Августинка перчи се с коремче, в него шава малко бебче! Тема 6

• 21 950
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Yasemin от Практикер. Ето линк: https://praktiker.bg/bg/Produkti-za-s%C3%A0hranenie-i-organizaci … ZhE-OMAK/p/114786

Хората са се озлобили вече, особено в тази изолация имам чувството, че е още по зле Sad Преди години в централата на Цибалаб една бременна я пуснаха и една жена и каза - като си бременна си се бутай и си минавай най-отпред, иначе има хора дето никога няма да се сетят да те пуснат.
Като се сетя, че има хора дето и не знаят къде се намират те самите, камо ли да се съобразяват. Все пак, не знаеш какво е в главата на човека срещу теб.
Малко ни остана, почивайте си, разхождайте се в хубавото време и не се ядосвайте. Скоро ще държим в ръцете си едно малко щастие и нищо друго няма да има значение Flowers Hibiscus Purple Heart

# 631
За мен много неочаквана е реакцията на възрастните хора.
Бях записала час при еднокринолог и отивам 5 мин преди часа, но преди мен 3 баби. Питам аз коя от колко си е записала час, при което  ми се отговаря " всички сме без час, който дойде се нарежда на опашката, тъй че ти си след нас!". Много ми стана неудобно как да реагирам, винаги съм помагала на възрастни хора😑😑😑
В крайна сметка си влязох като дойде моя час ☺

# 632
Politoo, прекрасна стая! Направо ме разнежи тотално...аз съм харесала бялото легло от ИКЕА Simple Smile

И да се посмеете малко:
Отиваме на гости при приятели и там 2 от децата на 5-6годишна възраст. Едното казва на другото: Сега ще дойде едно момиче и да знаеш, че има бебе в корема, а не е хапнала повечко Joy Joy Joy

# 633
  • София
Хей, момичета! Hug

Малко се поизгубих последно време, обаче такъв мързел ме е налегнал, сама не се понасям Joy А имам работа за целия китайски народ, слава Богу, че работя от вкъщи и поне мога да се наспя сутрин, че и още по-голям пор съм станала...

Много ви се възхищавам, че вече сте започнали с покупките! Мен още ме е страх, само съм набелязала основните неща. Миналата седмица за първи път ходихме в магазин, уж да видим количката, която си бяхме харесали, то пък взе, че си харесахме друга Grinning Нооо, купих първото нещо за мъника - бяла шапчица. Ей, толкова ми е мило като я видя сутрин в гардероба Hug

Страхотно подреждане ли направила, Поли! И голямо благодаря на mamanasi29, че ме подсети за козметиката на Weleda!

А, и момичета, благодаря за отзивите за Елансил! От както се мажа с него вече не се драпам като крастава! Heart

И аз не съм качвала снимки в мрежите, а и по принцип рядко качвам. Много хора изобщо не знаят, че съм бременна. Вчера ходих до офиса - ей, колко хора се изненадаха като ме видяха с корем! Joy Някои се просълзиха от умиление, душички. И все казвам, че не съм казвала на никой - само който ме е виждал на живо знае, че съм бременна Grinning

То не остана, момичета! Heart

# 634
Ние днес най - после решихме какво легълце искаме, поръчахме го + матраче и утре ще минем през магазина да си го вземем. 😍
На бебка й взех козметиката, разни други хигиенни принадлежности и чорапки.

Много се радвам, че вече има момичета, които са се подредили. Прекрасни идеи имате!
Аз още нямам концепция в главата си, но се надявам, че като сглобим легълцето, ще започна да се ориентирам кое, къде и как ще слагам.
Отмятам от списъците си (които са 3), но все имам чувството, че съм до никъде.

Остана и за количката да реша, поне марката и моделът сме избрали, остана само бременната да реши кой цвят точно иска. 😁 По цял ден ги гледам и не мога да реша, сякаш кола си избирам, а не количка за детето.

# 635
Аз с предната бременност пътувах често, понеже ходех на лекции. И веднъж автобуса беше фул, аз в 8 - мия месец и няма места и пътувах права близо половин час, без никой да ми отстъпи място. Едвам издържах и сълзите ми течаха. На седалката до мен беше седнал един " мъж" и като ме видя много бързо му се приспа, другите вички бяха ученици, а от тях не можех да искам разбиране.

# 636
Не знам какви са тези хора, да оставят бременна да чака на опашка или права в автобуса Sad мен много често ми правят път на опашките в магазина. Вчера в лабораторията отново ми направиха път, а беше мъж Simple Smile
Ние доста неща сме накупили. Майка ми е малко суеверна и не иска предварително. Ама аз купувам Simple Smile и после се умиляваме заедно. Колко са мънички дрешките или сладурски чаршафите Simple Smile

# 637
Аз по принцип не планувах да си качвам снимка, но една приятелка ме нащрака, а на заден фон беше морето и се изкуших. 😅.  Неудобни въпроси май не ми задават, единствено най-близките ми приятелки са ме питали дали е планувано, но те не ме притесняват. Като се разхождам с приятелки те ми казват, че хората ме заглеждат, аз изооообщо не съм разбрала. Толкова да не ми пука как изглеждам в очите на хората, че се гордея със себе си. 😅
Смятам до края на 8 месец да съм приключила с всички покупки, та в 9, живот и здраве да не мисля какво още ми трябва и само да си чакам събитието. ❤

# 638
Момичета ако не ви е неудобно ако искате да пуснем по една снимка на коремчетата като за начало на следващата ни тема и всяка да напише в коя седмица е ?🥰🥰🥰

В моите профили в инстаграм и фейсбук и аз не качвам, няма и да кача..но тук смятам ,че всички сме бременни и няма нужда да се притесняваме дали някой ще ни урочаса. Аз свикнах много с вас и въпреки, че нямам никаква представа как изглеждате , ви чувствам много близки! За мен няма значение външния вид, а какво носим в душата и сърцето. Всички тук сте страшно мили и отзивчиви. Сигурна съм,че всички ще бъдем страхотни родители!

# 639
Нека да съм първа 😂

Скрит текст:
Скрит текст:

Вече съм 32+2, но това е последната ми снимка.

# 640
  • Sofia
Момичета ако не ви е неудобно ако искате да пуснем по една снимка на коремчетата като за начало на следващата ни тема и всяка да напише в коя седмица е ?🥰🥰🥰

В моите профили в инстаграм и фейсбук и аз не качвам, няма и да кача..но тук смятам ,че всички сме бременни и няма нужда да се притесняваме дали някой ще ни урочаса. Аз свикнах много с вас и въпреки, че нямам никаква представа как изглеждате , ви чувствам много близки! За мен няма значение външния вид, а какво носим в душата и сърцето. Всички тук сте страшно мили и отзивчиви. Сигурна съм,че всички ще бъдем страхотни родители!
Хубава идея
31 седмица:

# 641
  • Denmark
Или ще е като за край на сегашната темичка? 😄
С моята се опитвам да съм забавна 😁, и понеже в изправено положение е рядкост да ме намери човек напоследък. 😄

# 642
Аз се засрамих, не съм за показване Simple Smile

# 643
  • София
Ах, че яко! Ето и от мен една снимка на голямо коремище 😬. снимка от преди две седмици(в 26 г.с.)

# 644
  • Denmark
Пийк, всяко бременно коремче е хубаво, заради малкото човече вътре. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт