Августинка перчи се с коремче, в него шава малко бебче! Тема 6

• 21 936
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
  • Плевен
седмица 32

# 661
Аз пътувах миналата седмица около 350км, док каза, че няма проблем, но честно казано ми беше много некомфортно и ме боля корема долу ниско. На връщане едва издържах. Но и на нас ми се ходи на моренце за два дни, още не съм сигурна дали да предприемем, макар този път ще е на около 200км. А влизате ли в морето или не е хубаво?

Тук съм 27г.с

# 662

Тъкмо направих снимки, за да отбележа влизането в 30-та г.с., но честно казано, коремът ми на голо е дооста по-голям. Банският лъже! Flushed
Вече съм +11кг, но всичко е въпрос на ъгъл и дрехи.
Чувствам се много добре на чист морски въздух, въпреки че съм увита с шал постоянно.

# 663
Някоя от вас да има силни болки в тазовите мускули?? Аз едвам ходя. Не мога да спя от болки. Направо рязко спрях да функционирам. Пия Алеракт и магнерот ама няма облекчение Sad

# 664
  • Плевен
Някоя от вас да има силни болки в тазовите мускули?? Аз едвам ходя. Не мога да спя от болки. Направо рязко спрях да функционирам. Пия Алеракт и магнерот ама няма облекчение Sad
[quote author=PeacockLove link=topic=1218485.msg40889649#msg40889649 Аз от месец съм така,ходих на невролог и ми изписа паста но нищо не ми помага,ходя като патица а лягане ставане и обръщане е много болезнено,щяло да мине като се роди бебето,притиска някой нерв.date=1591952064]
[/quote]

# 665
Ние си направихме кратка екскурзия до моренцето и определено беше страхотно решение.Ако има начин бихме повторили преди бебето да се появи.
Седя под чадъра и само мокря крачетата... е няма такова облекчение.Рай е на морето!!

# 666
Колко хубави мами с хубави коремчета! Няма по-прекрасна гледка от бременна жена! Ето ме и мен, 32 г.с., +15кг 😁

Вчера бях на детски рожден ден и си изкарахме чудесно! Сякаш толерансът ми към пищящи и ревящи деца неимоверно расте 😂
Докато купувахме подаръка от Хиполенд се огледах и за количка- доста ми хареса Cam taski sport. Стори ми се много по-маневрена и лека от останалите. Имаше и един Cybex, но не успяхме да го огледаме добре.
Избрахте ли вече колички? Към какви марки и видове се ориентирахте?

*Марая, поздравления за изпита!

# 667
Колко от кореспонденцията съм изпуснала за 2 дни 🤪
Вчера бях на последната ФМ в 30 г. с. С бебка всичко е наред. Станала е 1,200 кг, върви със седмица - 10 дни по-малка. Пак трудно беше заснемането. Този път си беше качила крачетата на главата и едвам успяхме да направим 1-2 снимки. Доктора се опита да я размърда, но тя се ядоса и 3тата снимка беше с намръщена физиономия, много смешно 😁
Вече взехме количка, малко дрешки, пелени, абе малко по-малко напредваме. Останаха само някои неща+ леглото, което чакам моя приятелка да ми изпрати от Испания, надявам се скоро, че заради този вирус хората не искат да пътуват 😒
Тези дни се хванах да пера дрешки, които получих от приятелка, достаа са, но предимно от 4месеца нагоре. Няколко дни пускам перални и днес вече благополучно ги сложих във вакуумен плик и ги запечатах, живот и здраве за по-нататък. Тези, които са за в началото ще изпера малко по-нататък, като тях трябва да изгладя и подреда направо в шкафчето. В началото мислех и тях във вакуумен плик, но май се отказах.

Пускам и аз снимка на коремчето от днес, извинявам се за лудницата зад мен, но както казах, хванах се да оправям дрешки и навсякъде вкъщи е в розово 😁 (края на 30 г.с.):

# 668
И аз обожавам морето, въпреки че ме е страх от водата. Мога да го гледам с часове. Ще ми се към края на месеца да идем и ние да закараме и детето за два- три дни до морето. Само да се оправи времето, че няма как да опазим детето да не влиза във водата. Пък и да видим първо доки дали ще разреши.
Сладки тумбачета си имаме всички.

# 669
Таза и мен ме боли,докато спя особено е ад,едвам се обръщам,мисля че ще става по страшно,иначе за сега като се разтъпча сутрин ми минава,но аз не пия магнезий,бях ви казвала,че не ми понася,мъча се с магнезиево олио да се мажа,мисля че няма ефект... Sad

# 670
  • София
Ех, че хубави тумбачета! ❤ Момичета, разкошни сте всички до една!

Ето едно и от мен, от миналата седмица в 28-ма седмица. Поздрави и от котарачето 😁

И на мен ми се иска да мръднем до морето за 2-3 дни. Другата седмица ще питам доки дали може, и да се надяваме, че и времето ще позволи 🤗

# 671
Страхотно изглеждате всички Heart
Ние взехме количка, беше голяма дилема. В крайна сметка взехме Cosatto wow. Просто като им видя шарките и припадам от кеф. Купихме и доста неща за бебето, сега чакам да се оправи ввремето и да започна да пера. Искам да си съхнат на вън, а в този дъжд ще е трудна работа. За легло в крайна сметка решихме, че ще вземем две едновременно, едно next to me и една кошара с люлка. Знам че е безсмислено да се вземат на веднъж, но май предпочитам да е така. Искаме да направим детската стая както трябва, нищо че в началото ще е при нас. Без детско легло ми изглежда празна. Луда работа Rolling Eyes И на мене ми се ходи на море, но ще е догодина. Освен многото км, времето е ужасно сега, а аз обичам жегите. Ще си седя на двора и ще си топя краката в лигена Joy

# 672
За кошарите ето малко споделен опит - тези, които са за бебета до 6м next to me са страааашно удобни.
Дървено на Лорели бяхме взели за след това - ами то детето се върти и две нощи издържах да слушам как си дрънчи главата и да мрънка и толкова беше - превърна се в паметник-скрин това легло 😃
Ползваме мекото легло, което е за път, но с твърдия матрак на Лорели. Така че за мен до този момент - почти две години, полза от дървената няма.
Отварям скоба - с обиколници сигурно няма да се блъска, но мен лично ме е страх да ги ползвам, защото съм чела, че са опасни и не се препоръчват за малки бебета. Знам, че масово се ползват, така че който както си прецени Simple Smile

# 673
Хайде и аз да покажа кормето 31+5г.с.

Това не е нашето легло. Нашето го взехме преди малко и се надявам тези дни да го сглобим. Снимам се в хорските къщи, но вкъщи не съм се прибирала откакто ме изписаха от болницата. 😔

# 674

Здравейте, ето ме и мен. И аз не съм качвала снимки във фейсбук, снимам се само за мен - за спомен и то много рядко. Вече съм в 29 г.с. От София съм и се насочих да раждам в Окръжна болница, ако има и други мами за там, може да напишат своето мнение. Мен тазът ме боли от поне два месеца, като последните дни е нещо ужасно, но гинеколожката ми каза, че ще мине едва, когато родя, така че явно ще си трая.

Общи условия

Активация на акаунт