Един татко моли за съвет

• 14 786
  • 480
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Дами, защо забравяте, че на всяка от нас камбанарията е различно висока, та решава всяка от вас, че нейната е еталона, по който трябва да се отчитат нормалността и истината, и пътя, и живота?
Някоя не можела да изпие повече от литър бира- значи, никоя не може да го направи.
По тази логика, аз би трябвало да ви обвиня в лъжа, когато разказвате какви количества торти и други сладки неща омитате, защото аз не го мога!?

# 121
  • Варна
Разбира се, че и авторът не е с бели крилца. Безгрешни няма.

# 122
Като цяло от историята ми лъха на зле скалъпена лъжа. Който иска да вярва на автора, никой не го спира, аз не му вярвам.
Истината може би е някъде по средата. Нито той е толкова бял, нито жена му толкова черна. Това е лично мое мнение и усещане, не ангажирам никой с това.

# 123
  • Варна
Вероятно е така. Но жената за мен е по-кофти. И не заради неглижирането на детето, егоизма или пиенето, а заради това, че допуска нейните родители да се бъркат и да застрашават семейството им.

# 124
Авторе,освен шапка да ти сваля,незнам какво друго да сторя!Наистина ми е трудно да повярвам,че има татковци,които правят всичко това.В моето обкръжение, такива мъже..няма!

И  в моето няма. Това ако беше истина, моят мъж щеше да я разкара още на 1 месец, камо ли да живее с нея 12 г., че и дете да имат.

# 125
Не се знае и маминка на мъжа в чиито апартамент живеят и при, която ходи всяка вечер да спинка синчето колко се меси. Той разбира се няма да си каже. Според мен са си един дол дренки.

# 126
И защото колкото и да ти е трудно с 1 малко дете, но твоето дете, не изпращаш него и мъжът ти да спят на горния етаж, за да се наспиш от 4 литра бира. Кукумявка е тази.

# 127
Абе дали тя го е пратила не се знае.... Коя нормална жена праща мъжът си при свекървата 🤣🤣🤣 Това в кръга на шегата. Но имам вътрешното чувство, че мъжът или лъже или скрива някой подробности.

# 128
Не се знае и маминка на мъжа в чиито апартамент живеят и при, която ходи всяка вечер да спинка синчето колко се меси. Той разбира се няма да си каже. Според мен са си един дол дренки.

Не че ще ми повярваш, но аз категорично съм заявил на майка ми, че отношенията между мен и съпругата ми, независимо дали добри или лоши са си лични. Тя уважава това и нито разпитва, нито се меси. Помолих и съпругата ми за същото, но там случаят не е такъв, за съжаление.
Честно да си призная, не знам какво си мислят скептичните участници в темата? Че ще си измисля някаква си там история, ще я публикувам в дамски форум, за да си помпам самочувствие, его, знам ли какво още.... както и да е, казах го няколко пъти, не съм на изпит тук, помолих за съвет, идеи, получих от всичко, благодаря за което на всички.

# 129
  • Варна
Ние жените сме по-близки с майките си. Поне в общия случай. И ако майката е по-властна и напориста, става мамата си трака.

# 130
Имал съм подобна връзка. Колкото и да те боли режеш до кокал. Нещата ще се наредят, важно е как. Измъквай се от тази история, за детето направи всичко до предела на възможностите си. Но имай предвид, че е голям зор.
Съвета ми е да ходи да бозае при мама.
И грам вина да не чувстваш.

# 131
Какво ще бозае, дръта жена. Може и автора да е бил пляса и да е дремал толкоз години, но и тя си е поспала стабилно. Не дава ипотека да имат, ама не пита отде идат литрите бири, вино, режийни за нея, детето, малката гарсониера. И после, най-лесно при мама. Пръдла.

# 132
Детето осиновено ли е?

# 133
Базила това имах предвид. Не се гордея, но такава я свалях от прозореца, че живота я е разочаровал. След тази случка се осъзнах.

# 134
Какво ще бозае, дръта жена. Може и автора да е бил пляса и да е дремал толкоз години, но и тя си е поспала стабилно. Не дава ипотека да имат, ама не пита отде идат литрите бири, вино, режийни за нея, детето, малката гарсониера. И после, най-лесно при мама. Пръдла.

Видяла е зора с детето и си е казала - мамка му, сега върша три пъти повече неща от преди, а той не ми вдига ставката. Ходим на същите екскурзии, па и иска да работя.
При мама и тате ще ми е по-добре - тате носи, мама меси Grinning

Общи условия

Активация на акаунт