Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 19 / Юни 2020

• 263 345
  • 4 227
  •   1
Отговори
# 3 645
Зорка се вманиачи да снима "хаотичен биг брадър" и сигурно пак получи бан от руснака. Smile
Тя отдавна не снима нищо интересно и е за научно-популярни филми.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 19:33 от ~Carolina~

# 3 646
Заради съпруга й Гена ли спря да снима?

Зорка се вманиачи да снима "хаотичен биг брадър" и сигурно пак получи бан от руснака. Smile

# 3 647
Попова беше изплискала легена миналата година, ама се освети и в интерес на истината, каналът й се промени към хубаво.
Полинария, Полинария, чувала ли си израза "Пази, Боже, сляпо да прогледа". Такава нафукана превземка е станала, че това ако ми е в къщата, не знам как ще му изтрая всичките фасони. Би следвало да е малко по - самосъзидателна, ако беше хванала нещо от миналото си. Ненавиждам такива лиготии, забрави като се местеше по квартирите и никой не беше чувал за нея. Високомерен въздух под налягане.

# 3 648
Заради съпруга й Гена ли спря да снима?

Не вярвам.
Обаче спирането някак странно съвпада с момента, когато тук почнаха масово да се бъзикат за къдриците и назидателния ѝ тон.

# 3 649
Аз пък да ви кажа хич не съм толкова впечатлена от майката на Майкъл. Вижда ми се типичната датска лисица, вечно усмихната и позитивна, ама недай боже да и стъпиш накриво ще ти стъжни животеца. Разбира се това е лично мое вътрешно усещане, може и да си е готина жената.

# 3 650
# 3 651
Пълни въздухари са Тейчето и Наум.

# 3 652
Добре казано. Ако това им е работата, да бъдат професионалисти.

# 3 653
# 3 654
Тъкмо мислех да споделя сторито на Пепе, но съфорумка ме е изпреварила. Вижда се доста голяма промяна във вида й, докарва се доста по-добре.

# 3 655
Тъкмо мислех да споделя сторито на Пепе, но съфорумка ме е изпреварила. Вижда се доста голяма промяна във вида й, докарва се доста по-добре.

Просто реших да ви направя вечерта красива и вълнуваща. 😂😂

# 3 656
Тази извивка на бедърО на Валката сигурно е естествена.. Хмм?

# 3 657
И аз това искам да знам 😅 Някой, ако знае да споделя.
Много ми харесва вида на Пепе тук.

# 3 658

Просто реших да ви направя вечерта красива и вълнуваща. 😂😂

Тъкмо чекнах тоя филтър.
Брейййй.... 👌👌👌👌
Бронзова богиня ли е, да го опишеш!
Но Пепето свежна на вид, откакто се отърва от Ф2, определено.

# 3 659

Ето малко по-близъл план. Вижда се как е мазала.
Що не си наеме някой професионалист за целта? Докгоа ще се излага?
Аз например преди месец и половина някъде си правих еротична фотосесия с професионален фотограф и въобще не си личи, че тук таме е пипнал. Много леко работи с фотошоп.

Общи условия

Активация на акаунт