Августинка перчи се с коремче, в него шава малко бебче! Тема 6

• 21 959
  • 728
  •   1
Отговори
# 135
Аз за пръв път онзи ден обух. Бях ги купувала януари месец от Лидл, но все ми бяха големи. Сега вече ми стават и реших да ги обуя. Даже мисля направо да ги скъся на 3/4, за да мога да ги използвам лятото.Иначе си откарах до сега с клинчета, с което ми е най-удобно. С роклите още повече

# 136
Аз преди ИП си купих два клина от Уайкики и нося основно тях. Ама то у дома какво да нося, нали до скоро не излизахме много

# 137
Аз ходя на работа с 2 чифта дънки и 2 рокли, но едните дънки ме стягат малко и не са подходящи за седящо положение. Другите са супер удобни.
Аз леко се притесних сега, тъй като записах час за доктора, при който ми се ще да раждам и имаше час след 1 месец 😭 Тогава ще съм тъкмо влязла в 8 месец и ако ми откаже, не знам какво ще правя. Искаше ми се да имам известна доза спокойствие последните месеци, ама очевидно ще го мисля до последно.

# 138
Аз не знам какво са това киселини. Или нямам, или не знам, че имам. Като съм преяла само, усещам храната в гърлото за известно време, но нямам парещи усещания. 🤷‍♀️

Аз използвам само самобръсначка, не обичам другите болезнени методи. Малко по-трудно е, но си ми е навик и не ми пречи.

Аз тъкмо видях първата си капчица течност от едната гърда, леко жълта на цвят (извинявам се за подробностите 😅). Ау, много се зарадвах. Мисля си, че е хубав знак и че ще мога да кърмя. Макар че понеже съм с толкова малки гърди (почти никакви), се чудех дали ще има място за мляко. 😂

Първи капчици? 😳 Аз цялата тека от седмици, всичките ми тениски вкъщи са на петна, понякога тече страшно много и нощем се будя цялата измокрена отпред, особено ако съм заспала настрани, тогава най-много тече 😐 Чак се чудя дали е нормално, има дни, в които не тече нищо, и после се редуват дни, в които тека по цял ден...

# 139
И аз имам капчици кърма, но само капчици...чак толкова много да тече, незнам...говори ли с АГ? При предишната бременност пак така имах капчици към 8ми месец, но кърмата се спусна хубаво, когато бебето се роди и за сука, кърмих до 1г и 4м., надявам се пак така да ни се получат нещата.

# 140
Привет, привет! Малко ще сменя темата, за което се извинявам. Знам, че неведнъж е коментирана темата за къпането и ваничките ... но с тази активност трудно ще открия кога и в коя тема е било. Трябва записки да си водя вече ... Питането ми е - кой каква ваничка е взел? А тези с опит - от каква ваничка сте доволни? Взех да разглеждам и май в повече ми дойдоха видовете - анатомична с излята стойка, анатомична с премахваща се такава, с подложка - мрежа ... Благодаря ви!

# 141
Здравейте и от мен 🙃
Първо за киселините - от няколко месеца ме мъчат денонощно . И в двете семейства всички сме с много гъсти коси , предполагам,че и бебчо ще се роди с много коса 😁. Просто е ужасно, и 3 часа да не съм яла , пийна ли малко вода и се започва отново. Явно водата ги разпалва 🤷🏻♀. Предписаха ми един отвратителен сироп , даже без пари ми го дадоха в аптеката , но това нещо няма да го докосна, щях да повърна директно и реших да си карам докрай по стария , но на 100 процента работещ метод - студено прясно мляко!!! Това нещо винаги ме спасява ама винаги!!!!
2ро за бръсненето. Не знам защо ,но откакто забременях по краката и ръцете космите почти спряха да ми растат,но отдолу и подмишниците са си с пълна скорост ,абее през ден се бръсна отдолу,не мога да понасям наболи косми,много ме сърби, все още се справям някак 😁.
3то - ванички. Ние сме с вана и ще си вземем стойка за ваната само с дупчици,да изтича водата. Може да не е много удобно за мен,но нямаме място за големи вани,за стойки, да се занимавам да пълня вода всяка вечер .. при положение ,че имаме вана. Мислим си за тази, или нещо подобно

# 142
При мен киселините започнаха от преди месец и половина. Пия газирана вода (на кока-кола най-ми помага), а ако са упорити- смуча НеоБианацид. Лежа на лявата страна или на висока възглавница. Понякога от нищо не минават Frowning1 Преди следях какво ги провокира, но често имаше различия.

# 143
Мазнините в прясното мляко увеличават киселините в стомаха!

# 144
  • Denmark
Аз не знам какво са това киселини. Или нямам, или не знам, че имам. Като съм преяла само, усещам храната в гърлото за известно време, но нямам парещи усещания. 🤷‍♀️

Аз използвам само самобръсначка, не обичам другите болезнени методи. Малко по-трудно е, но си ми е навик и не ми пречи.

