Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са препоръките за лекар във връзка с лапароскопия?
Какви са съветите за изследване и лечение на пролактин и TSH?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват бременност, проблеми със зачеването, лични и медицински преживявания, съвети за лекари и процедури, както и споделяне на положителни новини и подкрепа един към друг. Дискусията обхваща различни теми, включително взаимоотношенията между майка и дъщеря, бременността, наследяването на физически черти като нос, очи, коса и уши, както и лични преживявания и очаквания относно бременността и семейния живот.
-
Какви са препоръките за лекар във връзка с лапароскопия?
-
Какви са съветите за изследване и лечение на пролактин и TSH?
Участниците споделят своя опит и съвети относно изследванията на пролактин и TSH. Те препоръчват посещение при ендокринолог, изследване на TSH в чиста сутрин, а също така споделят, че повишеният пролактин може да бъде причинен от високо TSH. Те също така обсъждат лични случаи, при които лечението с Достинeкс е довело до бременност и успокояват участниците, като ги уверяват, че тези проблеми се решават бързо.
-
Какви са препоръките за лечение на аденом на хипофизата?
-
Какви са съветите за намаляване на стреса и подготовка за бременност?
Аз също съм с високо понякога, сега коригирахме дозата и пия повече хормон, дано има ефект. 

Две малки кисти се видяха на единия яйчник, Калчев каза да не ги мисля в момента, малки са, не пречели, яйчниците ми функционират, така че следва проверка на тръбите в най-скоро време, да видим там какво ще покаже. Е да ама как да не го мисля, ужасно коварно нещо е това и усещам как нямам контрол над него, защо се появява и до кога ще продължава този ад !? На всичкото отгоре ужасните ми болки, които се появяват при цикъл сигурно са от това. И сега ще го мисля нарастват ли не нарастват ли, пречат ли, как ще се настани това бебче там
Докторът в действителност беше много обнадежден, че не е пречка това, но аз знам, че при всяко момиче е различно... Интересното е, че последното ми изследване за АМХ излезе 1.8, а Калчев преброи 12 фоликула в другия яйчник и каза, че резултата е абсолютно грешен. Този АМХ ще излезе много подвеждащ показател, не знам какво да мисля. Та така.. борбата явно тепърва започва при мен.

На мен ми откриха някакъв полип, който уж бил малък, и не пречел.... Чудя се да ходя ли по изследвания и лекари при положение, че ММ не е ходил на втора СГ.... Така де, нищо ново.