Отговори
# 510
  • Варна
За Варна като педиатър аз съм доволна от Каролина Златева и мисля пак при нея живот и здраве да запиша бебка. Освен това ми е на 5 минути пеша, което си е голямо удобство предвид, че не шофирам Simple Smile
lili911 ще работя докато мога, че и след това, ама аз съм малко луда на тази тема 😄. Работата ми е в офис, като наближи раждането може и от вкъщи, че да не ми изтекат водите в офиса.
Да ви се похваля днес понапазарувах повечето от дребните неща за бебка и съм много доволна 😍😍😍
По-едрите неща съм ги избрала и сега ги дебна да ги намалят някъде.

# 511
Sisseto Zheleva, страхотни неща сте напазарили! Two Hearts И ние скоро това ще правим. Вие от кои магазини главно пазарувахте дрешките? Аз днес бях в H&M... има толкова много неща и грам не мога да преценя кое по-напред искам. Grinning За работата също те разбирам, на мен също никак не ми се разделя с нея, но мисля от август вече да се поспирам, понеже все пак съм и права, леко се извивам, като гримирам другата страна на клиента и знам, че и кръстът ще започне повече да боли. Grinning

# 512
Аз също щях да кажа, че дрешките са много сладки и да попитам от къде е пазарувала Сисето. Ние с МП ходихме до ХМ, но нищо не си харесах, бяхме и в магазин на Next и там беше много обрано. Искаше ми се да вземем повече ромперчета отколкото блузка с ританки, защото все си мисля, че ще ми е по-лесно за обличане като за първо бебе, но няма голям избор. Може би, защото е лято и сега са заредили друг вид дрешки. Ние почти нищо не сме взели, освен някой дребни неща (едни ръкавички, чорапки, една кърпа за баня, 3 бодита и май е това), а с тези изказвания на АГ си мисля, че ще трябва да побързам с покупките, но някак психически не съм подготвена.
Иначе аз също смятам да работя до 45 дневния болничен, въпреки че топлото време не ми се отразява добре, а и търпението не ми е такова, както обикновено и често ме изнервят.

# 513
  • Варна
Момичета радвам се, че са ви харесали дрешките ,  но май ще трябва да идвате на море Simple Smile Аз живея във Варна и ги взех от едно местно малко магазинче, в което се продават основно български бебешки дрешки. Знам си го от едно време и тогава бях доволна от съотношение цена- качество. За информация - бодитата са по 5-6 лв, ританките нямаха и 4 лв Simple Smile . Направи ми добро впечатление и продавачката,  както и преди, че не ме засили да изкупя целия магазин понеже бях склонна 😄 а каза - прибери се вкъщи, виж ги на спокойствие, виж какво ще ти дадат приятели, кое ще ти е удобно и ела пак 😊😊😊
Сега ми е спокойно, че имам основните неща и няма да обикалям в последния момент по жегите с големия тумбак Simple Smile

# 514
Сисето, ще споделиш ли за магазинчето, моля, къде е и как се казва?

Аз приключих с работата на 12/06. Казах на шефката ми още миналата година, че имаме планове за второ и да има предвид, че някой ще трябва да ме замести. После й казах и много рано за бременността. Организирах всичко в офиса, за да прехвърля задълженията на другите хора и да е ясно кой какво има да прави. И си излязох с чиста съвест - един месец отпуска и компенсации за овъртайм, после болничен.

Другата седмица ще поръчваме вече скрин от ИКЕА и на заплата в началото на юли започваме покупките. Вече и ще има къде да ги сложим 🙂

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 20:32 от Mikonomova

# 515
Аз също излязох в болнични в края на пети месец. Работата ми е в кол център и с постоянни обучения и на крак и съответно покрай коронавируса сравнително рано пожелах повече да почивам.
С ниско кръвно съм и яко ми прилошава, ако дълго време стоя на крак, пък и с толкова години стаж сега прецених, че мога малко да отдъхна от работа. В средата на юли ни предстои сключване на брак с моя мъж и не знам кое по-напред да подхвана. Освен количка и 3 бодита нищо друго не сме купили Flushed Сестрата на мъжа ми роди скоро и ще вземем някои дрешки от нея. Тя има момиченце, но откакто знаем за нашия юнак, купуваше по-неутрални неща, че да стават и за нас после 😁
Тази седмица ще поръчваме и ние скрин, че да мога да прибирам там другите покупки, които предстоят.
Мами, които имате опит, какво бихте посъветвали - единична помпа за кърма или двойна?

