щом си на държавна работа възползвай се максимално
. Пращам ти НАРЕДБА за работното време, почивките и отпуските разгледай и ще откриеш някой интересни неща 

До сега само 4етях,но...момента настъпи.
от днес съм на работа.Е- не на основната си работа с целодневна заетост,но...на допълнителната ми работа,която ме ангажира само в събота и само за 2 часа,но... наистина е по-тежко,отколкото о4аквах.Знаех 4е ще се върна скоро сред раждането на работа,но .. в момента се 4увствам ужасно.Имам си временна помощ вкъщи- свекървата,но - тя ще е тук най-много още седмица и после..и аз не знам.Не мога д ай се доверя за гледането на беба,а и тя не прави опити да ме успокои или вдъхне някаква сигурност.Сутринта приказваше на малката"....хайде,баб4е да видим кво ще правим с тебе днес сами4ки- ще успеем ли да се гледаме....
".А преди малко на вратата като тръгвах,тя я рзнасяше на ръце и малката мрънкаша заради коликите .И тя пак :" За мама ли пла4еш......"
СКъса ми се сърцето.Не знам как ще я караме занапред.Сега тя трябва и да я нахрани 1 път.Не успях да се изцедя( малката е само на кърма),и ще трябва да й направи една доза АМ.Обяснявала съм до припадък кое как се прави ,а тя ме гледа и мига уж разбиращо,и след малко се присети и пак пита нещо по процедурата...
Ох.оплаках ви се! Стискайте палци вси4ко да мине добре като за първи ден.
. Бебата ще я гледа майка ми, но все още не знам как ще се организира кърменето, цеденето на работа и т.н.
. Ще продължавам да ви чета и да черпя идеи от по-опитните

, днес ни пропадна първото излизане на малък Ники заради лошото време
Предпочетохме да не го изкарваме на този вятър. За сметка на това пък, мъжа ми ме води на shopping щото аз оревах света, че нямам нито една дреха която да ми става. И така с триста зора си купих един спортен панталон 44-ти номер. А бях 36-ти само преди 10 месеца 
Във връзка с това, хайде да ви питам, след колко време горе-долу си стабилизирахте фигурата - имам предвид останахте с някакво постоянно тегло / мерки. Дали да не отложа по-сериозните покупки на дрехи за след месец-два, когато ще се вталя повечко 
и побързах да си взема количката. Може би се вманиачавам, но това е положението. И не знам как ще трябва да си оставя детето да ми го гледат, а аз да ходя на работа. Иначе работата си я харесвам, но детето................... Ще продължавам да ви чета и да се уча от вашият опит. Мисля, че ще сте ми много полезни.
.
. Намя да разказвам защото е много ........................ абе като филм на ужасите /беше поне за мен/. Дано да ти е добра бавачката. Стискам палци. На мен ако ми се наложи да взема бавачка /то кучето у нас няма да я пусне/, но ще си сложа задължително камера за да знам да ли да я убивам или не. Но аз май съм много крайна.
да сте здравички, да папкате
и слушкате за да радвате мама и тати.
. И тъй като на 18.09. тръгвам на работа, днес цял ден обикалях по магазините и най-накрая се вкарах в един панталон- дадох сумати парички, но горе долу добре прилепна и най-важното е че поскри някой и други тлъстинки. Купих си и обувчици , и чанта. Във вторник по повод годишнината ни, държа да подчертая 13 години семеен живот, мъж ми ще ми подари степер
. Още не съм го видяла и много се вълнувам...

.Искам да кърмя по-дълго и мисълта за закръглената ми фигура много ме тревожи.Мисля си че живот и здраве като отбия малката ще ги махна тези гадни килограми
И не само мисля ами трябва задължително да стане.А дотогава - пълна смяна на гардероба

Препоръчани теми