Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 19 478
  • 756
  •   1
Отговори
# 480
  • в страната на чудесата
В Ница - дезинфекция, проветряване, храна от вкъщи, дистанция. Незнам дали вс училища и като цяло Южна Франция не беше много засегната.

# 481
  • София
Офф, много наивни хора има по таз Земя. Ще взема да си водя записки - мога да събера материал за сериал. Сега пък Европейските университети - достъпни за цялото бг население от зрелостници. Не че не е така, ама и там имат право в СУ и право в Югозападния. Ама айде, да не разводнявам другата тема, че ще ни орежат.

# 482
  • в страната на чудесата
Аш, аз пък четох за новия проектозакон на МОН :
https://m.offnews.bg/news/Obshtestvo_4/Vavezhda-se-3-godishen-ba … -i-ob_731282.html
Тригодишен бакалаврат и математика задължително в хуманитарните специалности Simple Smile
ХаресА ми Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 483
  • София
А аз винаги съм си мислела как писането трябва да го направят задължително сред техническите специалности Confused

Енивей. Затова харесвам и Айбито - анализ, логика, презентиране - колкото и сайънс да има в предметите Simple Smile

Енивей, в този закон ли пишеше, че ученето става задължително от 4 г.?

# 484
  • София
Побут - МОН пак утепаха змея с имитация на мисловна и всяква друга дейност. Ако мине този килишлък с “интегрирания” тест, съвсем ще побъркат децата.
От времето, когато къдравото малоумие беше образУвателен министър, не ми се беше случвало така неистово да ми се ще да скоча и просто да му сцепя главата на изпълняващия длъжността заради всичкото скудоумие, което ръси от екрана и далеч по-унищожителните последствия сред деца, учители и училища. Поредните. Изревах си го.

# 485
  • София
За какво става въпрос, нещо приказваше министърът по радиото, но почти нищо не разбрах.

# 486
  • София
От учебната 2022-2023г. НВО за седмоскласниците няма да е само по БЕЛ и МАТ, а по всичко - два интегрирани изпита: 1. Бел и обществените науки и 2. Мат и природните науки. Очакваме проект за нормативно изменение в тази връзка и като нищо се си мине, освен ако няма широк и организиран  обществен протест.

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 21:31 от sanaka

# 487
  • София
Горките деца! Трябва да има протест, ще побъркат децата, и то ще побъркат отличниците. Средната хубост и слабите хич няма да ги засегне, обаче отличниците ще са зле, те пак ще се борят за стотни, но ще е по всичко, а не само български и математика.

# 488
  • София
Тъкмо и преподавателите по природни и обществени науки да дръпнат малко с частни уроци и школи. Не може само тези по БЕЛ и МАТ.
Горките деца и горките родители. Tired Face

# 489
  • София
Ох, значи все пак сериозно са го решили гадините и не са се отказали. Помня, че го обсъждахме преди време , когато пак бяха подметнали такова нещо... Не знам какво да кажа. Ужасена съм. И точно на нас ще пробутат тези промени. По принцип съм против неглижиране на определени предмети, но хайде, ако обичат да не под формата на изпит за кандидатстване. Пфу.

# 490
  • софия
трия 'щот се усетих, че изобщо не съм права и казуса е друг. извинявайте, моля!

Последна редакция: чт, 25 юни 2020, 23:09 от Амели

# 491
  • София
Те тази година тъкмо махнаха НВО по Човек и общество и Човек и природа за четвъртокласниците и решили да ги прехвърлят на седмокласниците Joy Истерично се смея вече... Не мога... Кога ще протестираме?

# 492
  • София
Я, пий едно и ще ти мине поне за тази вечер!

# 493
  • София
Мисля, че е време държавните гимназии да имат изпит, отделен от НВО - пък НВО да го правят и с материал от патагонската история, ако искат.

Лейди, заложете на частна гимназия и не се ядосвай - за ДГ наистина ще пада яко зубрене Rage

# 494
  • София
И тогава едно дете ще се явява на по 5-6 места на изпит и ще откачи. Хубав-лош, единен изпит за всички е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт