Азиатска козметика и грим 17

• 50 790
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна

Някой ползвал ли е това? Чудех се дали да си го поръчам от Кокос, но цената е двойна да му се не види... От друга страна не знам дали ще се справя с поръчка от yes stile, чакане, канселиране и т.н.евентуални разправии....
Аз го ползвах като нощен, чудесно се справя с петна и макар, че съм със смесена към суха кожа не ми беше достатъчно овлажняващ. Ефект забелязах след една седмица и ползване веднъж на ден (вечер), но за сега съм го спряла, явно е доста силен и не ми се рискува в жегите с него.

# 586
От около година излезе тази серия и вероятно трудно ще намериш  отзиви.
Миша като цяло е харесван бранд и тези серии са ориентирани към западната публика. В джолсе често се среща на цени по 16-18 долара на продукт от серията.

За акнетичните кожи и белезите мога да препоръчам   spot whitening vita clinic - tosowoong.  Не по-малко малко важно е да носите постоянно и правилно слънцезащита, защото слънцето ви фиксира петната. Такива кожи са много фоточувствителни. Третирали сте акне с някакви активи, нова кожа има, която също е фоточувствителни и без слънцезащита петната са на линия. По-лесно е предпазването, отколкото борбата с тях.

# 587
  • София
И аз като Зари, хубавея докато спя.  Сега в жегите дори,  само прополисов тонер и слънцезащита,  друго не ми понася. И без това кисна по цял ден на един басейн с детето.
Едно почистващо олио да похваля HANSKIN Pore Cleansing Oil [PHA]. За чувствителна кожа се води. Взех си 30мл шишенце за проба и ми допадна. Много нежно към кожата, лесно се разнася и почиства добре.
Pea, би ли ми казала кой е прополисовият тонер от който си доволна?

# 588
  • софия
От около година излезе тази серия и вероятно трудно ще намериш  отзиви.
Миша като цяло е харесван бранд и тези серии са ориентирани към западната публика. В джолсе често
Zari, все ми се е искало да попитам за любимата ми missha: това че е ориентиран към западния пазар,  смятате за негатив ли?

# 589
Направих поръчка от Jolse днес. Да видим колко време ще отнеме доставката. Thinking

# 590
Какво си взе? И аз съм напълнила една кошница и много се чудя...

# 591
  • Germany
Happythought, този ползвам аз - PureHeal's Propolis Softening Toner. Обаче съставките му не са много добри за чувствителни кожи, има разни масла в него и е доста ароматизиран. На мен ми е ок и нямам проблеми, кожата ми е смесена. Мисля че е по-скоро за хора с по-мазна кожа. Сигурно има и по-изчистени от към съставки тонери 👍

# 592
Аз пуснах вчера две поръчки от Jolse: основно измивни и слънцезащити за проба, на dr.Jart няколко неща, малко маски на JMS, околоочния на Logically skin. В момента усещам как започвам да се презапасявам ама като не се знае как ще е положението след два-три месеца предпочитам да понатрупам сега резерви и да си взема нещата, които искам да тествам.
От края на юни месец имам вече 6 пратки шипнати: 3 пътуват с превозвача, 3 са на изчакване на литището, но се надявам до края на месеца да са доставени и те. Средно 40-50 дни отнема от поръчването до доставката при превозвача. До БГ вече нищо не поръчвам, предпочитам да почакам, но не и да се занимавам с митници и ДЧЛ. Последната ми пратка от Jolse, която отиде на митница я освободиха след 2 седмици мъки и общо взето като теглиш чертата: 2 седмици чакане докато шипнат, 4дни път с ДЧЛ, 2 седмици освобождаване от митница плюс $19 транспорт + ДДС... еми, не си заслужава!

# 593
  • софия
Виола, Виола, Виола! Моля, кажи кой беше любимия очен крем  на Whoo? ! Поръчах и аз този на PKY, ще чакаме.
С ebay положението е шарено-някои идват за около месец, рядко по-кратко, някои канселирах. Сега гледам да се заредя с антипетна за есента.

# 594
swetulka, Whoo Gongjinhyang Qi Jin Eye Cream
Скрит текст:

[/spoiler

# 595
  • софия
Ясно ооо, намираш го за по - добър от този?

# 596
И аз съм тръгнала по пътя на запасяването, нещо след голямата суша по време на извънредното положение не ми е спокойно ако нямам резерви.... 😃

Много се чудя на това : http://m.jolse.com/product/reduire-refreshing-time-cleansing-oil … y/1014/display/1/. Някой да го е ползвал?

# 597
Розовата серия на require  е за чувствителна кожа, доста я хвалят цялата серия ютюбърите, които следя, но нямам лични впечатления.

# 598
Вчера един продавач от Ибей, ми писа,че от другата седмица, ще може да праща с безплатна доставка до БГ.

# 599
swetulka, нямат нищо общо- едното е крем, другото е трийтмънт. Qi Jin е подходящ за ежедневна употреба, държи се прекрасно под грим. Концентрата е по- скоро нощен, има опасност от образуване на мелия ако се прекали. Аз него го ползвам през ден в нощната грижа или 1-2 пъти седмично на всички бръчкави места.

Lemony, Reduire и аз съм останала с впечатлението, че са хубави продукти по блогърски мнения и състав. Имам някакви тестери, но не съм пробвала още.

A-niii, супер ще е ако се отпушат доставките до България, но вече от доста места чувам, че от есента митницата се заканват да спират всички пратки от Азия. Последно някой се беше оплакал в темата за Митницата, че в момента пощите много бавно обработват спрените пратки и самите те препоръчват да не се ползва тяхното представителство, а митнически агент по избор.

Общи условия

Активация на акаунт