Кралски работи и клюки - юни 2020

• 58 426
  • 979
  •   1
Отговори
# 180
А на Queen's Commonwealth Trust Хари и Меган са президент и вице.
Имаше сериозни съмнения кой управлява неверифицираният им акаунт в Туитър.
Има няколко случая в които действат на своя глава...

# 181

Няколко  нови работни срещи на Кейт и Уилям
https://mobile.twitter.com/CambridgeEffect/status/1268322461877141504

# 182
  • София
Ето го цялото видео https://twitter.com/i/status/1268441049980166144

Не смятам, че Кралицата, Хари или Мегън имат нещо общо с посланието на тръста, но смятам, че ако бяха против него, щеше са има реакция.
И между другото - Кралицата, в лицето на официалния акаунт в Туитър, следва неверифицирания акаунт на Тръста...

Tino, благодаря за снимките на Максима!

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 11:17 от Lana

# 183
  • Някъде там
И в Инстаграм има пост от кралската организация.
https://www.instagram.com/p/CA5GoSSgO9D/?igshid=ki8v4gy1sdgw

Виктория вчера на дикитална конференция

# 184
Точно така всъщност - Бети, Хари и Меган нямат общо с посланието на тръста, но и едва ли имат и нещо против него, а Кралицата следва с акаунта си в СМ акаунта на Тръста. Като цяло посланието на Меган е към зрелостниците на училището, което е завършила Immaculate heart

# 185
Макси и мъж са сресани днес Grinning

# 186
  • София
Матилдето пак с много хубави обеци https://pbs.twimg.com/media/EZlwxPiX0AEcD_c?format=jpg&name=large
А мъжът ѝ със смешен часовник Simple Smile, но с хубава вратовръзка.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 12:33 от Lana

# 187
От всички нови снимки на последните страници Матилде най - много ми хареса.

# 188
Изгледах видеото с изявлението на Мегън и изобщо не съм впечатлена. За мен лично е незапомнящ се миш-маш от опити за надъхване и мотивиране, не особено добре изиграно извинение към завършващите, лични съчинения по преживяно, препратки към ситуацията в САЩ, цитиране на имена от новините... Не съм от нефенките й, писала съм в стари теми защо я харесвам/х, но силата й според мен не е зад микрофона.  
Върл фен съм на баскетбола и следя почти всички известни баскетболисти. И сегашни, и от близкото минало, и такива на по 75+. Разбира се не само тях. В последната седмица имаше поне стотина по-силни и запомнящи се изказвания.
Расизмът и дискриминацията съществуват. И картата на расизма, която много от този бекграуд използват съществува. Виждам го с очите си може би почти всеки ден. Имам приятели, колеги, съседи, които да са с различен от белия цвят. Мнението ми е изградено на база личен опит и наблюдения, не на дивана пред телевизора. Децата ми имат приятели с различен произход (Сирия, Гана, Непал, Бразилия, Судан...) Тези младежи идват вкъщи, остават с преспиване, храним се на една маса, познавам и контактувам с родителите им...
Стана дълго, скучно и лично, но това е мнението ми. Изявлението й не беше нищо повече от посредствено.

# 189
Не знам дали е посредствено, но е заявяване на позиция, каквато явно всички са очаквали от тях да заемат и каквато тя не е била особено нетърпелива да заяви, както става ясно.  А и самото изявление е доста закъсняло с оглед на събитието, което отчасти засяга, но все пак посланието беше насочено само към зрелостниците на Immaculate heart, което и самата Меган е завършила.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 14:37 от Анонимен

# 190
# 191
Не знам дали е посредствено, но е заявяване на позиция, каквато явно всички са очаквали от тях да заемат и каквато тя не е била особено нетърпелива да заяви, както става ясно.  А и самото изявление е доста закъсняло с оглед на събитието, което отчасти засяга, но все пак посланието беше насочено само към зрелостниците на Immaculate heart, което и самата Меган е завършила.
Т.е. всички са очаквали от тях да заемат позиция (в качеството на какви?!?) или само зрелостниците са очаквали изявление (и позицията им по въпроса)?

# 192
Доколкото разбирам посланието й е по повод завършването на учениците, но с оглед последните събития и масовите дебати, които предизвикаха, както и очакванията към Съсекс, а най-вече към Меган като американка и обществена личност да заеме някакво отношение, тя засяга и този въпрос. Сигурно има и по-силни послания от нейното, но имайки предвид, че хич не се беше разбързала да се намесва по въпроса и това е нещо.

# 193
Алесандра де Осма;

# 194
Доколкото разбирам посланието й е по повод завършването на учениците, но с оглед последните събития и масовите дебати, които предизвикаха, както и очакванията към Съсекс, а най-вече към Меган като американка и обществена личност да заеме някакво отношение, тя засяга и този въпрос. Сигурно има и по-силни послания от нейното, но имайки предвид, че хич не се беше разбързала да се намесва по въпроса и това е нещо.
Единственото, което ще добавя по темата и спирам е, че ако човек на нейната възраст и с нейният житейски опит действа според очакванията на непознати в социалните мрежи, то има нещо ... леко сбъркано.

Общи условия

Активация на акаунт