Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 65

• 50 203
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
След като пробвах дневния крем и останах много очарована от него, днес минах да си взема и нощния. Естествено не успях да взема само крема, за който бях тръгнала Blush

# 76
Може ли мнение за измивните пяни за лице и маски на it’s skin?

# 77
Скрит текст:
След като пробвах дневния крем и останах много очарована от него, днес минах да си взема и нощния. Естествено не успях да взема само крема, за който бях тръгнала Blush

Моля те, дай отзив за лакчето, този цвят го гледам от един месец, но не ми се откъсват 3 лв за малко шишенце на сляпо Kissing Face

# 78
Shinsou като го пробвам ще пиша как е. Аз по принцип харесвам малките разфасовки, защото имам много лакове и стандартните шишенца винаги ги хвърлям без да съм ползвала и половината дори.

# 79
Здравейте, дами!
Аз пак с темата за ножчетата за бръснене на лице.
Имам следният проблем за пореден път. Имам окосмяване на лицето като визирам окосмяване около бакембардите и го премахвам с кола маска (използвам на Velnea от Lilly, единствената, която ми ги премахва добре). Питам се може ли да ми дадете съвет с какво да премахвам ефективно, както с кола маска, но тук проблемът е в това, че доста често местата се зачервяват и си има стабилен дискомфорт.

# 80
Здравейте,  ето част от покупките ми.
Много сте ми полезни с коментарите си, влизам и аз, дано помогна.Червилата pretty на флормар, поне за мен-не стават.Много са ми сухи, чак трудно се нанася и цвета е мнооого бледичък, а това полегналото мирише на старо червило, сега ще пиша на Лили. Другото-silk matte, похваленото тук, в началото ми беше мнооого течно, чак се учудих, но като постоях си 'изсъхна'😁 и съм доволна. Stay true lip glossa-мноого ми е течен, но ще слагам по малко. А, балсама, не помня какво поръчах, но не ми мирише на нещо приятно, а  на някаква зеления😁.ББ кремчето не съм го ползвала още, сложих само на брадичката, много малко количество покри голяма повърхност, но...май няма голяма покривност...ще пробвам утре😀.

# 81
Кой номер е червилото от серията Silk and matte? Прилича ми на това на Мейбълин, на което търся заместник? Simple Smile

# 82
Кой номер е червилото от серията Silk and matte? Прилича ми на това на Мейбълин, на което търся заместник? Simple Smile
Препоръчаното тук-004, daisy.

# 83
  • Пловдив
Да, второто. Макар, че и първото би могло, но второто е с по добър и по богат състав (според мен). Това с авокадо още не съм го ползвала, но второто 5в1 е чудесно. Ползвам го за маслено измиване и премахване на грим, както и след депилатоара за мъхчето над горната устна, много добре тушира раздразване и зачервяване.

Джаста Праста, можеш ли да погледнеш какви масла са включени в състава на олиото?
Дано да е подходящо за суперсуха кожа на ръцете от постоянно миене и дезинфектанти.
Аз през последните месеци започнах да ползвам за ръцете някои масла за лице и това се оказа доста успешен експеримент. От непрекъснатото миене и мазане с дезинфектанти кожата на ръцете ми стана ужасна, но маслата помагат. Даже и нощните капсули на Балеа, те са мазнички, вече ги слагам само на ръцете в комбинация с крем - супер подходящи се оказаха за целта.

Последна редакция: чт, 04 юни 2020, 22:45 от marzeliva

# 84
Можете ли да ми препоръчате хубава четка за сенки, по възможност ефтина

А червилото nude look на Golden rose пробвали ли сте?

# 85
  • Сливен
Джаста, знам,че много се писа за масленото почистване,но вчера най-сетне стигнах до ДМ и си купих коментираното олио 5в1 на Балеа.Може ли пак да ви припомниш на суха или влажна кожа се слага?Мерси.

# 86
На суха кожа. Олиото не е хидрофилно, а тип масажно.
Аз правя сухо маслено почистване без топла мокра кърпа. Слагам на лицето, разтривам много добре да се разтвори грима и после почиствам с мицеларна вода. След което може да се измие лицето с пяна или лек измивен гел.

Мързеливке, ще мога утре да ти снимам състава, че днес съм извън града. Някъде из темите съм пускала състава му, но беше отдавна. Ако искаш чукни и в Гугъл мисля, че в един блог беше коментиран и показан състава. Иначе утре ще ти го снимам. Grinning

# 87
  • Пеликания
Ето го състава.

# 88
  • Пловдив
MarieSt, благодаря ти. Благодаря, Джаста Праста. Ще се купува сигурно.

# 89
Много е хубаво това олио и миреше чудно на ванилия!

Общи условия

Активация на акаунт