Августинка перчи се с коремче, в него шава малко бебче! Тема 6

• 21 956
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Първите три месеца имах много киселини аз. Газираната вода с лимон леко помагаше, но най-вече да не оставам с празен стомах - хапвах по една обикновена бисквита на всеки час и нещо общо взето, гледах да хапвам много малки порции и ‘безвкусни’ неща - без много подправки, пържено, сосове и т.н. Не съм пробвала лекарства, така че не мога да дам съвет. След хранене никога не лягах - гледах да съм поне час права или седнала. А, и както каза G.Savova - висока възглавница, аз спях на две Hands V

# 121
  • София
Моите са били лека форма. Не съм се оригвала и не ми се е връщала храна. Имах парещо усещане в гърлото. Ама как само винаги знаеш какви са усещанията на другите хора и как не могат да сбъркат това или онова, браво на теб Simple Smile

# 122
Киселините парят по- скоро в хранопровода. Усещането е доста по- различно от болки в гърло. За съжаление ги имам от години, така че няма как да ги объркам Simple Smile.

# 123
Как се обезкосмявате отдолу ? Аз бях на бръснене, но вече не си я виждам, карам по спомени и се чудя дали да не отида на кола маска?

# 124
  • София
Ето това се опитвам да ти обясня. Ти няма как да ги объркаш. В моя живот киселините не присъстват, така че аз има как да ги объркам.
temma, последния път ползвах огледало Satisfied

# 125
Охххх, киселини, ужасни са от месец много ме мъчат.Първо си бях взела гатарт, а сега съм с бианацид нео, нищо не ми помага,моята храна като стигне до гърлото започвам да повръщам, просто кошмар! И с първата бременност бях така, и с втората пак. Относно бръсненето, и аз се замислям тези дни как ще стане, струва ми се мисия невъзможна:blush:

# 126
Аз ходих на унг и когато ми погледна гърлото с някаква камера и като видя лигавицата, че е сигурен, че имам рефлукс, но не го забелязвам. Каза, че се случвало бременните да не го усещат, защото е лек или е само докато спят. Болки в гърлото били възможни от това.
Накъде назад прочетох, че се препоръчва парацетамол 4 грама на ден за болки в кръста! Еми 4 грама е максимално допустимата доза за здрав човек, над нея е много опасно е токсично.Не знам коя бременна би изпила 6 таблетки парацетамол дневно и да е спокойна зя бебето си. Нека се предписват лекарства само след консултация с лекар.

# 127
  • Sofia
И аз имам от доста години гастрит инкиселини и съм си намерила едни хапченца за дъвчене- Стопацид. Намират се в аптеките и са супер евтини, не са лекарство и съдържат предимно магнезий. Та от тях си взимам по 1 или 2, до 3 пъти на ден. Много добре ми действат и не се притеснявам, дали са разрешени при бременност. 🙂

# 128
temma Относно обезкосмяването, аз ходех на кола маска, но след като забременях спрях. Беше ми лошо първите месеци и изобщо не ми се ходеше да ме скубят там долу. И аз започнах със самобръсначка, но вече не виждам добре, а и ми е досадно. Сега обмислям дали пак да не започна да ходя на кола, но изпитвам притеснение от стягането на коремните мускули при болка, а и от самата болка. Чудя се. Rolling Eyes Weary
Някоя от вас ходи ли в момента на кола маска на интим?

# 129
  • Denmark
Аз не знам какво са това киселини. Или нямам, или не знам, че имам. Като съм преяла само, усещам храната в гърлото за известно време, но нямам парещи усещания. 🤷‍♀️

Аз използвам само самобръсначка, не обичам другите болезнени методи. Малко по-трудно е, но си ми е навик и не ми пречи.

Аз тъкмо видях първата си капчица течност от едната гърда, леко жълта на цвят (извинявам се за подробностите 😅). Ау, много се зарадвах. Мисля си, че е хубав знак и че ще мога да кърмя. Макар че понеже съм с толкова малки гърди (почти никакви), се чудех дали ще има място за мляко. 😂

# 130
temma Относно обезкосмяването, аз ходех на кола маска, но след като забременях спрях. Беше ми лошо първите месеци и изобщо не ми се ходеше да ме скубят там долу. И аз започнах със самобръсначка, но вече не виждам добре, а и ми е досадно. Сега обмислям дали пак да не започна да ходя на кола, но изпитвам притеснение от стягането на коремните мускули при болка, а и от самата болка. Чудя се. Rolling Eyes Weary
Някоя от вас ходи ли в момента на кола маска на интим?
Мислих си, че само при мен е този проблем.  Изкарвам по час в банята 😂 и намерих опция- тъй като имаме огледало на вратата на банята , та там се случват процедурите. Далеч съм от мисълта, че е перфектно.

Блягодаря на всички за съветите за киселините, захващам се от днес

# 131
Относно колата не е препиръчителна да се прави при бременност, също и с епилатор. Сега влагалището е силно кръвоснабдено и риска от кръвоизлив е голям.  С бръснача най - добре, но внимателно. Последния път и аз карах по спомен и доста се порязъх и не можах да спра кръвта половин час.

# 132
Аз също действам със самобръсначката и огледало. За сега се справям, поне така си мисля 😁 Ако преди ходех на кола маска, бих продължила, но като толкова години не съм, това означава да умра от болка сега...Една приятелка винаги е ходила и сега продължава по време на бременността.
Вчера за пръв път ми се появиха крампи в долната част на краката, никога не съм получавала такива гадории. Четох, че често се появявали и може би липса на магнезий и обездвижване. Магнезий пия по 4 на ден, но движение тези дни нямам много.
Относно обуването на чорапи и обувки също се справям все още. 1 път бях с дънки и тогава едвам се сгънах да си обуя чорапи, но само тогава, но когато съм с клинчета и роклички нямам проблем.

# 133
Аз дънки не съм обувала от Ноември месец Wink

# 134
Дънки носех до съвсем скоро, но с това стягане и издуване на корема, вече не смея да ги облека. Поръчах си две рокли, и имам два анцунга  и смятам с тях да изкарам до края,

Общи условия

Активация на акаунт