Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (99) - юни 2020

• 103 279
  • 1 873
  •   1
Отговори
# 1 755
  • при късмета
Мъжа ми е именник и има имейл от Емаг, ваучер за 10лв. по случая. Никога не е правил поръчки от сайта, няма и профил там, преди много време покрай една от обичайните им игри беше абониран за бюлетина, но съм го разабонирала от много, много време. Много е странно. Има поне няколко Петя в темата, на проверете си пощите.
Честит ви празник, да сте живи и здрави!

# 1 756
Емаг са голяма тъпня. Скоро реших да поръчвам от тях намалена посуда за кухнята. Слагам си аз в количката и накрая гледам - три доставки трябва да платя. Едната тава я доставя Емаг, тиганът - друга фирма, третото - трета фирма. И се убедих, че тези не са нормални. Изтрих всичко и ги зарязах. Ей така се печелят клиенти.

# 1 757
  • София
В играта на Нестии касовите бележки ще трябва да са от определени магазини, но аз не намерих в сайта изброени магазините. В правилата пише, че ще са обузначени със стикер и на касата ще получаваш скреч карта за шанса да спечелиш водоустойчив калъв за телефон.

# 1 758
  • Пловдив
4 стека (от промоцията на Тефал) КК и Фанта регистрирах, а само 2 капачки отчете и то - непечеливши Rolling Eyes Със сирурнист не са регистрирани преди, защото ги купих за промоцията с колелата... Както и да е - хич не съм му фен на Емаг, надявам се на колело от КК и Метро Simple Smile
Участвам и за колелото в Либрес и до там...
А и в Туборг редовно регистрирам капачки, но за над 10 години участие в техните игри, съм печелила 1 единствен път стекче кенчета, та хич и не им се надявам, просто бирата ме кефи Simple Smile

# 1 759
Честит имен ден на празнуващите, много желани награди. От вчера съм с ваучер за емаг, мислех ако събера 3+доплащане да поръчам ТВ на хлапето, че неговия умря, а те с тези правила.... 🤧

# 1 760
  • София

Пристигна апарата от Прингълс. НЕ искат нито  к.б , нито опаковка. Доставя DHL.

# 1 761

Браво и честито! И аз имам съобщение от DHL за утре. Ще видим какво ще дойде.

# 1 762
  • София
Днес би трябвало да има първи печеливши в играта на Рошен.

# 1 763
  • Пловдив

Браво и честито! И аз имам съобщение от DHL за утре. Ще видим какво ще дойде.

Честито!И аз чакам ..Колко дни след печалбата пристигна?

# 1 764
  • Лясковец
4 стека (от промоцията на Тефал) КК и Фанта регистрирах, а само 2 капачки отчете и то - непечеливши Rolling Eyes Със сирурнист не са регистрирани преди, защото ги купих за промоцията с колелата... Както и да е - хич не съм му фен на Емаг, надявам се на колело от КК и Метро Simple Smile
Участвам и за колелото в Либрес и до там...
А и в Туборг редовно регистрирам капачки, но за над 10 години участие в техните игри, съм печелила 1 единствен път стекче кенчета, та хич и не им се надявам, просто бирата ме кефи Simple Smile
И аз така,пише грешен код а не съм ги регвала преди,събирах си,даже едната я купих днес и пак така изписа.

# 1 765
  • Пловдив
Не знам на какъв принцип ги отчита, но определено не е, кои са били регистрирани кои не

# 1 766
Честито на всички печеливши от MindHub. И аз съм там. Grinning

Изтеглени са потребителите, които печелят награди от играта на MindHub.

Безплатен ден от MindHub Summer Camp по избор или безплатна виртуална работилница в MindHub печелят:

Ну Заяц
tea-mea
Soul Free
dannyny
H0uSse_Baby
Paperina
Monikqe
Савина1
beki8
ma6kata7

Брандирана раница печелят:

Faith15
mariat
~ Dee_Dee ~

Комплект брандирани материали на MindHub печелят:

Tickles
Ирене
sis_ko
hintt
Miss M
beborankaa
Summer789
mariana_n_k
bialata3
Златанова
Pate6estveni4ka
blabunder
poli_dara
stnle
Stone flower
Maksimix
Kris Ka
AniMM
~Tony~
bebka2304

Честито!

Date Oчакваме печелившите да се свържат с нас до 03.07.2020 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в играта на MindHub и напишат потребителското си име, наградата, която са спечелили, електронната поща, с която са регистрирани във форума и координати за получаване на наградата (три имена, адрес и телефон за връзка).

Благодарим на всички потребители за участието и за зададените въпроси!

# 1 767
Благодаря за споделянето, и аз съм с награда!

# 1 768
Има победители в рошен.

# 1 769
Ех, счупих каръка и спечелих бутилка от Либрес. Не бях печелила нищо от много време.

Общи условия

Активация на акаунт