Любители на кучета - 105

• 29 394
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Ей, все се чудих кви са тия кучета, дето се въргалят и умирисват??? Моите са от френската гимназия, възпитани, добрички. Дръжки. Днес Каду направи сефтето. 😂😂

# 706
  • о`майна лунна нощ е
А Швепса цял ден вчера миришеше на риба. Правихме си шаран на скара със съседите от входа. Прибрахме си  посудата после, но нашата тава беше тази, в която се слагаше готовата риба. Горкият хайван - като я подуши /вече празна/, като лепна език в нея ... близа .... близа ... Май не успях да му хвана ушите навреме и следващите два дена въпреки измиването, от тях се носеше аромат на русал.

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 12:52 от `ТуиГ

# 707
  • sofia
Ех, Туиг, поне на море ви мирише....

# 708
  • София/Севлиево

"Ей така да спя най-много обичам.Лошите мама и тати какъв стрес ми причиниха,ама аз пък не им останах длъжен!"
През уикенда ходихме при свекърите,за втори път с Рексуни,ама тоя път в новата къща и решихме да го оставим да спи на двора.Всичко бе добре до момента,в който ние се прибрахме вътре,а той остана навън.Моето тихо и не лаещо куче,не само че почна да лае,ами направо ви като вълк цяла нощ 🐺 На другата нощ бе по-добре,но по едно време пак почна да вдига шум и го прибрахме в коридора.Поне свекървата е съгласна да седи вътре.Остава само да убедим и свекъра в това.А дотогава синчето е при баба и дядо, кучо-при мен и ММ.
Радвам се,че всички , които са имали премеждия са вече добре.

# 709
  • Варна
А Каду на лайна. Боже, както си душеше и изведнъж се метна.😂😂

# 710
Кийра вчера бе изкъпана по спешност заради същото - така се омаза с някакво л..но на вилата, че направооо...И понеже не съм й занесла там шампоан, изкъпах я с интимен сапун - реших, че е най-щадящ кожата Joy

# 711
  • Бургас
esstela, Елза в такива работи се мята за секунди, дори и на каишка. Колко пъти не успявам да издебна и е забила главата:)
иланг, у вас е ултра ол инклузив! Кога ще приемаш гости? Не сме злояди.
Хибискус, моля те, напомни ми кои дентални стикове от Барко влизаха в черния  кокал Конг? Средния размер или най-големия?
марулета, за клетката се присъединявам към Хибискус. Елза беше с клетка от първия ден, по описания начин - вътре се хранеше, всичко приятно се вършеше вътре. Думата за клетката е "място" и си отиваше там сама. Когато бях вкъщи, стоеше отключена. Когато излизах, я оставях вътре за не повече от 2-3 часа, най-много за 4, но вече като по-голяма - на 4-5 месеца беше. През нощта не заключвах клетката. Най-важното е да приеме клетката за къща, затова в никакъв случай не я наказвай вътре и не я пъхай насила!

bilqna
Скрит текст:

Съкровището на ММ на най-високото място на библиотеката

Елза е по-тиха от тревата. Сама в хола не я пускам, когато ни няма. Стои в коридора. На дивана също не й давам да се качва. Не е пипнала и изяла нищо. Силно вярвам, че правилно е разбрала посланието:)

# 712
Барко най-голям размер, купувам ги, защото
1.са най-изгодни 
2.влизат плъъътно в конга и по-трудно се вадят.

# 713
  • София/Севлиево
Сигурно е обсъждано,но храната Еукануба хубава ли е?Направих поръчка от зооплюс и беше на промоция 15+3 кг за под 90 лв.Също и консерви Гран карно джуниър, които много харесва и от време на време редувам гранулите с тях.Предишната храна пак от там я взех-Concept for Life ,но вече я няма...

# 714
  • Пловдив
mtz, колко хубава новина! Не се скръндзи, дай някоя снимка на Мокка без филъри. Stuck Out Tongue Winking Eye
bilqna_69, ама това дете само го експлоатирате. Аз като погледна в темата - то все готви. Най-вероятно и Ози го използвате вий - да чисти след вас маса, земя, пържоли... Тц тц тц
Дух, аз за 20 годишния господин още използвам ние. Relaxed От университета миналата година мЪ навикаха, че бил пълнолетен - защо аз звъня. Пък това за което питах, вече отдавна му го били дали...
Кришка, голмайсторът да не е в карантина? Само домашни снимки с него напоследък.
esstela, ами честито на печелившите. Слязохте при простолюдието.
`ТуиГ, ми то това е дискрУминация - на вас риба, на Швепса - празна тава.
марулета, на мен също много ми препоръчваха клетка. Ама то няма ние къде да се съберем, а камо ли клетка.
BANKS, и аз къпя моето с каквото имам под ръка - интимно, за лице. Стават, но винаги разреждам предварително.
Tintina, не сте ли чували за равен достъп до образование? Непросветено ще си остане кученцето - ни Шогун, ни Тай-пан...
Елислава, моето Еуканубата не я хареса, не хареса и Пуризон-а. Но пък той изобщо не е показателен, защото е злояд. Мисля обаче, че Еукануба съдържа зърнени култури. Сега съм се насочила към Wolf of Wilderness. Ще се радвам някой да сподели отзив за тази храна.

При нас нищо ново, Саско не яде по цял ден. Днес сутринта дори не опита гранулите, които вчера сутринта изяде с желание. Започна да си "казва" ако му се чишка - застава пред вратата, мрънка...
Не съм го изкарвала от 10 дни, защото съм дежурна по Томиту. Малкият ми син тръпне от желание някой да го смени сутринта вече.
Не сме учили нови команди, занемарих му възпитанието. Дано всичко е наред с дон Томазо, за да мога да отделя време и за Шошкото.

# 715
  • под тепетата
А, моля, моля! Преди да се изявява като мастер шеф, детиту е напраило 10-тина кръгчета с АТВ-то под зоркия поглед на дяда си. А Озю като свари да се шмугне с кални грамадански лапи , да видиш каква работа им отваря и на двамата. Тука са го пратили за бира

Как се пекат младите булки

Tintina,
Скрит текст:
вашите са от по-новото издание, ма как забравих Т. къща? Цар Плъх не беше ли и тя от поредицата?  

Последна редакция: пн, 22 юни 2020, 21:51 от bilqna_69

# 716
Любимата поза на Лаура.

# 717
Бях се притеснила, че само Чопър спи така и му е адски удобно, но като гледам Лаура, явно им няма нищо Joy

# 718
Поза от снощи:

# 719
Нели, водете Хари по-често при свекърва ти, за да е спокоен, че му е познато, а и да свикне с жената.

Реа , попътен вятър на момата.❤

Ние спахме при свекърва ми, а мислим да я оставяме на майка ми. Като я заведохме там се чувстваше прекрасно - цял ден тича по двора и яде пръчки. Сигурно като я оставим за 6 дни ще е неспокойна нощите, но няма как да я водим там да свиква предварително. ДОста се притеснявам какво ще изяде без да я видят, но все някой ден ще трябва да се научи кое се яде и кое не.

Общи условия

Активация на акаунт