Как реагирате, когато мъжете ви излизат без вас?

• 6 645
  • 104
  •   1
Отговори
# 75
Мога да кажа само, че преди реагирах на това по един начин, а сега по друг   ::! Определено не сме от типа , вечно заедно навсякъде .
Не мога да кажа че излиза често сам , но когато го направи, определено е качествено  ::
Преди побеснявах , сърдех се , изпадах в крайности ......Сега напротив, приемам го спокойно и чакам да дойде следващият ден, когато е моят ред да изляза Grinning.  Въпреки всичко, предпочитам ако ходим някъде да сме двамата  ::!

все едно аз съм го писала! Grinning

# 76
Зависи в какво настроение ме хваща и как ми поднася новината...Дори ми е хубаво да е извън града понякога.Но в рамките на нормалното.

# 77
  Нямам нищо против, дори го насърчавам и окуражавам за такива излизания  Mr. Green! В началото ме мъкнеше навсякъде с него, дори и да не ми се излиза или да не харесвам компанията! Ако откажех, той не излизаше, а после се сърдеше, че заради мен не излизал никъде  Shocked! Накрая си поговорихме и сега когато поиска си излиза! Само се цупя, ако не ме е предупредил на време и съм имала други планове  Grinning!
  Смятам че е полезно от време на време да излиза с приятели и да се разсейва от сивото ежедневие, а и така не се чувства "вързан" за мен!
   Последният път когато ходи извън града без мен с преспиване беше преди месец, на рожден ден на негов приятел! Бяха с малкия, защото аз бях в болницата за задържане и нямаше кой да го гледа! Синчето било атракцията на мъжката компания и беше супер щастливо като се прибра! Изобщо и двамата бяха доволни от излизането си извън София без мен  Joy!

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 13:48 от benighted

# 78
Непрекъснато се караме за това. За какво обичайно пиене на бира не се караме, но и на мен не ми е приятно аз да си седя в къщи а той да си излиза, още повече, че при тях все се получава така, че имало няква жена... ама той не знаел, не бил виновен.
Не иска да сме си до задниците нон стоп, и аз излизам с приятелки, но определено но ми е приятно да го прави често, или да ме зарязва сама, както сега в събота - отиде на рожден ден на хижа след Асеновград, където аз не можех да отида, не смеех да се мъча по тези пътища пък и все пак е хижа, мръсно е и т.н. Егоисти... Темата, която бях пуснала в Майките... беше провокирана точно от подобни неща, от които ми е обидно и гадно. Това също е едно от тези неща.  Crossing Arms

# 79
 Thinking ами аз честно да си призная, обичам да си оставам сама в къщи. Той излиза с приятели, когато има мачове на Левски - или ходи на стадиона или се събират в някой приятел. Това са си негови вечери - за мен е много удобно, защото съм господарка на дистанционното  Grinning Grinning Grinning
Почивам си така. 2 пъти се прибра на другия ден и му бях обидена, защото забрави да се обади.
Но иначе изобщо не ми пречи като го няма. Сигурно като си купим още един телевизор и не се караме за дистанционното  fight-тогава ще ми е приятно да си е винаги в нас
 smile3535 smile3535 smile3535

# 80
  • Wonderland
Ами мъжът ми е рибар и често се случва  да отиде на язовир за ден, два.На мен не ми е приятно да вися и да бездействам толкова време с него, още повече,че и спането на палатка не ми се нрави така,че  си оставам с малкия в къщи сама.В края на крайщата нали всеки има нужда от малко лично време.Аз също излизам сама .Ето този петък ще ходим с приятелки на дискотека, ще пиинем, ще се повеселим по женски,а мъжо остава в къщи с детето Peace.

# 81
Не му е практика да излиза сам. Ако някой път му се наложи, не се сърдя, защото и аз го правя

# 82
  • Вече в моята си приказка...
Не излиза много често сам. Аз май по-често излизам с приятелки...

# 83
Нямама нищо против, но той не проявявя често такова желание.  Peace

# 84
Нормално е да иска да излиза и е добре, но моят не иска да излиза без мен. Даже понякога се караме. Не искам вечно да му светя

# 85
Чвстно казано ми става кофти. Не, че го ревнувам, просто искам да сме двамата. Но не го спирам, защото при нас няма кой да гледа децата и рядко излизаме двамата. А аз май така се получава, че излизам повече от него по женси.
Ядосвам се, само когато го усетя, че му е по-хубаво да излезе сам, отколкото с мен.  #Cussing out Криво ми става. А аз - хубаво ми е да се усамотя с приятелки, но по принцип предпочитам да съм с него. А той - повече май да е по мъжки.
Както и дае. няма нищо лошо - всеки има нужда от малко личен живот. Стига това да не пречи на семейството като цяло.

newsm10

# 86
Много се дразня,но не искам и да бъда вечното присъствие,затова си трая.Ако обаче не се върне   clock става  buria и  newsm29 и  накрая аз  afwitch

# 87
Според мен е нормално, всеки има нужда от "лично пространство", ама моя не иска. Само на служебните банкети ходи сам и все мрънка, че би желал да излезем заедно. Може да го казва просто за да не се чувствам зле, и ако е така - постига го:)))

# 88
  • София
Нямам нищо против да излиза без мен по мъжки. Стига да не е прекалено често, разбира се! Но като казвам по мъжки, имам предвид по мъжки, а не в смесени компании. #2gunfire

Но да отиде на купон с преспиване сам - това за мен е недопустимо. На почивка - също! Crossing Arms

# 89
Моя съпруг понякога ходи да си играе с другите деца на Плейстейшън и аз много се радвам, че прави нещо, отделно от мен. Обичам, когато той се забавлява и не искам винаги аз да стоя в основата на неговите забавления. Моя съпруг е ходил сам в Тайланд на почивка 11 месеца преди да се оженим и аз много се радвах, че лежи по плажовете на Пукет. Той много ме попита дали може да отиде, а аз и за секунда не съм си помислила да отговоря с "НЕ".
Да, да знам какво има в Тайланд! Тази година пак го навивах да ходи сам на почивка, защото работех, но той не искаше да се отделяме. Будала.
Та, с 2 думи - остави човека да се качи на Витоша следващия път, поощри го.
Няма нищо да ви се случи една нощ с детето!
Ако се притесняваш от изневяра .... тъпо е , защото той ако иска... ехееее.
Бъди по-щедра. В крайна сметка не сте близнаци и той не е твоя собственост.
И всеки има нужда от глътка въздух.
Peaceи моят беше сам в Тайланд Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт