ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 510

• 33 374
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пришълец
Разбрах, затова и не ги слагам повторно Peace

# 631
От 2019 нова - стара .

Що му трябваше да играе клошар и да се жертва .  Не се страхува и рискува. Това кво пише пресата и мрежите му е през... Жилезен е !

На новата -стара пак е едър ,но брадата е поносима.  

за лилавката блузка немам идея кво е подходящо , сега ми попаднаха от любимата фотосесия на Марги Blush
харесва ми и този колаж , но знам че Бел не харесва тази фоотосесия на Хазал или греша? Римското фото ми е любимо. Мъж та дрънка !:stuck_out_tongue_winking_eye:

иде ми да му дръпна ципа на дрехата ще усетя Хермес , нали такъв парфюм ползва сега може да е променил аромата. По време на Ичердето две фотосесии , Бондовската и тази.
На тази гифка е баш за описанието , което Бел желае за роля . Но ще стане за нет платформа. Няма да се навие на такъв сценарии. Дрогата , ще му напомня за миналото и делото.
За това кой с кого си ляга в шоубизнеса...

Марги страхотно се е получило, може и с другите кадри да опиташ с дънковите дрехи. Като публикувах снимките си представих нещо такова само че  с ефектната гифка

размечтах се за фотосесия на ХазаЧаг , лелеее , нета не ще гръмне ами ...
Обаче и двамата да са в супер форма Чачи с набола брада и да си метат погледи ,романтична фотосесия.

Хазал Кая е обновила ИГ със тази снимка

Новое промо сериала Арыза

шикарен постер .
Конкуренцията е жестока през този есенен сезон.
Който оцелял , оцелял .Сценаристите и идеи нямат вече.

==============

харесва ми тук , ако се абстрахираме от брадата . Очите и погледа не се променят.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 01:47 от femmi2

# 632
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
От сторито на Хазал - Мелих споделил пост на Calinos entertainment, с надпис "липсваш ми", а Хазалка неговия.
Calinos Entertainment са основният износител на турски сериали в чужбина. Ето сайта им - http://www.calinosentertainment.com/en

# 633

Забавни моменти с колегите от филма
Мелих му липсва колежката и приятелка. Чаатай , Мелих и БУрак Дениз , и колегите от ЗП със всички запази приятелство.

агънце , багънце:blush:

======== ==
поста ще  стане руло , ама....

ново от Хазалка

ох супер шапо ще стане принцесата и звяра Joy
после що ги лепат с Чачи и колегите . Мечтаят си , като не може реално.

когато е естествен , ето така се усмихва без фалш. От Чанакале  , семейството му има къща там. Синът им купи сред природата. . Пак е едър и отпрал бузки.

колегите за ЕЛЛЕ Wink

===================

Компания Медъяпым публикует фото Хазал Кая с сета фильма Что из меня получится / Benden Ne Olur и обещает очень большой сюрприз, просто бомбу.

като почнат с тия изненади ,  , скоро - якънда и повечшто случаи  е за зарибявка.
Но ще чакаме и умуваме какво  може да е .
Дали ще участва нчкоя гост звезда или изненадата е свързана с тази кутия Rolling Eyes
Агента ша ни изненадва , такъв , какувто не сме виждали гост звездата. Ако имат предвид визията му на клошар и отшелник вече не е загадка. Или това ше играе себе си .

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 18:48 от femmi2

# 634
  • Пришълец

Вчера са приключили снимките на филма.

# 635
  • Варненска клюкарка
Да ги събера всичките на едно място. Честно казано не знам коя да избера, и вие можете да кажете какво бихте искали да виждате месеци най-отгоре.
Марги, Чачун не може ли да пресвятка с апарата?

Според мен изненадсата ще е Фико, той вече е звезда. Хазал прилича да се е надвесила над бебешка кошарка, а на видеото от сета, праввеше чупки срещу някого останал извън кадър, чуваше се и бебешко хленчене, а тя с уста имитираше хранене.

Честно казано не знам дали ще го гледам тоя филм. Ча като клошар никак не предизвиква интересът ми. Арас показа нещо рядко, а клошарите са под път и над път, в повечето случаи животът им си е техен избор, докато Арас показа изборът на съдбата, героят му просто се беше родил такъв и от самото начало беше ясно че това няма как да се промени.

