Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 352
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 60
И аз имам този проблем с Прингълс, по никакъв начин не успявам. Иначе наградите са супер.

В събота си получих картата от зайците, активирах я и чакам да я заредят. Помолих да пишат, но мога да следя и през профила в сайта на идънред.

# 61
В спаркса вече има печеливши.

# 62
  • Сливен
5то ниво са ни героите,защото играем още от Октомври миналата година. Grinning

# 63
  • Сливен
В спаркса вече има печеливши.

Не е вярно,все още няма. Simple Smile

# 64
  • София
В прингълс наградите са доста скъпички, а в правилата не видях информация за плащане на данък. Някой с предишен опит от тяхна игра? Не съм се включвала до сега, защото чипсовете им са скъпи.

На Милка наградите са ми малко тъпи, но може и да се включа за топка.

# 65

Лео експрес ми пратиха смс за кутията, а аз съм на работа. ММ е вкъщи. Трябва ли да давам касоват бележка? Пазя я, но е дълго и сложно да инструктирам ММ.

Няма да ви трябва касовата бележка.

# 66
В прингълс наградите са доста скъпички, а в правилата не видях информация за плащане на данък. Някой с предишен опит от тяхна игра? Не съм се включвала до сега, защото чипсовете им са скъпи.

На Милка наградите са ми малко тъпи, но може и да се включа за топка.
Да наистина няма данък за прингълс никога не са искали нищо.

# 67
Благодаря за новата тема!
Миналия месец беше доволен откъм награди при мен, надявам се и този да е така!
При нас ( Пловдив, Лекси в Гранда ) така и не видях кутия на КК, нито пък нещо за чашки да се трие, а в правилата си спомням, че магазина участваше... Всеки ден ходя иначе и не съм я пропуснала.
Кауфланд ми е далече и там няма да успея да се включа.
Късмет през новия месец на всички!

# 68
Благодаря за темата и играта на Мустела. Включих се. Късметлийски месец!

# 69
За тези, които планират да се абонират за правно-информационен софтуер на "Сиела Норма" АД:
https://www.ciela.net/news/view/300/tombola-za-klienti-na-siela- … smenost-i-kultura

# 70
Гифт картата от зайците в категория "Онлайн магазини" ли се появяваше? Търсих през нощта, ама нищо не видях!

# 71
Гифт картата от зайците в категория "Онлайн магазини" ли се появяваше? Търсих през нощта, ама нищо не видях!
И сега я има картата за 200 000 заека, 20лв.

# 72
  • Sofia
Честит празник 🍀❤️🤩 честит нов месец, пожелавам на всички желаните награди при вас да дойдат❤️
С това бургаско в омагьосан кръг имам да взимам 5 кена още, след това няма да участвам, нищо и нищо....
Честито на тези със спечелените награди, колелото също го зарязвам😟

# 73
Не открих печелившите в спаркса.Току що гледах реклама на хетен шоудърс с покупка на два шампоана.Търсих на сайта им,но нищо не открих.Играта стартира днес.

# 74
  • Пеликания
В "Книги и подаръци" е.

Общи условия

Активация на акаунт