На море в България 2020 г.! - 3

• 46 667
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • София
В букинг ми дава +600 лева на това, което ще платим с ранна резервация. Ако тази година лятото не се завърне тази гадост и успеем да отидем на море, догодина пак ще рискувам да резервирам януари.

# 377
В букинг ми дава +600 лева на това, което ще платим с ранна резервация. Ако тази година лятото не се завърне тази гадост и успеем да отидем на море, догодина пак ще рискувам да резервирам януари.

Аз пък не. Да забравят вече да ги субсидирам дори и с лев. А и детето ми вече е достатъчно голямо и можем да избираме и настаняване като апартамент или хотел на ВВ, така че не ми е болка.

# 378
  • София

Аз пък не. Да забравят вече да ги субсидирам дори и с лев. А и детето ми вече е достатъчно голямо и можем да избираме и настаняване като апартамент или хотел на ВВ, така че не ми е болка.
Ако няма да е ОИ и аз не бих резервирала, но моето дете е малко и вечно гладно. Решила съм обаче ако тази година не съм доволна от изхранването, край на ОИ.

# 379
  • Sofia
Скрит текст:

[/quote]
Ако няма да е ОИ и аз не бих резервирала, но моето дете е малко и вечно гладно. Решила съм обаче ако тази година не съм доволна от изхранването, край на ОИ.
[/quote]
Предполагам, че с оглед на мерките тази година няма да е много показателна за ОИ. Или поне няма да е същият, на който сме свикнали. Като гледам как скачат цените или от туристическия бранш са големи оптимисти, или са напълно слънчасали. Да не си останат само с надеждите за кратък, но силен сезон! Не виждам, какво им пречеше да намалят малко цените и да се опитат да върнат БГ туристите?

# 380
Нищо не им пречи,  но просто не са в криза, както тръбят и хленчат. Ако действително бяха и на 10-на туристи щяха да се радват.

# 381
Някой може ли даде мнение за плажа на Кранево?

# 382
  • SF
Пясъчен е. Има дървета наоколо. Хубав плаж.

# 383
Плажът на Кранево е същият като на Албена - широко, пясък и плавно става дълбоко при влизане в морето. Само дето на Албена е по- облагородено. Но цените в Кранево ( поне миналото лято) са нормални, за разлика от албенските.

# 384
  • Варна
В Кранево има и висококласен хотел с гореща минерална вода , има и мнооооого селски туризъм с кръчми , пицарии , крак маг и т.н.

# 385
Да - Терма, а и Алгара бийч, но там незнам има ли минерална вода. Други добри хотели - Съни касъл, Верамар ( лично сме посещавали - много доволни). Всички са на първа линия.
Инъче селото е малко запуснато и продължава доста нагоре от плажа. Та като се търси място за настаняване, трябва да се има предвид отдалечеността.

# 386
Благодаря за мненията за Кранево. Обнадеждаващи са.
Още не зная кой ще е хотела. Само селището ми е предложено за сега. Но ние търсим близо до плажа по принцип. Ако не ми хареса имам вариант за Гърция. Вярно, не е много евтино, но е на 1ва линия и е разрешено за домашни любимци.

# 387
Самото Кранево е такова диво село, че не е за разправяне. Много е соц.

# 388
Да, зная. Мои близки ходиха преди няколко години и ме предупредиха.

# 389
  • Варна
Защо искате хотел, точно на първа линия? Населените места логично са по- отдалечени. На и до пясък по принцип не се строи. Освен, че се нарушава екоравновесиито има и силни подпочвени води. Плажът винаги е на по- ниско равнище. Една разходка няма да ви ощети. Но бетонирането на брега пречи на всички.

Общи условия

Активация на акаунт