Тая логика, за омаловажаване на нечие мнение по този признак, би била приложима, ако сме в тема "как да си изцедим кърмата" или "как ви се отрази раждането на сексуалния живот". Когато стане въпрос за възпитателно решение на родител, което се отразява пряко на детето в зряла възраст, всеки, които е минал през това, може да си каже опита, да сподели като пораснало дете, което не е отгледано от вълци все пак, кое как му е подействало. Смятам, че абс всеки е компетентен на тема "трябва ли да можем да си перем гащите и да бършем прах", щото нале.. Междудругото, вие сте били деца, преди майки, съответно отношението на вашите родители, ви е шейпнало да бъдете каквито сте сега. Аз много харесвам и оценявам мнения като на Уейв, която спомена нещо тип "мен на това не са ме научили, което ме накара да се чувствам след 15 год по еди къв си начин". В този смисъл о, да, аз определено искам да чуя И как децата оценяват възпитателните решения на майките и бащите си. Вашето мнение всъщност не е мерило за кое е правилно и кое не е. Мнението на децата, които сте отгледали, и как те се чувстват сега, обаче е. Те са единствените, които могат да ви кажат къде сте сбъркали и защо, кое сте направили правилно и най-важното - как те се чувстват от това. Затова аз на няколко пъти написах, че майка ми в това отношение, според мен, се е представила брилянтно.