ОКТОМВРИйки 2020 - тема 3

• 28 352
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Момичета, и аз да се отчета след днешната ФМ в 21+6. Първата бебка не е с увеличено бъбречно легенче, явно не се е била изпишкала предния път. 480г.
Втората бебка е успяла да се завърти надолу с главата и да се отмотае от пъпната връв. 495г (с по-малка глава и по-голямо тумбаче от първата). Много сладко са се събрали една до друга двете главици, все едно се гушкат. Мериха им кръвоток на пъпната артерия, кръвоток на мозъчната артерия, всякакви други неща гледаха, всичко е наред. И моят кръвоток е наред.

Имаме и разрешение за море. Слънце не може, море може, с мокро дупе после не може, почивка с разходка на всеки 2-3ч по пътя.

И за капак така ми падна кръвното като започнахме прегледа при доктора, причерня, прилоша, изгубих картина за няколко секунди, ама с вода и бонбон всичко се оправи.

Flowers Hibiscus

# 466
  • София
Много сладко са се събрали една до друга двете главици, все едно се гушкат.
УУУУ колко сладко Heart Имаш ли снимка??

Какво значи мокро дупе не може?:/ Не може във водата ли?
Аз съм се засилила към морето след 10 дни и ми се плува много.

# 467
  • София
Имам снимка ама трябва да извадя от флашката. После Flowers Hibiscus

Мокро дупе - имах предвид да се преобуеш след като излезеш от водата, за да не изстинеш.
Каза че хладката морска вода действа много добре на уморени бременни крака. Пък плуването си е супер за бременни, стига да не се преумориш Heart

# 468
А слънце защо не може ? Аз няма да ходя на море, ама отдавна си мечтая времето да се стопли, за да се пльосна на шезлонга на балкона и поне по малко всеки ден да събирам витамин Д. Rolling Eyes

# 469
  • София
Абе сигурно може ама трябва да се внимава повече от обикновено.
Аз изгорях доста Май месец и имах малко ядове след това. Този път ще внимавам повече определено.

# 470
  • София
Слънце може, ама слабо - сутрин и вечер. Не трябва да изгаряш и да претоплиш бебето. Иначе на балкона и навън и аз събирам вит Д. Ама от по-силно слънце на няколко пъти ми претупа сърцето, та веднага се скрих на сянка и полях обилно вода - вътрешно и външно.

# 471
Момичета, сигурно има такива сред вас, които си боядисват косите. Уверете ме, че няма проблем с тази процедура, моля Simple Smile

# 472
  • Пловдив
Аз съм човека. Боядисвям се и на 10 дена горе-долу поддържам цвета с тонер на престиж.
Проблемът с процедурата боядисване е, че не всички коси хващат заради хормоните.

# 473
Момичета, сигурно има такива сред вас, които си боядисват косите. Уверете ме, че няма проблем с тази процедура, моля Simple Smile

Има едни бои на Phyto, в аптеките ги продават, които са на натурална основа. Мисля, че с тях става.

# 474
На мен ми казаха, че може да се боядисваме и за предпочитане с безамонячна боя. Е аз слагам с амоняк, другата не ми покрива белите коси по корените и ми стои прозрачна. Удължих периода на 45 дни вместо на месец, но повече от това ме сдухва. Израства, става суха, не издържам и мажа.

# 475
Шарлот, аз се боядисвам в месеца веднъж.  Имах съмнения за първи триместър дали е ок. От това, което прочетох съвсем малка част от вредните вещества минават през кожата. И тогава съм се боядисвала

# 476
Благодаря ви много, момичета!!! Възползвам се от момента да споделя колко ценна е групата, която си заформихме и как покрай хубавите ни преживявания и понякога неволите, всички взаимно си помагаме и се обогатяваме. Надявам се и с вас е така, на мен сте ми страшно полезни. Heart

# 477
И аз се боядисвам, но с безамонячна боя на Гарниер на 2 месеца веднъж. Обаче и на маникюр ходя, а трябва да спирам, че нали не позволяват при раждане и операции да си с лак.

# 478
  • Пловдив
Деси, това е отживелица според мен. Уж се гледало за кислорода на бебето по цвета на нокътната плочка, но коя болница днес не използва апаратура за тази работа?

# 479
отживелица е това с боята за коса... все пак нито въздуха който дишаме е топ нито храната имаме гаранция, колко е качествена така че мисля че не трябва много да я мислим боята.
И като човек, който има познание в областта мога да кажа че амоняка се изпарява до 20 мин след като е започнал процеса, докато при безамонячните бои съставките, които отварят косъма за да навлезе пигмента стоят на главата през цялото време докато не се измие боята от скалпа. Така че не е гаранция, че безамонячната боя е по- добър вариант от амонячната. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт