дано и резултатите са добри Grinning

# 523
  • Пловдив
Позволили ли са им да си свалят маските в стаята?

Всъщност не стана въпрос, но и в клипа с инструктажа ученикът свали маската, и директорката на ФЕГ в София каза, че за тяхно удобство по време на изпита могат да свалят маските.

# 524
  • София
И в интервю с министъра чух, че ще им е позволено да свалят маските, но една от квесторките в стаята ги е дебнала дори да не са смъкнати. Ужас някакъв е било с тези маски.
Сърбят ме ръцете да драсна един мейл до МОН и до някоя телевизия.

Общи условия

Активация на акаунт