Аз тъкмо видях първата си капчица течност от едната гърда, леко жълта на цвят (извинявам се за подробностите 😅). Ау, много се зарадвах. Мисля си, че е хубав знак и че ще мога да кърмя. Макар че понеже съм с толкова малки гърди (почти никакви), се чудех дали ще има място за мляко. 😂

Първи капчици? 😳 Аз цялата тека от седмици, всичките ми тениски вкъщи са на петна, понякога тече страшно много и нощем се будя цялата измокрена отпред, особено ако съм заспала настрани, тогава най-много тече 😐 Чак се чудя дали е нормално, има дни, в които не тече нищо, и после се редуват дни, в които тека по цял ден...

При мен бяха само две капчици, не знам кое е по-нормално, но като цяло преди август не ми трябва в по-голямо количество. 😀

# 145
Аз също имам капчици отдавна вече,може би края на 5ти месец по бельото ги виждам най вече,а за киселините попринцип имам често,като забременях нямах изненадващо за мен,но от около месец имам и то след закуска и от два дни се будя през ноща от това.. пия Талцид казаха ми,че него мога да взимам,но не прекалявам,преди ми помагаше Сопрал сутрин преди хранене и цял ден нямам,но забравям да питам на листовката пише,че може,но не смея,за ваничките са ми тъмна индия все още,скоро ще започна и аз да търся.. 😁😁,а и да ви кажа аз ходя само на кола маска от години и се усеща повече болка,козметичката каза,че заради хормоните прага е много нисък и е нормално,кръв нямам,но ми е по удобно,защото не ги мисля и там тези тъпи косми,аз започнах да имам по корема и съм в шок от самото начало,дано изпадат после... 🤣

# 146
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Уау, колко много сте изписали тези дни.

Вчера си взех от Уайкики клин и дънки за бременни, плюс една рокля, и отпреди това имам още едни дънки за бременни и рокли(обикновени) и сега вече имам достатъчно дрехи за голямото коремче. Да знаете, че има голямо намаление! Роклята беше 24лв, а дънките 22 лв!

Киселини - разбрах какво е това за пръв път при предишната ми Б. Усещането не е приятно, но но нищо специално съм пила, търпя си. Сега отново имах миналия месец, но този сякаш намаляха,ще видим как ще е по-нататък.

Бръсненето вече ми е невъзможно , успявам само краката. По-нататък ще карам мъжа ми да ми помага с тримера Joy Да знаете,че скоро и краката няма да можем да си бръснем сами Anguished Обуването на обувки също ми е доста трудно, имам чувството ,че прегъвам корема си, докато връзвам връзките , и че мъча детето така.

А болката в срамната кост - вече имам опит, пак от предишната Б, и тогава аз бях питала в отчетната тема, и по-опитните мами тогава ми казаха, че тази болка е нормална (то кое не е !, Май всичко е нормално сега хаха) , тъй като тазът се подготвя са раждането и, забележете, се разширява!? И това наистина беше факт, тазът ми се разшири, но изпитвах мнооого силни болки тогава, сега с тази Б пак усещам , но не чак толкова силно.

За ваничката, и аз още не съм решила каква ще е. Загледала съм едни неща от плат и дунапрен в Амазон, за мивка,които не знам дали ще вършат работа в началото,но мисля да пробвам:

Последна редакция: вт, 26 май 2020, 16:53 от ♥ LoVeLy Wife ♥

# 147
  • София
Ние имаме ваничка стандартна със стойка обаче (мнооого удобно нещо), и ползвахме подложка за къпане на севи бейби. Сега пак така ще караме.
Днес бях на 3та ФМ, девойката е вече 1100 гр (28 +2), в средата на мерките. Д-ра каза, че едва ли ще стане много голяма до раждането, иначе всичко е наред и съм много доволна, че я видях след 1 месец. Опита се да пусне и 4д за снимка, но пъпната връв й беше точно пред лицето. Не че приличат на нещо друго, освен на извънземни на тези снимки, де... Grinning
Днес за първи път от я медец за прегледа сложих дънките, и макар да са много удобни (от Лидл си ги взех и аз зимата), предпочитам анцунга. Bowtie Иначе със сгъванего нямам проблем, той и коремът ми е малък, не прилича за 7-ми месец, бръсна си се спокойно все още. Спомням си, че миналия път като усетих контракциите вече пак се бръснах сама, е, малко по спомени, но беше добре.

# 148
Може да и коментирано вече, но не мога да открия, мажете ли с нещо гърдите си?
За ваничка съм харесала тази, моля за мнение от компетентни мами 🤗
https://www.hippoland.net/moni-komplekt-vana-s-otvor-i-stoyka-starfish-rozov

# 149
Мажа се с био Ойл, но не съм от редовните.

Подариха ми тази и сега като гледам, че вашите са на стойки и се чудя дали ще ми е удобна.
https://www.johnlewis.com/skip-hop-moby-3-stage-baby-bath-tub-blue/p3051277

Общи условия

Активация на акаунт