# 516
Абсолютно единична!
Не ти е нужна двойна, освен ако не гониш минутата. Същото прави единичната, само че два пъти.

# 517
Пък и в случая говорим за почти двойни цени..
Дали е хубаво да сме подготвени или да изчакаме след раждане за тази покупка?

# 518
Абсолютно почакайте! Много жени нямат нужда от помпа изобщо. Мен ми омръзна с това как търговците промиват мозъка на бъдещи майки с една камара неща, които често после само висят по шкафове.

# 519
  • Варна
Mikonomova, магазинчето се намира на ул. Пискюлиев в района на Колхозния под Вегата. Имат и сайт, но там няма качени всички неща, които предлагат в това малко магазинче https://www.slancho.net/bg/contacts/

Аз не виждам смисъл от двойна помпа. Иначе също много се чудех дали да вземам предварително, защото съм ср спряла на Медела Суинг, а тя си е скъпичка. От друга страна предния път ползвах помпа още в родилното. Моя приятелка ще ми даде ползвана от нея медела суинг, така че ми се разреши казуса с купуването Simple Smile

# 520
И аз ропмерчета не виждам на много места, а точно това искам. Сега сякаш и има главно летни дрешки, не толкова с дълъг ръкав примерно. Мисля да оставя дрехите по към края, ще взема нещо, колкото да има, но и тъкмо да заредят есенни неща.

Аз също съм в болничен, но само от едната ми работа, която е парт тайм. Работата на частно си я върша, така че пак ми е по-леко от обикновено. Иначе почивни дни в графика ми рядко присъстваха. Grinning Но и на другото ще сложа край малко по-нататък, още малко да си начеша крастата, че около коронавируса бях спряла така или иначе за малко. Grinning

Sisseto Zheleva, много жалко, че магазинчето е само при вас. На мен доста хора ми препоръчаха също една страница, която внася стоки от Англия и имат магазин и в София. Споделям линк, ако на някого ще е полезно, не съм тествала нищо още Simple Smile
https://www.facebook.com/pg/bagabontichko/about/?ref=page_internal

# 521
Ioni666 аз много искам да е след 23.08 защото искам девичка и имам предчувствие, че ще е така, но Божа работа, когато тогава. Само да се роди здраво бебче ♥️
Аз се занимавам с туризъм и продължавам да работя, до 45 дневния ще съм на линия, после вече излизам в почивка.  Покрай корона вируса доста си постоях у нас и сега ми е добре. Не ми е още тежко.

Аз имам вече мн дрешки, последните ромпърчета ги взех от waikiki, имаха намаление и материите са страхотни. Препоръчвам!

[quote author=BettyBe link=topic=1217312.msg40933
Аз първият път казвах, че ще родя Януари около термин. И ще стискам, толкова бях убедена.  Ама бебето реши, че ще дойде още преди Коледа 😄 Нямало как да стискаш.
Сега вече се надявам и това да бърза да излезе. Около 15 Август ме устройва, термин 5 Септември. 😄

# 522
BettyBe и аз исках козирог и се роди в първият ден на зодията ☺️
Сега нямам претенции, но май съм за Дева.

# 523
На мен ми остават още точно 4 работни седмици до 45-дневния болничен и мисля да си ги изкарам, разбира се ако всичко е наред.
И ние ще поръчваме скрин тази седмица, повечето неща вече сме ги купили. Дрехи имам с лопата да ги ринеш от приятелки. Е, естествено и аз съм купувала, но малко Grinning

# 524
Здравейте момичета, аз вече си почивам, отпуск съм, а след това ще продължа с болничен. Дрешки уж имам  от предишното ми дете, но все като отида в някой магазин се изкушава да купя нещо ново:) само че не знам какъв размер, защото ми казаха, че най-вероятно ще родя по-рано заради скъсена шийка... Пък като гледам най-малкият размер ми се струват много мънички и... Ще поизчакам още малко с пазара. От утре почвам да ходя да ми слушат тонове, в 27 г. с и 3 дни. На вас от кога започнаха? Предполагам толко рано заради контракциите, които имам,знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт