Августинка перчи се с коремче, в него шава малко бебче! Тема 6

• 21 789
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
Аз ползвам дълга обувалка и нямам проблеми за сега. Но пък аз по принцип не отвързвам маратонките си.

# 106
И аз имам дълга обувалка, но няма как да стане само с нея, или поне няма как да си нося маратонките или гуменките развързани.

# 107
Аз си вдигам краката назад, към гърба. И така не ми се налага да клякам Joy всеки си е измислил начин явно

# 108
А аз моля малкото да ме обува Wink

# 109
Здравейте,
Имам всички екстри  като вашите, но приемам ,че са нормални неща 😂
НОООО от 2 дни имам жестоки киселини ( никога през живота си не съм имала това ужасно нещо) не мога да ги издържам. Моля ви кажете какво  да хапвам, какво да пия, за да ми минава.
Тази вечер си направих вода със сода, поне за да мога да спя, тъй като зомбясах.😭😭😭😭

# 110
Те и киселините са нормални Joy.
Не яж късно и поне няколко часа преди да си легнала. Аз вземам Омепразол но не помага кой знай колко .

# 111
  • София
На мен ми помага газиранс вода Михалково. И ядене на малки порции.

# 112
Те и киселините са нормални Joy.
Не яж късно и поне няколко часа преди да си легнала. Аз вземам Омепразол но не помага кой знай колко .
Да да, знам, че са нормални 😂 но ми иде да ревна. Знам, че няма да изчезнат 😫

# 113
Мен ме мъчеха киселини в началото на бременността, и това, което помагаше да се чувствам добре беше газирана вода с лимон.
Аз засега съм добре, коремът ми е все толкова малък, чак не мога да повярвам, че вътре има 1 кило 😀 Голям е дългучко вероятно, понеже успява едновременно да ме сритва от двете страни на корема, като глист е 😀
Определено и аз имам проблем с чорапи и най-вече чорапогащници. С обувките нямам, понеже ги нахлузвам 😀 Мъжа ми ми е пригодил столче за сядане, докато се обувам, но още не съм го ползвала.
Иначе магнезия няма да спирам, разреждам го с двойна доза вода и захарта не скача толкова, пък и ми е добре от него, много е приятно да не се събуждаш от стегнат мускул 😀

# 114
Madjarova какъв магнезий пиеш

# 115
Диаспорал, на сашета ми предписаха. Предписа ми по 2 на ден, но аз пия по едно. Достатъчно ми е. Ефектът беше мигновен, но то и проблемът ми не е толкова сериозен.

# 116
Благодаря,
Ще пробвам газирана вода, лимони и прочие.
И аз пия диаспорал 300 мг., веднъж дневно.

# 117
Газирана вода с резен лимон, а не лимони Simple Smile. Само лимони и киселините ще скочат до тавана.
Вземи си някакви солени бисквити, сухари или нещо от сорта, но пак да не изядеш целия пакет Simple Smile, просто хапвай по една.
При спане, гледай да спиш на висока възглавница.

# 118
  • София
Мен, от около 2 седмици, някакъв нерв на седалището започна да ме боли, но не постоянно. Понякога както не ме боли изобщо, рязко ме схваща. Попадна ми в някаква статия, че понеже бебока се е обърнал с главата надолу вероятно е притиснал седалищния нерв и от там идва всичко. Май това ми е единствената болежка засега. Имах киселини 2 дни и се чудех гърлото ли ме заболява, после се усетих. Надявам се да не се завърнат за постоянно.
Нощес сънувах, че хем очаквам да ми почнат контракциите (явно беше дошъл моментът), хем си говоря с бебето, което седеше в количка срещу мен и ми се смееше Relaxed

# 119
Киселините няма как да ги объркаш с болки в гърло. С извинение като имаш киселини и като се оригнеш и всичката храна, която си изяла преди това и ти е в гърлото.

Общи условия

Активация на акаунт