Любители на кучета - 105

• 29 479
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • тук-там
Жив и здрав да е Балушан! Пра-правнуци да дочака в добро здраве! Heart

Бързо възстановяване на Леон!

Бях права за Райли! Радвам се,  че вече дивее!

Павелчо, имах черен териер и на около 6м. ѝ сложихме текстилен нашийник душач. За около седмица се научи да върви редом без да ме дърпа. Дъщеря ни на три годинки я водеше в парка и нито веднъж не я е дръпнала /под наш надзор,
разбира се/. В по-напреднала възраст 10 годишната ми дъщеря можеше да я изведе сама без да се притесняваме, че ще има проблем.
Това са и моите наблюдения - въпросът не е в нашийниците и нагръдниците, а във възпитанието и работата с кучето. Ако кучето е научето да ходи редом, чува и изпълнява полезните команди, е едно. Ако не е контролирано - тогава е друго.

# 586
  • sofia
Може би, защото Лелето е много млад, само на 8 м., изкарахме ноща учудващо добре. Спа си при мен, както обикновено, става да полая на глутниците навън. Сутринта излизахме, закуси.
Надявам се следобяд,прегледа да мине добре.

# 587
  • Варна
Много неща изтървах.
Честит ден на Балу, да е здрав и все така красив пухчо.❤
Целувки за Леон 😘😘

# 588
привет, искам да ви попитам при вашите другари-кучета, случва ли се да е омърлушено, когато времето е мрачно?
Само искам да си сверя информацията/ситуацията Wink
Нашето куче е дворно, на свобода е в двора, но когато времето е мрачно, то е омърлушено, тъжно, (извинете, не намирам друга дума), а ако вали дъжд пък съвсем не се показва от своето скривалище (за дъжда знам, че много кучета не го обичат),  от малко е така ...
Просто днес бие всякакви рекорди за омърлушеност Sad та реших да попитам

# 589
  • София
Слънце, дъжд хич не влияят на моите. Балу редовно лежи на тревата, когато вали. Нарочно излиза да го мокри дъжда, не е като да няма къде да се скрие или да не се опитваме да го приберем на сухо вътре.

# 590
  • Bарна, морето, сините вълни
Бързо възстановяване на Леон! ❤️

Ерос като си е вкъщи все спи, освен ако някой не го закача да играе...или не ядем. Grinning Не съм забелязала времето по някакъв начин да му влияе. Понякога в дъжд много не му се разхожда, ама бързо се примирява. Вчера ни запраска дъжд пов реме на разходката и му дръонахме един сприн, двамата бяхме много щастливи.

Кученце, мило кученце, хапни си вкусна джанка. Лично съм ти я подбрала измежду гнилите!

# 591
  • Варна
Ох беее,тея двамата са страшна комбина.😂😂❤

# 592
ха ха ха Smile , кучото разбира се ще се опита най-добросъвестно да я сдъвче, макар че му е ясно че изобщо не става за ядене Laughing след това може и въпросително да погледне малкия с някакви надежди...

# 593
Бързо възстановяване на Леон! ❤️

Ерос като си е вкъщи все спи, освен ако някой не го закача да играе...или не ядем. Grinning Не съм забелязала времето по някакъв начин да му влияе. Понякога в дъжд много не му се разхожда, ама бързо се примирява. Вчера ни запраска дъжд пов реме на разходката и му дръонахме един сприн, двамата бяхме много щастливи.

Кученце, мило кученце, хапни си вкусна джанка. Лично съм ти я подбрала измежду гнилите!
Тази снимка ми напълни душата! Няма по-искрени и чисти душички от децата и животните Heart
И една Кийра, ухилена до ушите Grinning

# 594
  • sofia
Хах, Decpicable, снимката ти ми напомня времето, когато синът ми хранеше кучетата с различни лакомства...Пръчки, джанки и вишни. Добри кучета...

# 595
  • София/Севлиево
А моят кучо установи,че кухненския шкаф става за ядене и след като му се скарах ми препика половината къща.А много добре знае къде да пишка като е вътре,дори след като му казах,че не трябва да пишка пред спалнята на ММ веднага си свърши работата ,където трябва...Научих го да ми носи една играчка и горе-долу да изпълнява "Седни".Утре ще продължа със "Седни"и евентуално "Легни",т.к.понякога направо ляга...

# 596

Я ела тук,да видя дали всички зъби са ти здрави,да нямаш кариес Satisfied

# 597
  • Пловдив
Искрено се радвам, че Леон е добре. Heart
Всички "комбини" - дете + куче докосват дълбоко. Heart Eyes

При нас - много лошо развитие с Томас - зъбът, който трябваше да вадим най - вероятно се е развалил заради карцином на челюстта.
Извадиха му всички долни зъби без кучешките. Два дни е на морфин. Неадекватен. Дори не можаха да вземат материал за хистология. Костта му е останала много фина. Всички сме съсипани. Не знаем колко време му остава, големият ми син днес почти е припаднал при вета от информацията, която са му давали.

Сега пазим Том от Саско по цял ден.
Не съм изпитвала такова чувство - осъзнаваш, че си отива, че трябва да се радваш на времето, което ни остава заедно. Но не мога- като го видя и сълзите тръгват. Страх ме от момента, в който трябва да взема решението. Как се преживява такова нещо?

# 598
Ох Иланг,това е ужасноо Cry Според мен,не се преживява,трудно е.. Пращам ви много сили и прегръдки Cry

Последна редакция: ср, 17 юни 2020, 21:01 от Mama Martina

# 599
Мила,Иланг!Прегръдки силни!

Общи условия

Активация на акаунт