Почивка в Сапарева баня

• 26 923
  • 158
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Точно срещу Петте елемента и до 103 е кръчмата.
Аз два пъти съм била в 103 , но все в студено време през зимата и не се чуваше шума от там, но през лятото ще е друго.
Единият път като бяхме се връщахме от разходка или вечеря не помня вече, но такава яка цигания дънеше от там..😁

# 121
Точно срещу Петте елемента и до 103 е кръчмата.
Аз два пъти съм била в 103 , но все в студено време през зимата и не се чуваше шума от там, но през лятото ще е друго.
Единият път като бяхме се връщахме от разходка или вечеря не помня вече, но такава яка цигания дънеше от там..😁
Просто трябва някои бизнесмени да осъзнаят, че не могат да развиват петзвезден туризъм на локации, които нямат потенциал за това. От едната страна общинския басейн и невъобразим шум през деня, от другата страна шосето и чалга кръчмата с нощните купони. Ами не става така. Виж, хотелите на Паничище които направиха новите, може да искат висока цена, защото там е спокойствие, красота и природа.

# 122
Малко свежи кадри от Сапарева баня и околностите Relaxed

# 123
Отзив за Five elements:

Хотелът е страхотен, много съм доволна от всичко. Стаята, банята, терасата, комплимент от хотела - пенливо вино и плодове, всеки ден зареждаха бутилка вода, храната в ресторанта беше много вкусна, добре подредена, всичко е стилно, направено с вкус.
Спа центърът е с голям избор от сауни, парни бани, топила, част от басейните са с камъни, които допълнително поддържат топлината на водата и изглежда естествено.

Определено бих отишла пак и завиждам на софиянци, че имат на по-малко от час път такъв хотел.

В спа центъра имат процедури с козметиката на Natura Bisse (която ползват холивудските звезди за подмладяване и разкрасяване 2 седмици преди раздаването на Оскарите).

Само една забележка имам - в инфрачервената сауна няма часовник. Навсякъде, където съм ходила на такава сауна има.

# 124
  • София
Някой с отзиви за Вилен комплекс ДАРИБЕЛ?
https://www.daribel.eu/?fbclid=IwY2xjawEzxBhleHRuA2FlbQIxMAABHQU … kXEtzfYx6MpQkrLWQ

# 125
Първоначално не е лошо, докато на първата вечер (по-точно нощ) някаква пиянска компания не започна да чупи шишета и да вдига шум около басейна, без никой да им направи забележка, че будят всички останали и на практика не може да се спи. Мен много ме дразнеше и шумът от шосето, който се чува там. Като цяло смятам, че обслужването и базата не предполагат тази висока цена, която се иска. По отношение на чистотата в т.нар кухни също имам забележки. Не е моето място.

# 126
Ние отиваме в Сапарева баня след две седмици за две нощувки. Целта ни е езерата. Понеже сме с куче, ще отседнем в къща, резервирана чрез Airbnb. Изглежда много добре и поне досега комуникацията с домакините върви много лесно и приятно. Ще споделя после тук. Басейн няма, ама ние идваме от Огняново и после отиваме към Хисаря.

Да споделя къде спахме ние в Сапарева баня. Къща за гости Брик, намерена в Airbnb. Това е платформата, която ползвам от много години вече. Може и другаде да се предлага. Става въпрос за три къщи с общ двор - чисто нови. Бяхме в една от трите - две големи спални, всяка с баня и тоалетна, приличен хол с диван, маса за хранене и мини кухня с всичко необходимо. Останалите две бяха все още в процес на подготвяне. Чисто, спретнато, с много приятна декорация и без излишни неща. Приемат и кучета, но не знам дали всички - нашето е 3 килограма. Намира се на около 400 метра от центъра, на изключително тихо място. А домакините са много усмихнати и приветливи хора и отговаряха на секунда на съобщенията ни. Препоръчвам с две ръце. В двора имаше батут и разни детски неща за игра, но не сме ги ползвали, синът ми е голям вече за подобни забавления.

# 127
Здравейте, ще ходим октомври за 1 нощувка.Да ми препоръчате вътрешен басейн срещу заплащане? Заведения си набелязах.Благодаря! 🤗😘

# 128
  • Варна
Търся 4 - 5 - 7 дни около Коледа с безпроблемно и многократно ползване на горещ минерален басейн ама без Велинград. Нещо като двете села  БАНЯ , Сапарева Баня

# 129
Аз запазих в Св. Георги, Балдево. Водата в басейна май не е минерална, но е топла, СПА- добро, храна - страхотна.

# 130
Аз запазих в Св. Георги, Балдево. Водата в басейна май не е минерална, но е топла, СПА- добро, храна - страхотна.
Пише на сайта им, че водата там е минерална.

# 131
Доколкото знам в Балдево водата не е минерална... такава е в Огняново.
Но е приятно топла със сигурност 😊

# 132
Здравейте, знаете ли дали в момента има сняг в Сепарева баня? 😊 Ще пътуваме натам и се чудех дали да взимаме шейни ❄

# 133
Здравейте, планираме кратка почивка в Сапарева баня през май месец. Никога не сме били там. Хареса ми хотел Емали 2. Има вътрешен басейн, ресторант, но няма паркинг. Има ли възможност в близост да се паркира? Ще помоля и за скорошни мнения за хотела.

# 134
Къде в Емали 2 има вътрешен басейн? За паркиране - наоколо не е невъзможно, но не зная дали не са направили зона и там от общината.

Общи условия

Активация на акаунт