Любители на кучета - 105

• 29 510
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Хора, днес се преместихме с Денис. Нервен е, не иска да яде, а 4 часа е играл навън с баща си днес . Притеснявам се, но явно така ще е първите дни...

# 541
  • о`майна лунна нощ е
Лека адаптация, Сий. Дано е и бърза.

# 542
Хора, днес се преместихме с Денис. Нервен е, не иска да яде, а 4 часа е играл навън с баща си днес . Притеснявам се, но явно така ще е първите дни...

Душичка златна,дано свикне бързо! Стискаме палци и ще чакаме да ни пишете! HugHeart Eyes

# 543
  • Пловдив
Seerose., всичко ще е наред. Новото място си е стрес и за хора, и за животни. Ще свикне, кучовците са много адаптивни. Ти се опитай да разведряваш и него, и себе си. Едва ли ти е лесно.
Sivi, пропуснала съм първите изследвания - как бяха? Доколкото знам антифризът удря в бъбреците. Фактът, че чишка май е добър знак.

Последна редакция: нд, 14 юни 2020, 22:42 от иланг - иланг

# 544
Ах,тези наши четирикраки деца!Да са ни живи и здрави ,и мнооого години да ни радват.

# 545
  • под тепетата
Сий, успокой се и ти, за да е спокоен и Денис! Той усеща твоето напрежение. Правете обичайните неща, придържайте се към стария режим. На всеки му трябва време за адаптация.

# 546
  • UK
Seerose, новото място не му мирише още на дом и вероятно усеща и твоето настроение и тревожност. Местенето е изключително стресиращ процес и за хора, и за животни, дайте си няколко дни да се адаптирате и постепенно и Денис ще свикне.

# 547
  • Перник
Сий лека адаптация и от нас. Нужно е време и нещата ще се подобрят.
Елислава, много сте готини и тримата.

От нас лека нощ на всички:

# 548
Мерси, момичета. Прояде в крайна сметка,  което е добър знак за мен.

# 549
Сий, Сиви Heart

# 550
Привет,момичета!Нямах много време последните дни за нета,но ви изчетох.На болните желая от сърце бързо възстановяване!
    See, желая ви скоро да си влезете във вашия нормален ритъм и да си се радвате един на друг с кученце.
   Айра ще прави 5 месеца на 19.06. Беше свикнала,научена,да ходи навън по нужди,а когато не е навън,в банята.От една седмица си пишка където й скимне вътре.Тъй като я оставяме сама  и постепенно увеличаваме времето,дали ни прави на пук?
   Децата имат гости и тази нощ я взехме да спи при нас,на първия етаж.Леле,не съм вярвала,че куче може така да плаче - почти през цялата нощ седя до входната врата и си скимтеше жално.чак като станах аз към 6.30 се намърда до ММ на спалнята.
      Ние живеем в една къща ,почти целодневно е с нас,но се качват да си спят на втория етаж.
    Вчера у дома на двора , на цимента , дъщеря ми утрепа един кърлеж .

# 551
  • София
Да ви питам нещо. Моята мацка напоследък често се чеше и ближе. Подстригана е късо и няма нищо видимо по кожата. Какво може да е?

# 552
  • София
Сий, лека адаптация и на теб, и на Денис.
Сиви, тази Виви да се оправя вече, че от беля на беля скача.

# 553
  • под тепетата
Rokstar, пърхут има ли? Може да е от подкожни кърлеж чета до алергия. Трябва да я види лекар.

# 554
  • sofia
Сий, дано Денис бързо свикне на новото място. Марто, моят мил дакел така реагираше на нови места. С дни не се хранеще нормално..
Сиви, дано на Едит Виви не и се е усладила водката и да започне да ви подпива. Simple Smile))Сериозно сега, дано всичко е разминало благополучно!
Утре е операцията на Леон. Стискайте палци!

Общи условия

Активация на акаунт