Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 92 /"Ирония на съдбата" по БТВ/

• 28 193
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
Пуснах новата тема........
https://www.bg-mamma.com/?topic=1236298.msg41074511#new
заповядайте утре! Blush

# 736
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Късно включване, но утре не знам дали ще успея.
Маркито, леко ти завиждам за емоциите, които ти носят сериите, защото ние знаем какво ще се случи. Но пък ти обещахме да не издаваме 😀 а сигурно в главата ти се въртят доста въпроси , но постепенно ще разбереш. Само ще ти кажа, че има още доста тежки моменти, но и много, много хубави.
Да не забравя , ама много бързо оздравяват всички ранени, вчера Керем...за мен това е слабост в сценария. Жестокостта наистина на моменти е в повече, но лично аз по-лесно ги понасям , отколкото операциите и човешки органи, които дават в Добрият доктор/и аз го загледах/
За днешния епизод...ами обедини се нашата четворка и нещата се раздвижиха. Ох, много, много харесвам съвместните сцени на Къванч и Елчин.
Не знам какъв е точния превод, но е повече от ясно , че двамата не са били заедно като мъж и жена.
Малко за Вели и Айлин...Че Вели може да бъде наречен психопат е повече от ясно, но ни беше показано, че той е бил добър полицай , добър син , човек като всички останали , а всеки човек се нуждае от любов и той я е имал. След загубата на най-близките си той стана жесток и без задръжки, но света, в който той си избра да живее няма място за обич. Там са само риби и акули, но срещата с Айлин , с невинната и чиста детска душа го накара, може би, да я обикне, макар че проявлението на тази обич е меко казано странно.
Айра, вече приготви новата тема, така че лека 🤗

# 737
  • AMS

Лека да ви е нощта, дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове!!!
Няма да се разпростирам много, но докато ми е в акъла, да го споделя.
За парите - белязани или фалшиви.
Кадир поиска от началникът 10 милиона. Обеща, че ще ги върне.
Подмени ги в куфара.  Та, ако са белязани, значи са истински, нали.
А, ако са фалшиви е по-добре, защото Вели ги потопи заедно с Галип.
Или е толкова луд да хвърли почти 10 милиона истински белязани в морето.
Ама може да си е така по Ирония на съдбата.
Те  10-те  милиона ще играя и в още серии.
И при първото гледане също имаше такива съмнения кой на кого е дете.
Не съм съгласна с това, че Вели преди това, което се случи със семейството му,
е бил добър полицай, добър син, ...  Продажен полицай - уби колегата си.
Може би добър син, но мисля, че не беше добър брат.  
Дано го покажат по Ирония на съдбата.
Това за ДжансИз го написах, но вие не бяхте стигнали до момента.
Не за друго, ама не е все едно и също sız - без и  siz - Вие.
Още повече че предстои да се обясни,
защо е такова името по Ирония на съдбата.
Извинете, ако не съм ясна, но се старая да не издавам.

# 738
Здравейте, момичета Simple Smile

Не съм чела коментарите ви по въпроса и позициите ви, но на мен Вели изобщо не ми е неприятен. Много други злоди по филмите са ми били противни и дразнещи, но той не. Дори ми е жал за всичко, което преживява и затова, че изпитва нещо към Зейнеп, но няма никакъв шанс. Все пак одобрявам тази сюжетна линия.
Харесва ми и речта на Кадир, че сега всички са заедно и всяка вечер трябва да са на масата. Заформя се една чудесна приятелска група.

# 739
Здравейте, момичета Simple Smile

Не съм чела коментарите ви по въпроса и позициите ви, но на мен Вели изобщо не ми е неприятен. Много други злоди по филмите са ми били противни и дразнещи, но той не. Дори ми е жал за всичко, което преживява и затова, че изпитва нещо към Зейнеп, но няма никакъв шанс. Все пак одобрявам тази сюжетна линия.
Харесва ми и речта на Кадир, че сега всички са заедно и всяка вечер трябва да са на масата. Заформя се една чудесна приятелска група.
привет, радвам се, че си наминала с коментар, но вече пишем в новата тема, ако искаш го прехвърли там.....Blush
https://www.bg-mamma.com/?topic=1236298

Общи условия

Активация на акаунт