Азиатска козметика и грим 17

• 50 792
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
По въпроса с комбинациите съм го решила така - вечер каквото слагам като активи - ферменти, витамни с или там каквото съм си наумила, през деня семпло, неутрален тонер с хидратиращ крем и слънцезащита.

# 571
  • софия
Здравейте, обмислям едни серуми с арбутин. Но, както обикновено, се тормозя от въпроса с какво се съчетават и с какво се бият.
Ще бъда признателна, ако някой "разбирач" ме осветли по въпроса.
Според сайта на  DICIEM може да се комбинира със всичко , против пигментация с Niacinamide и Azelaic Acid
Въпреки слънцезащитата бая петна са ми излезли Sad  ще почвам борбата след месец .
Мерси, серумът, който съм харесала е с вит. Ц, така че явно и с това може. Ще редувам с, ретинол, че положението  с петната е страшно.

# 572
  • Germany
И аз като Зари, хубавея докато спя.  Сега в жегите дори,  само прополисов тонер и слънцезащита,  друго не ми понася. И без това кисна по цял ден на един басейн с детето.
Едно почистващо олио да похваля HANSKIN Pore Cleansing Oil [PHA]. За чувствителна кожа се води. Взех си 30мл шишенце за проба и ми допадна. Много нежно към кожата, лесно се разнася и почиства добре.

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 19:52 от PeaPink

# 573
swetulka, остави ретинола за наесен, по добре наблегни здраво на хидратация преди ретинола.
А за петната и преди съм го писала, зависи от естеството им, но от дългогодишнат ами борба с тях и след като се престраших - лазер е решението за мен.

# 574
  • софия
Мерси Zari, разбира се, че се подготвяме за есента и само вечер! И през ум не ми минава да го правя сега!
Не знам, противоречиви да мненията и за лазер, не всички са, доволни. Ако имаш опит с конкретно място, може да споделиш и на Л.

# 575
  • София
Нещо придобих навик всяка сутрин да слагам платнена маска. Супер освежаващо ми е, особено след като кожата се е затоплила от сутрешното бягане.
Но ми се иска и да си ползвам пептидите на Амплен.
Въпросът ми е: голяма поразия ли ще направя, ако първо си ползвам маските и като изсъхне серумът им да втривам пептидите? Платнените маски, знаете, са с най-различен състав.

# 576
Нещо придобих навик всяка сутрин да слагам платнена маска.
Но ми се иска и да си ползвам пептидите на Амплен.
Въпросът ми е: голяма поразия ли ще направя, ако първо си ползвам маските и като изсъхне серумът им да втривам пептидите? Платнените маски, знаете, са с най-различен състав.
При мен не е ставала беля във същата последователност (маска и след нея пептидите на Амплен), но аз като цяло много обичам да редувам няколко маски една след друга (не само корейски!) и след това да плесна активче... НО аз и пептидите на Амплен ги ползвам на дебел слой като маска и после ги махам И моята кожа като цяло е доста плътна, не особено чувствителна и носи на гаври и извращения от мен.

И нещо много интересно за мен, защото аз съм мейкъп джънки Simple Smile

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 20:59 от Agent Provocateur

# 577

Някой ползвал ли е това? Чудех се дали да си го поръчам от Кокос, но цената е двойна да му се не види... От друга страна не знам дали ще се справя с поръчка от yes stile, чакане, канселиране и т.н.евентуални разправии....

# 578
  • Бургас
Дали има някой с мнение за този крем-https://kocos.bg/bg/Podhranvasht-krem-za-litse-MISSHA-Time-Revol … Cream-50-ml.p2542

# 579

Някой ползвал ли е това? Чудех се дали да си го поръчам от Кокос, но цената е двойна да му се не види... От друга страна не знам дали ще се справя с поръчка от yes stile, чакане, канселиране и т.н.евентуални разправии....
Зависи за какво ти трябва. Хубав състав, доста силикони, арбутин на предни позиции, не видях кой знае каква промяна. Приятен лек аромат.
Видях цените и на двете места, не е библейско това. Подарявам го, ако не се притесняваш, че е отворен преди 12 месеца (правилно съхраняван).

# 580
Скрит текст:

Аз го ползвах миналата пролет/лято. Хареса ми консистенцията. Лек, приятен крем, който попива бързо и дава добра хидратация. Има ненатрапчив приятен аромат (на чисто, ако мога да се изразя така).

# 581
  • Благоевград

Ползвам го в момента. Приятна и лека консистенция, не оставя лепкав слой, попива бързо и хидратира добре. Не знам обаче каква работа върши срещу пигментните петна, защото аз нямам такива.

# 582

Зависи за какво ти трябва. Хубав състав, доста силикони, арбутин на предни позиции, не видях кой знае каква промяна. Приятен лек аромат.
Видях цените и на двете места, не е библейско това. Подарявам го, ако не се притесняваш, че е отворен преди 12 месеца (правилно съхраняван).

Пише, че повлиява добре на белезите от акне. Затова ми трябва и за цялостно изглаждане на тена.

# 583
Аз се борех, а и все още се боря с белези от акне, поне при мен нямаше никакъв ефект, да не кажа никакъв, но поне успешно хидратираше доста добре.

# 584
  • София
Има до 81 % в джулс

Общи условия

Активация на акаунт