Още не съм започнала работа, но смятам след месец-два да търся такава. Няма да се връщам на старата, не е достатъчно добре платена и няма смисъл да я работя и да давам голяма част от нея за бавачка. Тук (Лас Вегас, САЩ), няма платено майчинство или поне във моята фирма нямаше. Дават само 3 месеца неплатен отпуск. Аз не се възползвах и напуснах 2 седмици преди да родя , с ясната цел да си търся нова, по-добре платена когато реша. Но ето че и този момент наближава. Сега ще си ходим до Бг и като се върна ще започна курсове за крупие и ще се опитам да търся работа с дневни смени, което ще е много трудно. За начало никой не ти дава добри смени и най-вероятно ще се лутам в търсене, но дано бързо да намеря.

, а и в края на крайщата нали го правим най-вече заради тях, осигуряваш му повечко глезотийки сега, и по-добро бъдеще след време 

и в интерес на истината той също много помага, глади се сам (когато майка ми не го е изгладила, защото е голям срам, че щерка и не желае да глади мъжа си
) пуска съдомиялни, помага в чистенето понякога или се грижи за малчо, когато аз върша тези неща...храна поръчваме доста често или пазаруваме готови неща от Билла и общо взето не се усеща кой знае какво натоварване в домакинските задължения за никого

, моята е в Холандия. Знам че в България не вземат деца под годинка, а тук още от 3 месечни ги оставят по градини. Групите са от 3 месеца до 2 години. Има 2 учителки които гледат максимално 10 деца. Гледат да събират деца на различна възраст, защото ако всички са бебета , учителките нямат времето да дават на всички бебчета биберони с мляко през 3-4 часа.

Като че ли Бейбинос-а най-помагаше и чайче от копър също
Браво на всички които са си решили проблема с това.

Историята ти наистина е достойна за първото място. Дръж ни в течение... И още, много ти благодаря за съветите относно коликите. Номера с държането на колене наистина действа
Ще си взема и Бейбинос 
, защото аз много държа и разчитам на нея.

. Сега като прочетох какво си написала се замислих колко бързо лети времето и колко отдавна Стеф беше на 2 седмици и му правихме 1 разходка
. А ето , че аз отново съм на работа
.
. Цедя се сутрин между 5-8ч за 30 мин и изцеждам към 130 мл. Моят режим е така. Кърмя го буквално минути преди да тръгна за работа като ми остава само да сложа обувките и съм готова. След това към 11ч му дават изцедената кърма , а към 2ч съм си издействала 1ч. обедна почивка в която търча към къщи да го нахраня ( По закон ти се полагат 2ч за кърмене). Следващото хранене е след 5ч и от там до 5 сутринта когато и колкото иска. Дано и другите мами споделят ,че и аз се бях притеснила как ще се получи ,но ако желание има начин се намира 
Препоръчани теми