Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - Тема 67

• 36 100
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте, да ме насочите къде в София има магазини за осветителни тела с по голямо разнообразие на мостри. Гледах разни неща по каталози и сайтове, но ми се иска и на живо да разгледам.

"Елтрон", точно до JYSK на "История Славянобългарска". Тъкмо след осветителните тела човек може да си напазарува вкусотийки от италианския супер Innocent ..

# 391
Майбах, къде е този италиански супер? Някъде на паркинга на Баухаус, Юск и Елтрон ли е?

# 392
  • софия
В сградата на Юск и Елтрон. До Юск.

# 393
В Баухаус мъжът ми ходи през ден, но не сме обръщали внимание на този италиански супер. Какво хубаво има там?

# 394
  • софия
Зависи какво харесваш и търсиш. Всичко е италианско - хранителни стоки, напитки, перилни и почистващи препарати.

# 395
Хм, аз точно в Юск ходих преди няколко месеца и въобще не съм обърнала внимание от другата страна какво има - от едната е Елтрон, нали?

# 396
Момичета, много моля за вашата помощ. Трябва да изберем цвят за стените на всекидневната/хол, кухня и трапезария/, като кухнята, която сме поръчали е модел "Hera" на кухни "Prego". Помагайте:))))))

# 397
Дай нещо снимка или модел с визуализация... Някакви налични или планирани цветове на диван или друго... Светла/тъмна стая... Любими/нежелани цветове от стопаните на дома...
Иначе как очакваш някакво смислено предложение Thinking всеки ще напише неговите си любими цветове, което на теб няма как да ти помогне.

# 398
Дай нещо снимка или модел с визуализация... Някакви налични или планирани цветове на диван или друго... Светла/тъмна стая... Любими/нежелани цветове от стопаните на дома...
Иначе как очакваш някакво смислено предложение Thinking всеки ще напише неговите си любими цветове, което на теб няма как да ти помогне.

https://prego.bg/storage/products/192/1/0DtuAQqnq2EVGI8prrlHcnwy … gNnF5I0WoEWE.jpeg

# 399
  • тук и там
Много хубава кухня! Heart  Подът какъв ще бъде?Сиво или бяло бих избрала аз-като на снимката(цвета над шкафовете.)

# 400
  • Варна
Ех , че хубви неща слагате!
Не ви ли харесва цвета на стената от снимката?

Крем, ванилия или слонова кост - трудно ми е да го опрделя от екрана.

Друг вариант - гълъбово сиво, но много леко нюансирано, колкото да не е бяла стената.

# 401
Аз съм за контрастиращ на кухнята пастелен светъл тон, който и да е. На практика черното е универсален цвят, затова според мен е по- важно какви са останалите цветове- под, мебели, тапицерии и килими, а също и вратите. Стените -сиво или жълто също ми се въртят из главата, обаче ако вратата е някоя череша.... Пода според мен е водещ фактор за боята на стените

# 402
  • Sofia
Бели предлагам аз.Wink или държите непременно да са цветни? Кухнята е доста контрастна(харесва ми, но аз имам слабост към черното) и наистина мисля, че бяло или както са предложили меко, пастелно , много светло сиво. Но не и нещо жълтеещо. Ако все пак споделите цветовете на врати, дограма, под, маса, диван и т.н. и приблизителен размер на помещението ще е по-пълна картинката и съветите по-конкретни, така малко стреляме на сляпо.

# 403
Здравейте! Все по-често ще ви следя. Виждам в отговорите ви честно и обективно мнение, което много харесвам.
Имам въпрос относно ето този тип врати. Виждали ли сте такива подобни, къде мога да намеря и цената им ще ме докара ли до прединфарктно състояние? Simple Smile

# 404
  • Варна
Mecha
 това са врати barn doors - изработват ги по размер, механизми има или се правят, трябва да си намериш майстор, няма готови. Има изпълнения с дърво, а последните години са тези, които си показала.

Общи условия

Активация на акаунт