Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 50 231
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Ще ме ориентирате ли къде стои това олио, Джасте и мен ме прелъга да го търся, голяма си зарибителка. 😸

# 91
Ще ме ориентирате ли къде стои това олио, Джасте и мен ме прелъга да го търся, голяма си зарибителка. 😸
При кремовете за ръце е при нас това олио

# 92
  • Бургас
Някой беше питал за ББ крем на Билка, вчера го видях в Елитис (Бургас).

И да похваля депилитащият крем на Ревюел , не съм го ползвала, но купувам на баба ми, много е доволна, обикновено не казва нищо, купувам ѝ на Виктория или от тези на Ейвън , но каза , че този на Ревюел е най-хубав , а цената му е 2,50 за 125 мл.

# 93
Може ли мнение за измивните пяни за лице и маски на it’s skin?

Ползвах пяната им за лице , мисля,  че яйце беше нарисувано отпред. Върши си работата, но на мен страшно ми лютеше на очите и докато масажирах лицето да го измия, голямо стискане ги стисках тия очи. Изчиства кожата до "скърцане ", икономична е. Не знам защо ги именуват "пяна", при положение, че продуктът излиза от тубичката под формата на крем и се размазва на лицето. Леко се разпенва, но лично аз няма да повторя продукта, заради това лютене на очите.

# 94
  • София
Може ли мнение за измивните пяни за лице и маски на it’s skin?

И аз ползвам това с яйцето - have a eggshell май се водеше. Хубаво е.  Много е икономично, с едно лещено зрънце измива цялото лице. Не се разпенва, ами някак се размазва по лицето точно като крем, както е писала Lioness. Почиства отлично, но аз не нося почти никакъв грим, така че не знам дали ще е достатъчно за по-гримиращите се дами. Доволна съм. Когато свърши (ако изобщо някога свърши), ще пробвам и другото - с магнолия.

# 95
Леми, при нас олиото стои при лосионите за тяло, в близост до кремовете за ръце, но в сектора за лосиони и кремове за тяло, леко сбутано така на по долен рафт. Grinning

# 96
Мисля, че олиото 5 в 1 е много по-добро от това с авокадото. Аз също съм от доволните от олиото, но серията с авокадо според мен не е се е получила, съдейки по крема за тяло от серията авокадо на Балеа, който си купих. Аз се чудя сега на сухото олио на Билка, четох добро ревю в един блог за него, съдържало много масла. Пробвал ли го е някой?

# 97
И аз съм доволна от олиото, и аз съм прилъгана още преди време от Джаста Laughing Страхотно е за маслено измиване Purple Heart

# 98
  • вкъщи
И аз да похваля ББ крема на Миша, взех единствения цвят,който имаше в нашето Лили. Стои много естествено на лицето, не личи , че имаш продукт, а изравнява перфектно. Доволна съм...Дори смятам да закупя още един да имам за по-нататък.

# 99
Аз не го намерих ВВ крема никъде и си поръчах от нотино №23 - 50 мл за 28 лв.

# 100
Ех, пуст ББ крем..и аз искам да си взема.
Но не знам кой номер.
Колебая се между 21 и 23. Светла съм, май с неутрален подтон.
Сега използвам бронзиращ лосион, а лятото сигурно ще хвана малко тен. Та май 23 ще е.

# 101
Ето няколко суоча на 21 и 23
Скрит текст:

# 102
Момичета, в Емаг има промо на Misha bb. С код weekend излиза 20 лв. Доставката е 4.99, но ако пазарите повечко ще е безплатна. Аз се възползвах с 23 номер. Да видим.

# 103
Това е друг вид, не като продаваният в Лилито. С помпичка е, но пък е с повече милилитри... Звучи добре цената за него, но ще се въздържа на този етап от поръчка....Страх ме, че ще пръсна толкова пари ( в момента ми са кът) и пак кожата ми ще се оплаче.... Но ще се радвам да прочета отзиви за него. 🌹🌺🌼

# 104
Не е друг вид, същия е. Просто опаковката с 50мл е с помпичка, а малките разфасовки са тубички.

Общи условия

Активация на акаунт