Прекалено хубаво би било да си помечтая да разкара козината .... Напротив сега има да ходи такъв и да рязправя че прави реклама на филма.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 10:03 от Беллора

# 636
Белл, аз като че ли предпочитам нахилените лица, а на второ място фотосесийния колаж т. е Ча с фотоапарата и позиращата Хазал.
Белл, правилно ли съм те разбрала, че Фико може да е участвал във филма на мама?

# 637
Здравейте момичета.
Еха,писали сте  драскайте по нещо, редакцията свършва.

Фигурата е добре ,само някой да каже че е дебел Imp Лицето е като пухче ,като Фико. Брадата изменя лицето на човек.
Рори , добре описа социалната тематика във филма и ще е интересен образ.
Нашия е соц. ангжиран помага на децата.
Посещението в Грузия ,дари средства за ковид. По време на Ичердето и благотворителен мач се състоя с актьорите.
Месеци наред няма да го видим ще се покрие в негов стил ще тръгне по морета и риби. Дуда ще дразни ,вижте с кого съм и нерде сме.

За шапото ,темата ще я пишем още седмица . Всичките са гюзел.
Предпочитам с актуалната фотосесия на Хазал и Ча с апарата .
Първата с лилавото рокле е като картина.
Като си ги запазила ще има избор за следващи теми живот и здраве!

Последна редакция: нд, 06 сеп 2020, 16:08 от femmi2

# 638
  • Варненска клюкарка
Рори, да, мисля че Фико ще е изненадата във филма. Тази снимка на Хазал излезе с такъв надпис че ни чака голяма изненада, гост звезда нещо си. Прилича ми това нещо от което се вижда съвсем малко да е бебешка кошарка, а и както казах на едно от видеата се чуваше промрънкващо бебе.
Цитат

Фемо, като свърши времето за  редакц;ия спокойно можеш да си пишеш в ново мнение дори никой друг да не е писал след теб. Предполагам че може да се пише и преди да е изтекло времето за редакция, каня се да пробвам някой ден, защото тези които ни докладваха преди, отдавна не се вясват  и темата им е умряла....

То напоследък почти няма какво да се обсъжда, все едно и също, а когато се появи нещо, по-добре да си замълча че ако се отпусна не ми се мисли какви ще ги избълвам Imp
Приветствам Ча заради това че не е застинал в един образ, примерно на изваяния мачо в чиито крака се влачат жени, сигурно няма по банално нещо и по-лесно за един красив актьор, ама и не намирам ролята на клошар за върха на сладоледа. Както казах един голям процент от тези хора живеят така, защото сами са го избрали. Осъзнавам и че има огромен глад за сценарии. Фатих Аксой например отдавна се е обърнал към Корея и Япония, взима и американски успешни проекти но винаги или почти в тях надделяват женските образи. Знаете и Фериха започна така, с акцент върху съдбите на няколко жени. Като че ли няма идеи за качествени мъжки образи.

Аз вчера и бях заета,
Скрит текст:
племенницата ми беше целия ден у нас, няма да я видя много дълго време, а съм ги гледала двамата със сина ми когато бяха малчовци и нейната майка започна работа по-рано от мен, на една възраст са с 4 месеца разлика. Завърши средното си образование на 17 и няма да пропилява времето както моето дете в още безсмислени 2 години че да дава работа на историци, географи, философи и разни други дето вместо  реална наука, преподават излишна фактология, която в нашите модерни времена е на един клик разстояние.
Приета е  медицина в чужбина, но за разнообразие не на запад, а на изток. Тръгва със закъснение заради проблем с настаняването и беше много притеснена, досега почти седмица се е обучавала онлайн, но нейния онлайн няма нищо общо с нашите в училище, дето само проформа се водеха че вършат някаква дейност, при нея има истински лекции които се заснемат с 2 камери и се излъчват в интернет в реално време с приближаване на фокус и т.н.....

# 639
Ефектната гифка прекрасни , блестящи . Gift Heart  Прекалили са със железата. Хазал и в реала носи пръстени на ръката.Иначе грим и прическа е чок гюзелим.

Джейда Атеш и съпруга й

от последния снимачен ден , екипа и Ча
Краката са като клечки, тази червена блуза и на сета на Защитника е с нея.

