Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя препържено масло?
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя препържено масло?
-
Каква е капацитетът на машината за хляб, използвана за приготвянето на питката?
-
Каква е препоръчителната температура за печене на хляб?
-
Колко време трябва да се меси тестото за питка?
-
Какво е "превтаса" и колко време трябва да втасва тестото?

Не че съм чак такава, но питката наистина е много добра. Понякога и ръся и сирене, след като намажа с маслото, става нещо като тутманик. Ама какъъъв!!!

Ще натрупаш състояние за отрицателно време
), на такива подвизи, но ще си я bookmark-на тази твоя рецепта, да я имам, ако ми се наложи. Мерси!