Августинка перчи се с коремче, в него шава малко бебче! Тема 6

• 21 945
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Скрит текст:

Поздрави от морето Simple Smile 29+5

# 646
  • София
Едно тумбаче и от мен Blush
Скрит текст:

# 647
Момичета, прекрасни сте всички.. очакваме и останалите да се включат 🥰.
Peacock тук не съдим никой, само си се радваме 🥰. Аз бях в страхотна форма , а сега ще видите кита 😃.
Rolly ,завиждам ти благородно ☺. Нашето море е ужасно студено и абсурд дори и краката да си потопя 😃.

Тук съм в 29-та седмица

А тази е от днес (31 + 3 дена). Реших да си направя нещо като домашна фотосесия за бебешкия албум 😃.

# 648

Ето и от мен едно тумбаче
😊💗🌺 Отпреди около седмица, а от днес вече официално сме в 33г.с. ☺️

# 649
Момичета ,малко страничен въпрос,  тъй като съм планувала мини почивка 3 дни в 33 г.с и след това седмица  в родния град😂
Дали е рисковано да пътувам🤔 според вас?
В момента съм в 29 г.с.

# 650
Според мен, ако се чувстваш добре и аг-то каже, че може да пътуваш, не виждам от какво да се притесняваш. И аз бих отишла някъде за 2-3 дни.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 22:23 от temma

# 651
Йее, много сте готини всички! Знам, че всяка бременност е различна, но моят корем е сходен на вашите и някак си е хубаво да се подкрепим по този начин.
По-късно и аз ще се покажа.

Сега попаднах на интересна снимка и си обясних много от нещата, които се случват с вътрешните ни органи, докато човечетата растат.

# 652
  • Denmark
Особено стомахът и пикочният мехур. 😂

# 653
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
За пътуването - другата седмица и ние отиваме до морето за 2 дни Hug Мисля, че няма нищо притеснително, ще сме в хотел, а аз във водата няма да влизам.

Последна редакция: пт, 12 юни 2020, 22:02 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 654
Снимката е от преди една седмица, тогава точно влязох в 27г.с.

# 655
  • Köln
И аз да се покажа. Снимката е лоша но ми е от вчера. 30+6 гс. Качих 12 кг., но сега се поспрях след диетата за ГД.

# 656
Прекрасни сте, момичета! Heart Hug пу, пу, че хубави коремчета Simple Smile

Daisy, аз за да не се чудя, отидох преди да тръгнем на преглед. Докторът ми каза, че няма проблем,даже морето е полезно, както и ми видя всички показатели, за да съм спокойна аз. Единствено, ако е дълъг път, да се правят почивки.
Принципно като пътуваме за по-дълго си слагам една възглавница за стол върху седалката, за да омекоти малко вибрациите и си свалям облегалката, за да не съм твърде прегъната.

# 657
И ние мислим да пътуваме, но днес на прегледа ще питаме лекаря дали ще позволи 350 км. с тия проблеми дето имам... Но аз се чувствам страхотно 😊 и много ми се ходи в Северна България при свекървата 😜

Ето и една снимка от мен 30+2 г.с.

# 658
Ето го и моя тумбак -32 + 4

# 659
Ето ме и мен,30+5г.с.от около месец спрях да качвам екстремно,11кг,дано не станат над 20 до края.. 😁😁

Общи условия

Активация на акаунт