До нови Срещи !  
Не ми се чака догодина за филма , дано го пуснат до края на 2020 Rolling Eyes

Бел ,не се притеснявай да го критикуваш и аз Чагохулствам.
Само да е посмял да държи тая Отвратителна козина още време....  
Joy
ох така се хиля тук зарад тия бузки как се пъне.
обаче хората го харесват и така
Чаатай  е щастливец.
Молодец, Чага! Удачи
Что за милота у меня тут с утра? 😍😍😍😍
Ашк в чистом виде
Какой же он милый

Разчитаме на Хазал за нови неща.
Активна е и снимките на филма продължават.
На 8 септември ще излъчат трети епизод на Агента . Хората го очакват заради гост звездата. Очаквам да се повиши рейта. Керем Бос ще го търси рибаря.
След като мине епизода пак ще настане суша откъм Чачослав. Unamused

Онези,които се опитаха да ни сринат,тяхната тема отдавна е спряла.
Сами си го направиха.
Само, като се сетя как викаха че сме взимали от тях снимки Flushed
Това е свободно нет пространство,те не са ваша собственост!
Серкината тема не пишат вече. Техната любимка откакто е с комика само с това се занимава пресата.

====================
Цитат
Съемки фильма Боевой Тупик / Mücadele Çıkmazı завершены, однако работа съемочной группы не закончена. Начинается вторая часть - постпродакшн (монтаж, обработка, озвучание и т.д.), который займет гораздо больше времени чем сами съемки.
Предстои монтаж , обработка, озвучаване.
Скрит текст:

на първата снимка е едно от дечицата , които участват във филма.

капитан на яхта.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 14:22 от femmi2

# 640
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
===================

Компания Медъяпым публикует фото Хазал Кая с сета фильма Что из меня получится / Benden Ne Olur и обещает очень большой сюрприз, просто бомбу.
Това е най-обикновен кашон. Peace

# 641
Започваме новата седмица с кадър от филма:smile:

Сертаб Бал - предизвика коментари стайлинга . Ако не си оправи спешно бюста .....

Хазал Кая и Эльчин Афаджан на съемках фильма Что у меня получится / Benden ne olur

достоверно инфо поне така изглежда - зетя се присъединява към сериала Последно лято с  Алперен Дулмаз .
Али ще играе ролята на прокурор.  
На Алперен ще му партнира мадамата от снимката . За мен е непозната актриса.
Алперенчо е много талантлив.
Сблъсък направи невероятна роля заедно с Киво. Като братя се обичат и подкрепят макар да не са истински такива. И другите от каста също са добри, особено този дето играе кръвожадния Джанзис. Мелиса Аслъ Памук и Алперен са страхотни един до друг:heart_eyes:

Исмаил Филиз  на гости на съседа и също аркадаш ЧУ .
Хазалка като се премести на друго място и сега Исмаил му е съсед , жена му скоро трябва да роди,или вече е родила Rolling Eyes Не разбрах купил ли е имота или Хазал му го е дала под наем ?
Колко снимки има по съседски, които ще си останат за тях.Ча е гушкал и Фико. Толкоз народ му се радва ,стана звезда.
================

колажираха и с Киво
Пуснал е дълга коса с опашле и феновете се чудат за каква роля е.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 17:39 от femmi2

# 642
  • Варненска клюкарка
Хазал никога не е била собственик на имота в Зекирякьой, И Ча също ее наемател там. Исмаил Филиз също, макар че се носи мълва че е милиардерски син. Не знам дали е вярно, виждала съм семейството му, има още 2-3-ма братя, но нямам представа с какво се занимават. Но определенто с доходи от замръзналата си кариера едва ли би могъл да плаща наема в онова селище.
Това което обсъждсаха падругите е че и малкия и големия Езел очакват дъщерички след около 2 месецаца.

Чудя се какво ли скупчено има тука под дрехата на Хазал? Не мисля че е плът, би било ужасно, но каквото и да е то странно  се очертава над ръката на Енис.

# 643
За Ча е наемател , но за Хазал не коментирахме ли  че е собственик или съм в грешка:rolling_eyes:
Даже ми е странно че е наемател , но казахте че света не е като при нас .

Не мися че това е плът , просто плата на дрехата се издул ако е шушляк и се е получило това.

хората се щракат с восъчната фигура.

Последна редакция: пн, 07 сеп 2020, 20:17 от femmi2

# 644
  • Варненска клюкарка
Както казват комшиите А-А

Общи условия

Активация на акаунт