Почивка в Сапарева баня

• 26 906
  • 158
  •   2
Отговори
# 150
Точно в " Златното пиле" аз повече никога няма да се храня. Но вкусове разни.
На нас много ни допадна "Паничище", храната е много добра имат и голяма градина.

# 151
Здравейте,наскоро попитах за басейна, който се намира срещу семейният хотел "При Вергил", тъй като преди няколко дни посетихме града,да споделя малко впечатления.Басейна се нарича "Морско конче" и е част от къщи за кости Викея.
Изключително приятен топъл,минерален басейн с джакузи и плитък участък за дечица.Любезни домакини, спокойствие и прекрасна гледка към планината.На място може да се закупят кафе,сандвичи,сокчета и други.Беше спокойно и много приятно.За хапване посетихме заведение "Златното пиле" в центъра,готвят вкусно,храната е разнообразна и има избор,персонала беше изключително любезен и приветлив.Ние отидохме около пет часа следобяд и беше спокойно,предполагам вечер е доста по препълнено от хора.Като допълнение, сутринта се отбихме в Паничище и закусихме в хотел Панорама,имаше сандвичи,пържени филийки,мекички,добро обслужване,приятна гледка и хубава площадка за игра на която малчо много се забавлява.
Не разбрах много и ако може да поясните! Били сте гости на къщи Викея без влючена закуска, но сте ползвали басейните или сте били настанени При Вергил, а сте ползвали басейните на Викея? Ако е второто, може ли да споделите каква е цената за ползване на басейна на ден за възрастен и за дете и до колко години на детето, съответно за делник и уикенд? Какво включва цената? Вие в делничен ден ли го посетихте и пускат ли външни през уикенда? Имаше ли много хора на басейна?

# 152
Здравейте,наскоро попитах за басейна, който се намира срещу семейният хотел "При Вергил", тъй като преди няколко дни посетихме града,да споделя малко впечатления.Басейна се нарича "Морско конче" и е част от къщи за кости Викея.
Изключително приятен топъл,минерален басейн с джакузи и плитък участък за дечица.Любезни домакини, спокойствие и прекрасна гледка към планината.На място може да се закупят кафе,сандвичи,сокчета и други.Беше спокойно и много приятно.За хапване посетихме заведение "Златното пиле" в центъра,готвят вкусно,храната е разнообразна и има избор,персонала беше изключително любезен и приветлив.Ние отидохме около пет часа следобяд и беше спокойно,предполагам вечер е доста по препълнено от хора.Като допълнение, сутринта се отбихме в Паничище и закусихме в хотел Панорама,имаше сандвичи,пържени филийки,мекички,добро обслужване,приятна гледка и хубава площадка за игра на която малчо много се забавлява.
Не разбрах много и ако може да поясните! Били сте гости на къщи Викея без влючена закуска, но сте ползвали басейните или сте били настанени При Вергил, а сте ползвали басейните на Викея? Ако е второто, може ли да споделите каква е цената за ползване на басейна на ден за възрастен и за дете и до колко години на детето, съответно за делник и уикенд? Какво включва цената? Вие в делничен ден ли го посетихте и пускат ли външни през уикенда? Имаше ли много хора на басейна?
Здравейте!
Не сме отсядали в къща за гости Викея,ползвахме басейна като външни посетители.Платихме общо 50лв за вход,по 15лв на човек за мен,мъжа ми и големият ми син (14г) и пет лева за малкия(4г),денят беше Неделя.На басейна нямаше много хора,беше спокойно и приятно,имаше много удобни шезлонги.Преди години бяхме отседнали "При Вергил", който се намира срещу Викея и ползвахме някаква отстъпка за басейна.Там не бих отседнала повече.

# 153
Феичка, а къде бяхте отседнали?

# 154
Феичка, а къде бяхте отседнали?
Не сме отсядали,беше еднодневна разходка.

# 155
Феичка, а какво не ви хареса в При Вергил, че мислех да резервирам там

# 156
Феичка, а какво не ви хареса в При Вергил, че мислех да резервирам там
milittana,направиха ми лошо впечатление още с пристигането ни.Детето тогава беше още бебе и бяхме с количката.Пристигнахме след дълго пътуване,тъй като бяхме без кола,беше ужасна жега и пристигнахме час преди уговореното.В никакъв случай не сме досаждали да ни настанят,напротив седнахме долу в ресторанта за да изпием по едно кафе и да нахраним бебчо,докато стане време за настаняване.С влизането имаш мъж на рецепцията, който се обади на домакинята да и каже,че сме пристигнали,а отсреща се чуваше едно ужасно крещене колко рано сме дошли,как не се правело така,как не били готови,на какво приличалотова и т.н.
Изключително неприветливи хора,почивката ни се скапа още с пристигането заради отношението.Вечер почти никога не можеше да се седне в ресторанта,тъй като беше вечно претъпкан с компании,затова се хранехме на други места.
Другото заради,което избрахме хотела беше,че предлагаха закуска,но когато слизахме закуска никога нямаше,или нямаше кой да направи,или чакахме като натрапници по един час на масата да направят нещо набързо.Като цяло не се чувствахме комфортно и отношението беше някак не дружелюбно,сякъш си там на гости без пари.За да бъда максимално обективна,имайте предвид,че впечатленията ми са от преди три години и половина.

# 157
Много благодаря за отзива, беше ми много полезен. Няма да резервирам там, не обичам да се моля на някого да му дам парите си. И хотелиерството е занят, професия или там каквото, което се учи и се усъвършенства. Но няма как като нямаш елементарно възпитание да се сетиш, че подобно посрещане на гости (че и с бебе сте били) е недопустимо за някой, който държи на името си.

# 158
Много благодаря за отзива, беше ми много полезен. Няма да резервирам там, не обичам да се моля на някого да му дам парите си. И хотелиерството е занят, професия или там каквото, което се учи и се усъвършенства. Но няма как като нямаш елементарно възпитание да се сетиш, че подобно посрещане на гости (че и с бебе сте били) е недопустимо за някой, който държи на името си.
Права сте за всичко,което казахте.Нашите виждания са същите,почивката е за това,човек да се чувства спокоен и удовлетворен от избора си.

Общи условия

Активация на акаунт