Любители на кучета - 105

• 29 513
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • под тепетата
Ех, че красота!
Иланг, ние минаваме под мостовете. Но на последната разходка мъжът ми каза, че не е окосено и е истинска джунгла. Вкъщи вече виждам да се върти по един комар.  Внимавайте, момичета! Както го дават все дъждовно, очаквам да се развъдят много, въпреки пръсканията.

# 526
Какъв красив джентълмен на тази дъгаа Heart EyesHeart Eyes И ние се готвим за пътуване до София,но моето магаренце беше с разстройство сутринта(аз съм си виновна де),вчера му сложих в гранулите пил.бульон,хапна пица,хапна саламче...абе красота Joy Дано нямаме изненади по пътя! Хубава и усмихната неделя!! Heart Eyes

# 527
  • София/Севлиево

С деца на море Simple Smile Ама кучешкото дете малко ме притеснява-хапна си пясък и малко водорасли и сега ака зелено и рядко и веднъж повърна...Иначе е жизнен,играе,хапва с апетит,няма температура,ама то пак си ме е шубе.Даже и вода от морето си пийна от една чашка дето синчето си играеше с нея...И малко странно диша-едно такова супер бързо и плитко ми се стува-все едно е тичал супер бързо и супер дълго,само че всъщност спи... Доста пясък му влезе в носа и устата,докато копаеха дупки на плажа.Изчистих повечето,но пак е останало...

# 528
  • Пловдив
Елислава, разкажи повече за отношенията между кученце и детенце.

# 529
  • София/Севлиево
Елислава, разкажи повече за отношенията между кученце и детенце.
Ами забавляват се,ама кучо бързо се умаря,а малчо не знае що е то умора и постоянно го ръчка за нещо...Гушкат се,спят заедно на обяд,разхождат се един  друг...

# 530
Елислава, не се притеснявай, всеки път като сме на морето изходния материал е такъв. И Джони все си пийва от морската вода и си хапва водорасли. После като се приберем всичко се оправя. Само в Гърция избягва да пие от водата, че е много солена.

# 531
  • тук-там
На Елислава кучето е малко. Аз не бих водила Мокка на море (особено на нашето) преди да навърши 6 месеца.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 15:36 от mtz

# 532
  • под тепетата
Кучешкото дете може и да се подриска от солената вода, но как иначе ще отпразнува първото си море! Аз се бях въоръжила със смекТа , че бях чела за последствията.
 Много сте сладки и тримата! Приятно прекарване!

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 15:40 от bilqna_69

# 533
  • Bарна, морето, сините вълни
Много сте сладки. Heart Eyes Първо помислих, че кученцето е в чантата,хехехе.
Ерос направи първия си плаж през зимата, когато беше на 4 месеца. Такава игра, копа дупки, яде пясък, търча. И редовно пие вода, но никога нищо не му е ставало, та наистина не знам как да помогна.

# 534
Ей много се изнервих!
На село сме, пием кафе в центъра. Минава някакъв дядо с някакво супер мъничко куче май е мини пинчер - Айше, защото я купил от цигани... Още тука леко почна да ми прикипява. АксвлЪт е в колата, дядото обяснява, че има бебета лабрадочета, за продан било 200 лв. След 10 минути дойдоха майка и дъщеря да капарират лабрадочето. Отидох да го видя - минало в покрай лабрадор... Още едно бездомниче се задава...

# 535
  • София
Тук сме си ние. Поръчах на Лили храна от зооплюс, Юкануба ветеринарната серия, че хем беше и на прИмоция. Ще видим като дойде. Липсва ми Балучко, ама знам, че е добре. Нямам нови снимки, Лили все едни и същи пози прави Simple Smile

# 536
Ох, Духче разбирам те. И аз сега се изнервих. Бях на разходка със сестрата на ММ и казва, че били намерили жена за кучето на племеницата ни. На Хектор, дето го показах скоро. Че от какъв зор му е да му намират жена?! Била раждала вече веднъж женската и айде пак и те да не останат назад дават мъжкия за разплод. Казах, че съм против тия развъждания, ама никой не се интересува от моето мнение като цяло. Не, че имам право да се меся за чуждото куче, ама е гадно. Дано поне всяко кученце е здраво и си намерят семейства.

# 537
Ей ме и мен тук 🤪
Вивата днес реших да и спра водката. Трябваше да пие и днес включително, ама ми стана жал. Вчера след обяд с Макс много тичаха и Вивата беше ужасно уморена. След като хапнаха вечеря и Вива пи водка започна едно изпускане. Лежи си милата и под нея става локва. Става да ходи, пак си шурти. Първо със сестра ми се притеснихме да не запопват симптомите за отказ на органите, ама после се сетих че когато е преуморена след вечеря се изпуска докато спи (рядко, ама го прави). Изкоментирахме си, че е жизнена (доколкото може с рая водка дето пие) и че си има апетит за сто кучета. Утре втори кръвни за да сравним с първите и дано всичко е наред.
За Макс няма какво да кажа. Ангелче ми е той, ако го сравнявам с това чудо другото. 😂 Два чувала диетични гранули им поръчах, че нещо и двамата се заболят, а не трябва. А и Макс с тия кила жегите страшно го морят.

# 538
  • При елфите ...
Ей ме и мен тук 🤪
Вивата днес реших да и спра водката.
Скрит текст:
Трябваше да пие и днес включително, ама ми стана жал. Вчера след обяд с Макс много тичаха и Вивата беше ужасно уморена. След като хапнаха вечеря и Вива пи водка започна едно изпускане. Лежи си милата и под нея става локва. Става да ходи, пак си шурти. Първо със сестра ми се притеснихме да не запопват симптомите за отказ на органите, ама после се сетих че когато е преуморена след вечеря се изпуска докато спи (рядко, ама го прави). Изкоментирахме си, че е жизнена (доколкото може с рая водка дето пие) и че си има апетит за сто кучета. Утре втори кръвни за да сравним с първите и дано всичко е наред.
За Макс няма какво да кажа. Ангелче ми е той, ако го сравнявам с това чудо другото. 😂 Два чувала диетични гранули им поръчах, че нещо и двамата се заболят, а не трябва. А и Макс с тия кила жегите страшно го морят.
[/spoiler]
Стана ми любопитно за какво се дава водка на куче?!?

# 539
Пи антифриз дивачката, затова я черпят с водка.

Общи условия

Активация на акаунт