Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 407
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 410
  • при късмета
А кодовете на бутилките от 500мл. са за спаркса и са повече от 7 символа

# 1 411
  • София
И аз така- от тефал, не ги приема

# 1 412
  • Русе
И моите от Тефал не ги ще🤔

# 1 413
  • при късмета
Поне да бяха направили капачките различен цвят. Сега не знаеш като взимаш с бяла капачка дали не е от старата игра. Нищо, че пише, че и етикетите са обозначени

# 1 414
Поне да бяха направили капачките различен цвят. Сега не знаеш като взимаш с бяла капачка дали не е от старата игра. Нищо, че пише, че и етикетите са обозначени
По долу в официалните правила са дадени етикетите на бутилките. На всяка бутилка пише играй за ваучер на стойност 30лв от Емаг.

# 1 415
  • Под Слънцето
ма ко, не беше към теб. Просто ме напушва яко като прочета "стреч" карта/и .И аз като теб се опитвам да обясня .
Иначе като ме хване лиготията пиша съвсем умишлено и  нарочно неграмотно, но сте ми свикнали Wink

Капачките от старите игри на онова приложение за готвене / кое беше? / дали няма да минат?
Имам нейде 2 торбички каше...

edit: ни ще

Последна редакция: вт, 23 юни 2020, 17:58 от TopsyG

# 1 416
Зайците са намалили някои ваучери:

Скрит текст:
  Това беше 15 хил, сега е 6

И това беше 37,600 сега е 20 Хил

# 1 417
  • при късмета
Топси, установиха вече, че старите за тефал не стават. И аз имам иначе, но не съм ипробвала, като няколко човека казаха, че не стават
Станимир, видях, че пише, че са обозначени етикетите. Обаче това нищо не значи. В магазините още има по литър и литър и половина с бели капачки с код. Вероятно от играта за ваучери за тефал. И техните етикети отначало бяха обозначени, а сега са си обичайните етикети и нищо не пише на тях, а капачките са бели с код. Преди 2 дни взех 2 такива бутилки

# 1 418
  • София
Аз пробвах и необозначена бутилка с бяла капачка с код, купена от метро преди дни и пак не става

# 1 419
  • Под Слънцето
ма ко, имах предвид приложението за готвене, от което печелихме тенджери , тави, купи от бамбук, дъски и кво беше още...пожене установих, че кодовете от предната години влизат без проблем -т.е. тези за тенджерите на точки влизаха мин. год и за купите от бамбук, солници и дъска мисля бяха наградите. Запазих си точно такива капачки и пробвах с тях. За/ от  тефала ясно прочетох, че не важат.

# 1 420
При поръчка от Икеа с ваучера, къде  и кой код  въвеждате при онлайн поръчка.Дългият код от гърба не го приема в добави код, а друго  място не виждам.

# 1 421
  • София
Освен ваучерите на Емаг,  ще има и чаши. Пак ще се трие поле на лист при покупка на 2 бр. напитки.
https://konkurs-bg.blogspot.com/2020/06/specheli-vaucheri-emag-c … cRrQhMvBs&m=1

# 1 422
При поръчка от Икеа с ваучера, къде  и кой код  въвеждате при онлайн поръчка.Дългият код от гърба не го приема в добави код, а друго  място не виждам.
Дългият номер под баркода се въвежда в "подаръчен ваучер" или нещо такова.Не се въвежда там,където опитваш.

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 08:31 от Lunatichka92

# 1 423
Как известяват спечелилите от Сушард?

# 1 424
Как известяват спечелилите от Сушард?
Със смс.

Общи условия

Активация на акаунт