„Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 47

• 40 063
  • 797
  •   1
Отговори
# 90
Няма, не иска да казва, е за това се карахме ония ден, нямал право да издава, викам му няма да те издам, нямам познати, които да се интересуват от теб.. Joy (Вие не се интересувате от него,  да знаете! Joy ):  Само за наши си неща си говорим.. е такива, насалсън..иим шекерим и т.н..Grinning

Какво е това ТТ парти днес е било.. Ей луди хора колкото щеш...

==============================================================

Джан си публикува преди малко Стори, безинтересни неща..

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 21:22 от grozdence.

# 91
Грозде ,обади се на продуцента . Джан нема ти свърши работа с афиша .Grin

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 09:26 от femmi2

# 92
А те снимали ли са ги въобще тези плакати?

Джан пак пуснал стори в Инстаграм. Нещо на испански, нищо не разбирам.
Той яко е „хлътнал” по испанския и италиянския. Следващия му проект ще е зад граница, така го виждам аз Simple Smile

# 93
Абе ще се обаждам аз само..да си хабя минутите, и не са в ЕС скъпо е..
Те събота/неделя работят ли тия с дизитата? Знаете ли? В смисъл когато снимат, снимат само от понеделник до петък, или снимат нон стоп..

ПП Ели на 21 обявиха Снимаме Афиша и ние апталите чакаме ..  Сниман е я, колко му е..Grinning
Не, не толкова далече не искам.. Е я Турция ми е на няма и час път на мен Grinning

# 94
Много ми се иска в новия сериал да е с много къса коса, като на това интервю дето по - рано Грозденце публикува снимки. Това би било напълно различно след Птицата. И дано не си губи формата да си е такъв огромен.
А самия сериал, кога трябва да почне?

# 95
Абе ще се обаждам аз само..да си хабя минутите, и не са в ЕС скъпо е..
Те събота/неделя работят ли тия с дизитата? Знаете ли? В смисъл когато снимат, снимат само от понеделник до петък, или снимат нон стоп..

ПП Ели на 21 обявиха Снимаме Афиша и ние апталите чакаме ..  Сниман е я, колко му е..Grinning
Не, не толкова далече не искам.. Е я Турция ми е на няма и час път на мен Grinning
Ти не искаш, ама човекът сигурно и жена ще си вземе от чужбинско. Някоя латина, ще му отива Wink Бих му предложила българка, ама мъжа ми надали ще е съгласен Joy

# 96
Аз пък искам да е с още по- къса коса, сантиметър най- много.. Хептен различен ще е, уж е тренирал по време на короната... ще го огледаме едно хубаво целия.. см. по см. и ще го преценим.
Края на Юни почва излъчване уж...ама те с датите са много зле...та ще видим

Ели тоз никога няма да се ожени, помни ми думата..може като стане на 45 да обремени някоя колкото за поколение и толкова..

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 22:25 от grozdence.

# 97
Цитат
Грозденце Hug,снимат в събота и неделя!До колкото знам снимат 5 дни на 6-я монтират,озвучават,а на следващия се излъчва!Но те обикновено преди старта имат заснети поне два епизода за да може ако се наложи да прекъснат за ден-два да имат запас!

# 98
Няма ли роуминг за чужбуна ?
Сериозно питам.

Последна редакция: пт, 29 май 2020, 09:25 от femmi2

# 99
С ММ говоря безплатно, но той е в ЕС... пък на Джан като звънкам е бая бая скъпо ... Турция се води 567 зона и за това Joy
Роуминга безплатния е само за ЕС, за други страни се плаща нещо допълнително към абонамента и тогава имаш

Злате мерси за инфото Hug

# 100
  • España (Плевен)
Привет, днес нищо няма. Затишие пред буря Sunglasses
Чакаш ли, ти се вижда дълго.. уффф.
Аз също се надявах за днес, но уви.

Пускам ви сторито на Озге от днес

Лека нощ!

# 101
Момичета Hug слагам ви го, сутринта да си изпиете кафето с него Grinning (визията му е същата като сегашната)
направо от 2-ра  минута пускайте, че тази много говори... Аз го изгледах.... и си лягам спокойна : ))

# 102
Добро утро! Hug CoffeeHeart

Пия си  кафето с Джан,който е пуснала Грозденце HugWink

Днес отново ще очакваме афиша,въпреки че вече нищо не се знае...

Вчера сериалът  Bay Yanliş беше в тренда на Италия, Испания, Гърция, Чили, както и в световния....
Джан Яман благодари на всички на испански, италиански и английски език.

Скрит текст:

Желая ви приятен ден! Flowers RoseFlowers Four Leaf CloverFlowers Tulip

# 103
Добро утро, къзлар! Flowers Tulip

Нося ви един фенски афиш за настроение Wink

# 104
Добро утро и от мен, момичета, май ще си останеме само с чакането. Някаква пълна мистерия поне някое стори да си качат да ни подскажат, че мислят за това и скоро предстои.

Общи условия

Активация на акаунт