Почивка в Сапарева баня

• 26 911
  • 158
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте, планираме кратка почивка в Сапарева баня през май месец. Никога не сме били там. Хареса ми хотел Емали 2. Има вътрешен басейн, ресторант, но няма паркинг. Има ли възможност в близост да се паркира? Ще помоля и за скорошни мнения за хотела.
Ако имаш предвид Емали Гриин, то няма вътрешен басейн, а едно голямо джакузи и то с доста гореща вода, така че не може много да се стои в него. Освен това помещението, където се намира е тясно и задушно. Навън имаше и други джакузита от тези самостоятелно стоящи. Отдвана сме били в хотела и тогава се паркираше до него, но сега в града има синя зона и не знам дали хотелът не попада в нея. Попитайте в хотела за актуална информация.
По-добре е да пробвате в Емали Сапарева баня, там със сигурност има вътрешен басейн.

Последна редакция: нд, 30 мар 2025, 15:21 от Fatalina

# 136
Ето този ми излезе. Не съм била в Сапарева баня и незнам нищо за хотелите

# 137
Този е Емали Сапарева баня и очевдино, защото има и Емали в Банкя, то този са го номерирали като 2. В него има вътрешен басейн, но там със сгурност е зона и трябва да паркирате на платен паркинг.
Може да разгледате различни хотели с басейни в Сапарева баня.
https://top20oferti.bg/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8/%D1% … UHeYaAgkrEALw_wcB
https://mob.pochivka.bg/hoteli-sapareva-banya-t119

# 138
Имате ли впечатления от санаториума в Сапарева баня? Ще ходя там през април по Здравна каса и не знам какво да очаквам.

# 139
Този е Емали Сапарева баня и очевдино, защото има и Емали в Банкя, то този са го номерирали като 2. В него има вътрешен басейн, но там със сгурност е зона и трябва да паркирате на платен паркинг.
Може да разгледате различни хотели с басейни в Сапарева баня.
https://top20oferti.bg/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8/%D1% … UHeYaAgkrEALw_wcB
https://mob.pochivka.bg/hoteli-sapareva-banya-t119
Благодаря ще разгледам. Много е лошо това с паркирането

# 140
Цитат на: geri... link=topic=1219452.msg49528296#msg49528296
[/quote
Благодаря ще разгледам. Много е лошо това с паркирането
То в СБ през уикендите е кошмар от народ и коли, затова вече има зона.

# 141
  • Варна
Имате ли впечатления от санаториума в Сапарева баня? Ще ходя там през април по Здравна каса и не знам какво да очаквам.

аз бях там от 2 февруари - питай конкретно

# 142
Здравейте!
Тази година сме решили да отседнем в самостоятелна къща или малък хотел в Сапарева баня. Морето го пропускаме.
Това е причината да търсим място с джакузи или минерален басейн. Държим на спокойствието.

Бихте ли препоръчали такива места?
Благодаря предварително.

# 143
Здравейте,преди години отседнахме в семеен хотел "При Вергил",срещу него имаше хотел с външен топъл басейн,случайно някой да знае как се казва,не успях да намеря информация?

# 144
Здравейте,преди години отседнахме в семеен хотел "При Вергил",срещу него имаше хотел с външен топъл басейн,случайно някой да знае как се казва,не успях да намеря информация?
Коко Хилс.

# 145
Коко Хилс.
Коко Хилс.
Много благодаря!
Някой дали има пресни впечатления от хотела.
При посещението ни преди около 4 години бяхме отседнали във "При Вергил" и посещавахме басейна на хотела отсреща.Останах с много добри впечатления,бяхме с бебенце,басейна беше малък и много топъл с джакузи,беше доста уютно с прекрасна гледка.Сега разгледах снимките на сайта им и ми изглежда доста променено,не видях басейна на снимките.Ще се радвам някой да сподели отзиви, благодаря.

# 146
Здравейте,
Къде според вас е по-добре да се отседне в СБ или Паничище, като главната цел е посещение на Рилските езера.
и другата ми молба е да препоръчате добро място за настаняване в Сапарева баня или Паничище, по възможност с минерален външен басейн.

Благодаря!

# 147
Здравейте,
Къде според вас е по-добре да се отседне в СБ или Паничище, като главната цел е посещение на Рилските езера.
и другата ми молба е да препоръчате добро място за настаняване в Сапарева баня или Паничище, по възможност с минерален външен басейн.

Благодаря!

Паничище е по-близо до лифта за езерата. Ние бяхме отседнали в Сапарева баня, в къща за гости, защото пътуваме с кучето си. Писала съм в темата, ако ви интересува. Басейн няма там.

# 148
  • Някъде по Дунава
Здравейте,

Благодаря!
Ние бяхме отседнали в Сапарева баня в къща Идеал. Няма басейн, веднъж  ходихме на градския. Целта на пътуването ни бяха разходки сред природата и затова решихме, че няма да плащаме за място с басейн.

# 149
Здравейте,наскоро попитах за басейна, който се намира срещу семейният хотел "При Вергил", тъй като преди няколко дни посетихме града,да споделя малко впечатления.Басейна се нарича "Морско конче" и е част от къщи за кости Викея.
Изключително приятен топъл,минерален басейн с джакузи и плитък участък за дечица.Любезни домакини, спокойствие и прекрасна гледка към планината.На място може да се закупят кафе,сандвичи,сокчета и други.Беше спокойно и много приятно.За хапване посетихме заведение "Златното пиле" в центъра,готвят вкусно,храната е разнообразна и има избор,персонала беше изключително любезен и приветлив.Ние отидохме около пет часа следобяд и беше спокойно,предполагам вечер е доста по препълнено от хора.Като допълнение, сутринта се отбихме в Паничище и закусихме в хотел Панорама,имаше сандвичи,пържени филийки,мекички,добро обслужване,приятна гледка и хубава площадка за игра на която малчо много се забавлява.

Общи условия

Активация на акаунт