Образователен Говорилник - пак bug - v.5

• 18 943
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Санака, къде каза, че ще търсиш учител по история? Joy
Задържам засега. Дидева ми обеща, че докато дойде времето за НВО на малкия, интегрираните изпити може и да отпаднат. А аз й обещах, че ако стане така, ще й купя рокля с Мики Маус. Simple Smile

В общи линии малко се опита да се отнесе хумористично към родителите, държащи на всяка цена децата им да са в първи ешалон след 7 клас, да поощри втори, и така ...
Е, те все повече го поощряват с все по-лесни изпити. Ако се запази тази тенденция, до 5 години ще се влиза по азбучен ред. Знаех си, че трябва да го кръстя Александър! Smirk

# 646
  • София
Ами то само, като му чуеш покъртителния мйекащ диалект, който му е роден и после затвърден у Варна, и се потрисаш. Факт, че не мож' да бие другата диалектна емблема-образУвателна министерка, ама пак... кат ти се заговори за образование от главата на министеството с отварат-диалект и е ясно, че не може нищо интелигентно и образователно да очакваш да стори ни той, ни подопечните му Angry Angry Angry

# 647
  • София
По БЕЛ според мен определено трябва да променят формата - малко по-дълъг и сложен текст за редакция, малко по-завъртяни въпроси на четенето с разбиране, съчинение, а не преразказ и да няма въпроси, предполагащи учене на тези наизуст, както и такива, изискващи заучаване на произведения - ако ще се ползва за прием някъде този изпит.

В класа на едното от децата има четирима или петима с А Joy

Като цяло ми е странна концепцията с един изпит да се мери нивото на ВСИЧКИ ученици в 7 клас и със същия да се кандидатства в селектиращи училища.

# 648
Аш, защо ти е станно? Как се преминава в гимназиален етап в Западна Европа?

# 649
  • софия
LaughingИ на мен и се струва, че Александър ще е назад на опашката. Може би някаво иновативно модерно име .... Абабад? Laughing

# 650
  • София
Аарон? Този няма кой да го бие. Joy

# 651
  • софия
немската овчарка до нас, влиза  Laughing

# 652
Може би някаво иновативно модерно име .... ? Laughing
X Æ A-Xii ?
Но пък ще е съвсем назад на опашката. ЧУ ще търсят явно. С татко милиардер, може да си го позволят.

# 653
  • софия
X Æ A-Xii може и на Марс да учи Simple Smile

# 654
  • София
Аарон? Този няма кой да го бие. Joy
Aaaрон/Ааарония, Аааронета ? Rolling EyesFrowning1

# 655
  • София
Еее, ама без измислени герои! Не е честно! Joy

# 656
  • София
И аз Александър мислех, но Ааарон щяхме да го минем и просто с Ааалександър Joy Санака,  може би не е късно да ги прекръстим на Ааа Аааов Аааов Kissing Heart И как така Дидева ти обеща? Може ли и на нас да обещае? Ще ѝ купим рокля и с Мини, и с Мики и с каквото каже Joy

# 657
  • в страната на чудесата
Нещо с апостроф?
А’Николай примерно?

# 658
Чудех се що ми горят ушите.
Иначе имам Диснилендска диадема на Мини(ушички) с пайети за Дидева.

Диването сега се пържи на КЕТ, а аз гриза нокти.

"Последен пристан за МОН" ООД

# 659
  • София
Звучи леко депресиращо, напомня ми на една кръчма, която се казваше "последна спирка".

Общи условия

Активация на акаунт