Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 418
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 375
Галя снима реклама за "моятакозметика".
Хубава е роклята.На жена с B+ като мен би стояла добре Trollface
Обаче си признавам,че блажено завиждам на Валериту,много хубави места посещава.

# 3 376
Преди време следях Бисера и ми е много енергична и симпатична, но спрях след като изтри Бг канала. Нямах идея, че живее в Бг. Изглеждаше ми, че няма намерение да се връща в България за постоянно. Тя май се връщаше много рядко тук.
Предпочитам я мнооого пред Оливера. За Оливера си изградих доста лошо мнение след опит за съвместна работа преди 2 години. Гледа как да вземе пари на всяка цена само, без да се интересува, че е на гърба на последователите й. Отделно не предлага нищо интересно в канала си.
Не мисля, че се е завърнала окончателно. Тя и минали години се прибираше само за лятото май.
Аз изобщо не я следя в момента, така че не мога да съм сигурна - просто след като я видях в квартала се присетих за нея и й разгледах профила.

# 3 377
  • Варна
BaklavaTa, и аз завиждам на Валката, но парите, времето и всичко е на вятъра, заради тъпотата й.....

# 3 378
Като че ли ми се върти спомен и на мен за включвания на Деси топчИто във форума. Мисля, че си беше сложила лична профилна снимка - по спомен косата ѝ ме възмути и глупостите, които пишеше. Но абсурд да си спомня ника ѝ ... И като пак се спомена мляскането ѝ- снощи в един филм се спомена такова примляскване като страничен ефект след използване на антипсихотично лекарство Trollface та веднага за нея се сетих.

# 3 379
Забавените кадри в новото видео на Валери са ми смешни.
Има възможността да посещава толкова красиви места, как не направи един хубав и полезен влог ...само чупки, стойки и ядене.

# 3 380
Спрях влога на Валери на " намерихме си място, на което може да прехапнем леко за вечеря " ...
Е да, то не върви да кажеш " отиваме да се набухаме ", както обикновено правят Joy

# 3 381
Ох, не мога просто с тази кралица ..
Спрях клипа й в момента, в който започна да бяга от скакалец и да се лигави като 3-годишно дете.

# 3 382
  • Варна
Аз, без да съм гледала видеото, от коментарите за кралицата и придворния разбирам, че наскоро правилно съм отбелязала, че положението при нея си е точно надежда тук всяка оставете......

За първи път чувам и за глагол прехапна.

# 3 383
Аз, без да съм гледала видеото, от коментарите за кралицата и придворния разбирам, че наскоро правилно съм отбелязала, че положението при нея си е точно надежда тук всяка оставете......

За първи път чувам и за глагол прехапна.
Има такъв глагол, но Кралицата не го използва с правилното му значение .

# 3 384
За този кадър сигурно е изчаквала да дойде поръчката, че да наблъска всичко пред нея да изглежда ' пълно ' .
Скрит текст:

Иначе мястото е красиво, а ако разказваха нещо за него щеше да набере по-адекватни последователи, но всички знаем, че там надежда няма.

# 3 385
Аз Бисера я следях доста в началото (английския канал), но напоследък не особено, чета понякога в гуру госип. Като тръгнаха от Вегас казаха, че им се живее в Европа докато са още млади и нямат устроен дом. Първо бяха в Англия, Ню Касъл или Манчестър не помня вече, но останаха там само периода на туристическата виза. После се върнаха в Щатите за малко - Ню Йорк, мисля Ник е работил нещо в семейния бизнес. Искаха много да живеят в Япония, Б каза, че като направи 1млн абонати ще заминат, но още не ги е, по-бързо си е мислела, че ще стане явно. По едно време някаква корейска клиника ѝ беше предложила да ѝ плати пътуването и престоя и да ѝ направи процедури, които да рекламира, липосукция една от които. Отказа, но ходиха в Корея така или иначе, и до Токио и Хонг Конг също. Общо взето са мухи без глави, сега са в София, предполагам докато измислят накъде да тръгнат пак, сигурно и короната ги е сварила.

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 12:47 от Emi_55

# 3 386
За този кадър сигурно е изчаквала да дойде поръчката, че да наблъска всичко пред нея да изглежда ' пълно ' .
Скрит текст:

Иначе мястото е красиво, а ако разказваха нещо за него щеше да набере по-адекватни последователи, но всички знаем, че там надежда няма.
Валери защо пие аперола с тези дрехи!?!?!?
Те не си отиват както роклята от Зара!!! Scream
И тази нощ няма да спя от нерви...

# 3 387
Тя и Оливера като видяха първоначалния интерес хукнаха да снимат, но видяха, че от родния ютуб не се печели много и изведнъж станаха много заети и не понесоха 'хейта', който всъщност не е нищо, но...нали снимат за хоби, не от 'интерес' Wink

# 3 388
Гълъб затворник!!! Хаххах, култово!!!

Като питахте за ника на "топчиту", се сетих как е... Пфффффф, не мога да повярвам какви глупости помня! Мисля, че съм попадала на нейни писания в тренировъчните теми, както търсейки различни идеи за салати, по- скоро дресинги за такива, ама това преди едно повече от 10 години сигурно. Flushed
Не мисля, че профилът й към момента е активен. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 389
Страхотен влог за пътуване би могла да направи Валери...

Общи условия

Активация на акаунт