За любителите на питки - БОЛЯРСКА ПИТКА

• 290 881
  • 942
  •   1
Отговори
# 165
  • Ах, морето
Благодаря, момичета.   bouquet

# 166
  • София
Привет на всички които месят питки! Ето и моята питка от преди два дена.

# 167
Привет на всички които месят питки! Ето и моята питка от преди два дена.
Чудесна е питката ти marina7510...Браво

# 168
  • Ах, морето
Ето и вчерашната ми питка:

преди да я изпека: http://images19.snimka.bg/003776862.jpg

и изпечена: http://images19.snimka.bg/003776865.jpg

Нямам снимка на парче, защото имах гости и не ми беше удобно да снимам пред тях, а след това не остана нищо за снимане.  Laughing 
Прави ми впечатление, че моите питки, колкото и да ги меся, после стоят някак по-жълтеникави отвътре, а вашите са бели. Каква ли може да е причината? Може би в брашното?  newsm78
Очаквам критиките ви!  Hug

# 169
Оххх много е хубава, аз съм на мнение да почерпиш с нея че много ми се дояде......... Crossing Arms

# 170
  • София
Замесих (за пръв път в живота си-имам няколко тотални провала без краен резултат), ама хич не ми се вярва да стане Sad
Почти не можех да меся-меко, лепкаво тесто-като за разбъркване почти (за удряне в масата и дума не може да става), сигурно трябваше да добавя брашно, ама като незнам и ме е страх да не прецакам рецептата.....
Сега втасва и след 30 мин или ще плача или ще заобичам още повече Биляна!!
Стискайте палци Praynig

# 171
  • Гърция
Изпекох я преди час. Стана много хубава, Биляна, много благодаря за рецептата  bouquet!

На мен също ми се получи леко лепкаво тестото, но го поръсих с малко брашно за да го замеся. След като починаха топките, преди да ги разточа ги помесих малко. Стана чудна и наистина е много бърза.

Още веднъж мерси  bouquet!

# 172
  • Бг-мама
Emi , добави брашно и си я омеси хубаво не бива да лепне чак толкова много   Peace

# 173
  • София
 bowuu bowuu bowuu  chef

Билиии!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 174
Emi , браво!Разкошна е станала!

# 175
Emi браво питката ти е разкошна, май докато не я направя и дакато продължавате да си показвате сполучливите питки, никога няма да спре да ми се яде от тази прелестна питка... Crossing Arms

# 176
  • СОФИЯ
Замесих (за пръв път в живота си-имам няколко тотални провала без краен резултат), ама хич не ми се вярва да стане Sad
Почти не можех да меся-меко, лепкаво тесто-като за разбъркване почти (за удряне в масата и дума не може да става), сигурно трябваше да добавя брашно, ама като незнам и ме е страх да не прецакам рецептата.....
Сега втасва и след 30 мин или ще плача или ще заобичам още повече Биляна!!
Стискайте палци Praynig

БРАВО ЕМИ ,ЩОМ ТИ НАБРА СМЕЛОСТ ЩЕ ВЗЕМА И АЗ ДА СЕ ПРЕСТРАША

# 177
  • София

Мацка, давай!
Аз днес донесох 2 парчета в офиса (толкова останаха  Blush) и съм обещала цяла за понеделник-обрах овации Simple Smile
(абе вграждам се в колектива Laughing)

# 178
  • СОФИЯ

Мацка, давай!
Аз днес донесох 2 парчета в офиса (толкова останаха  Blush) и съм обещала цяла за понеделник-обрах овации Simple Smile
(абе вграждам се в колектива Laughing)

Peace

# 179
Здравейте и от мен,

аз също не можах да устоя на прекрасната питка. Направих я - е не съм майсторка /не съм месила от дете  Embarassed/, не успях да я направя като охлюв, вместо суха сложих жива мая /защото имах и не исках да я хвърлям  Twisted Evil/, нещо естествено обърках с водата  Thinking, та се наложи да прибавя още брашно, но пък стана много вкусна и всички я харесаха  Laughing. Щом и майка ми, която е прави страхотни питки ме разпитваше как съм я направила и на няколко пъти ми поиска рецептата  Laughing
Ето я  

и разчупена

Благодаря, Биляна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт